S-au terminat filmările la "Efect 30"

Posted On 13:31 by Devoratorul de TV |

Filmarile serialului “Efect 30”, care va premiera pe 25 octombrie, s-au terminat. Regizorul, actorii şi întreaga echipă de filmare a productiei au sărbătorit finalul celor două luni de muncă. A curs şampanie, dar si multe lacrimi, iar cuvintele de laudă ale regizorului la adresa actorilor sunt o garantie ca “Efect 30” va fi o productie de succes. Filmarile s-au incheiat in aceiasi locatie si cu aceiasi actori cu care a debutat productia.
“Andreea este o actrita in adevaratul sens al cuvantului. Dupa proba pe care a dat-o am simtit ca are talent pentru asta, dar nu m-am asteptat sa se descurce atat de bine”, a declarat Jacob Goldwasser, regizorul serialului, la terminarea filmarilor.
“Este foarte greu sa ma numesc actrita, desi doua luni am muncit zilnic si alte doua luni m-am pregatit. Marturisesc ca sunt extrem de emotionata. Este un nou inceput pentru mine, un domeniu nou si sper ca serialul sa devina un punct forte in programul telespectatorilor romani. Sa fie acel motiv pentru care, intr-o anumita zi din saptamana, la o anumita ora, sa lase totul deoparte pentru a urmari un nou episod. Si, credeti-ma, “Efect 30” are toate premisele si toate ingredientele pentru a deveni un asemenea reper”, a declarat Andreea Raicu.
Premiera serialului “Efect 30” va avea loc pe 25 octombrie, la ora 22:00, la Prima TV.
edit post
0 Response to 'S-au terminat filmările la "Efect 30"'

Trimiteți un comentariu