Maite Perroni dorita de mai multi producatori

Posted On 23:13 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Fosta vedeta din "Rebelde" si "Iubire cu chip rebel" are tot mai multe oferte in ultima vreme. Maite Perroni s-ar parea ca fost solicitata de a fi protagonista remake-ului "Cuna de Lobos", produsa de Salvador Mejía dar si o noua telenovela realizata de cel care a facut "Alma de Hierro". Asteptam cu nerabdare sa vedem ce oferta a ales Maite si speram sa o vedem in toate proiectele in care a jucat.
| edit post

Noi imagini cu Dulce Maria din catalogul de moda

Posted On 20:20 by Devoratorul de TV | 4 comentarii

Dupa cum stiti deja, vedeta din "Rebelde" si din trupa RBD face reclama la haine. Dulce Maria a aparut intr-un nou catalog cu noi modele de haine - Fashion-line Cklass 2010. Va oferim si noi doua imagini cu Dulce Maria si modelele prezentate.
| edit post

Atunci si acum! Azi - Gabriela Spanic

Posted On 20:09 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Cunoscuta actrita venezueleana s-a nascut pe 10 decembrie 1973 in Ortiz, Venezuela si mai are o sora geamana. In 1991 actrita a jucat prima oara in telenovela "Mundo de fieras", ca mai apoi sa apara in alte povesti ca "Rosangelica", "Maria Celeste", "La Usurpadora", "La intrusa" sau "La Venganza". Anul acesta va reveni in atentia fanilor cu un rol negativ in "La duena de tu amor". Actrita a luat si o pauza, timp in care a ramas insarcinata si a nascut un baietel.
| edit post

Chace Crawford e mereu foarte ocupat

Posted On 18:28 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Joaca de trei sezoane in "Gossip Girl" in rolul lui Nate, iar in pauzele dintre filmari mereu alte angajamente. Acum Chace lucreaza pentru serial dar si la filmele "Footloose" si se zvoneste ca va filma anul acesta pentru "Upstate". Tot pentru anul acesta a filmat alaturi de 50 Cent si alte vedete ca Emma Roberts, Kiefer Sutherland si Elen Barkin in "Twelve". Tot cam in aceasta perioada actorul se zvoneste ca si-a gasit si o iubita, el fiind de ceva vreme cel mai sexy burlac. Ea este modelul Jennifer Akerman, sora actritei Malin Akerman. Daca se va lega sau nu ceva de lunga durata, ramane de vazut
| edit post

Eugenia Serban va pleca din Aniela?

Posted On 12:33 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Zvonurile despre plecarea unor actori din distributia "Anielei" au aparut inca de anul trecut, asa ca nu va fi o noutate nici aceasta plecare. Cu atat mai mult cu cat postul Acasa ofera niste imagini promo in care se subantelege ca celebra actrita Aristizza Zarifopoleanu interpretata de Eugenia Serban va fi ucisa. Mai mult, zilele trecute am citit intr-un interviu din Ghidul TV al ziarului Adevarul, oferit de Razvan Fodor, interpretul lui Zeno Vulturesco din "Aniela", ca cea mai grea scena jucata a fost atunci cand "trebuia sa sufar alaturi de un copil care isi pierduse mama, o suferinta la care mi-a fost foarte greu sa ma raportez". Stiti deja ca devoratorul de tv si http://www.gossip-tv.blogspot.com/ suntem atenti la fiecare detaliu, iar dupa cum ati vazut, intre Zeno si Aristita exista o frumoasa prietenie. Daca actrita va fi ucisa, ma intreb ce se va intampla cu celelalte personaje din preajma actritei, Miss Betty interpretata de Ioana Flora si Julieta alias Cristina Ciobanas.
| edit post

30 kilograme in plus pentru noua "Mi gorda bella"

Posted On 12:13 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

V-am povestit deja ca se filmeaza o noua poveste despre "Mi gorda bella", cu Valentino Lanus si Adriana Diaz in rolul principal. Daca Lanus a slabit cateva kilograme deja, Adriana s-ar parea ca va face ceva sacrificii pentru acest rol. Ei bine, ea nu se va ingrasa 30 de kilograme, ci va purta un costum special care o va face sa para mai grasuta. "Nu sunt singura actrita care face sacrificii pentru un astfel de rol, dar il voi face cu mare placere", a declarat actrita.
| edit post

India ajunge si in Argentina

Posted On 12:05 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Dupa tara de origine si Romania, unde telenovela este difuzata de postul Acasa, "India" are un nou cumparator. Este vorba de telenovela "Caminho das India", care se pare ca va fi cumparata si de Argentina.
| edit post

Aniversatii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 31 ianuarie, avem sase sarbatoriti. Portia de Rossi din “Ally McBeal”, “Arrested Development” si “Prietenie pe muchie de cutit” implineste 37 de ani, Anthony LaPaglia (foto) din “Disparuti fara urma“ si “Frasier” - 51 de ani, Minnie Driver din “Will & Grace” si “The Riches” - 40 de ani, Patricia Velasquez din “Arrested Development” - 39 de ani, Jessica Walter din “Arrested Development” - 69 de ani si Kerry Washington din “Boston Legal” - 32 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".
| edit post
Astazi, 31 ianuarie, maestrul Marin Moraru isi aniveresaza ziua de nastere. Actorul s-a nascut pe 31 ianuarie 1937 in Bucuresti. Actorul a jucat intr-o multime de filme si piese de teatru, iar de trei ani apare in telenovelele de la Acasa. A jucat in "Inima de tigan", "Regina" si "Aniela". http://www.gossip-tv.blogspot.com/ va ureaza La Multi Ani! Maestre si la cat mai multe roluri.
| edit post

Belinda pe coperta revistei InStyle Mexic

Posted On 23:27 by Devoratorul de TV | 2 comentarii

Interpreta Valentinei din "Cameleonii" este in tara natala o mare vedeta, ajungand pe diverse coperti de revista. Belinda a pozat pentru InStyle Mexic, iar aceasta nu e singura revista care s-a bucurat de vedeta pe coperta. La noi sunt curios cine o va pune pe coperta. Am niste banuieli, insa pina atunci asteptam cum evolueaza in telenovela de la Acasa.
| edit post

Atunci si acum! Azi - Penn Badgley

Posted On 20:48 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interpretul lui Dan din "Gossip Girl", actorul Penn Badgley a inceput sa joace de la 13 ani. A aparut in "Will si Grace", "Tanar si nelinistit" si "The Mountain". In 2006 joaca in "The Bedford Diaries" si in 2007 apare in "Gossip Girl", unde joaca si azi. Tot aici si-a gasit si jumatatea, pe colega Blake Lively alias Serena
| edit post

Adela Noriega are probleme de sanatate

Posted On 14:39 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

In ultimii ani vedeta din "Focul iubirii" s-a confruntat cu o mare problema de sanatate. Adela Noriega are mari probleme cu kilogramele in plus, iar in ultima vreme acestea s-au amplificat. S-ar parea ca aceasta a pierdut si cateva roluri din aceasta cauza, iar de curand a mai pirerdut un rol din aceeasi cauza. Varsta isi spune cuvantul, iar Adela nu mai e chiar o tinerica.
| edit post

Dulce Maria lucreza non stop

Posted On 14:26 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Fosta vedeta din "Rebelde" continua sa inregistreze piese pentru noul ei album. Imediat ce inregistreaza noi piese, Dulce Maria le posteaza pe contul ei de twitter. De data aceasta ea a inregistrat doua noi teme care se numesc "A sangre fría" si "Dicen" si le-a cerut fanilor parerea. Fosta cantareata din RBD nu si-a uitat nici cariera de actrita si este gata sa joace intr-un nou film.
| edit post
| edit post

Noutati despre Thalia

Posted On 13:55 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din Rosalinda, Thalia este gata sa-si lanseze un nou single, care se numeste "Qué será de Tí". Zilele trecute ea si William Levy au facut show la programul de radio “Conexion Thalia”, cand a reusit sa l filmeze pe Levy sa -si ararate bustul. In plus, sotul ei, este posibil sa Tommy Mottola sa faca parte din juriul emisiunii "American Idol".
| edit post

Chayanne pe coperta revistei Billboard

Posted On 13:52 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actor si cantaret celebru, Chayanne a aparut si pe coperta revistei Billboard.
| edit post

Belinda are noutati muzicale

Posted On 13:44 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Partenera lui Poncho din "Cameleones" este si cantareata. De curand ea a lansat un nou album "Carpe Diem" si a facut acest lucru asa cum a promis, adica dupa ce a terminat filmarile pentru telenovela. In plus, mai nou, ea a inregistrat o piesa impreuna cu Pitbull.
| edit post

Stiati ca?

Posted On 13:12 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Brad Pitt si Angelina - adica Brangelina au aparut pe coperta revistei Quien. Ceea ce nu stiu multi, este ca Brad a aparut in cateva episoade ale serialului "Dallas", unde l-a interpretat pe Randy, iubitul lui Charlie, fiica lui Jenna, iubita la acea vreme a lui Bobby. Care il scoate in suturi din hambar, cand este prins in fan cu Charlie. Va mai amintiti
| edit post



Sau asa crede eu. Poate mai apar. Acestea din urma sunt cu Jack si John, alias Matthew Fox si Terry O'Quinn. Serialul "Lost: Naufragiatii" va reveni peste cateva zile la ABC cu sezonul 6 care va fi si ultimul.
| edit post

Barrowman in "Neveste disperate"

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Inca de la inceput vreau sa va spun ca de John Barrowman mi-a placut inca de cand a jucat in "Central Park West". Apoi n-am mai stiut de el multa vreme. Pana acum un an sau doi cand l-am revazut in serialul "Torchwood", de pe TVR2. Mi-a placut mult, am si gasit pe piata primul sezon si l-am cumparat, dupa care mi l-am descarcat de pe net. Recunosc ca era altceva. Iar apoi m-am socat din nou cand am aflat de orientarea lui sexuala si ca a realizat un documentar despre acest lucru. Mai mult, ca s-a lasat cobai pentru diverse experimente. Ciudat...In sfarsit, acum am aflat ca va juca in serialul meu preferat, "Neveste disperate" si sper sa faca echipa cu Eva Longoria. Adica sa formeze un cuplu in serial....Le-ar sta bine impreuna...Macar pe micul ecran. Ma bucur ca va aparea in cinci episoade si va interpreta un personaj misterios. In paralel, John a avut cateva aparitii si in alt super serial, Doctor Who si va mai avea.
| edit post

Aniversatii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 30 ianuarie, avem noua sarbatoriti. Christian Bale din “Heart of the County” implineste 36 de ani, Vanessa Readgrave din “Nip/Tuck” - 73 de ani, Wilmer Valderrama din “Handy Maddy” 30 de ani, Daphne Ashbrook din “Rebel in California” si “CSI” - 47 de ani, Charles S. Dutton din “The l. Word” si “Threshold” - 59 de ani, Stefan Velniciuc din “La urgenta” - 61 de ani, Darren Boyd din “ReGenesis” si “Broken News” - 39 de ani, Jake Tomas din "Jake in the House" - 20 de ani si Geraldine Bazan (foto) din "Tierra de pasiones" - 27 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".
| edit post
Interpreta Polixeniei din serialul de epoca "Aniela" de la Acasa, Diana Dumitrescu este o mare devoratoare de filme si de aceea colectioneaza DVD-uri. Impreuna cu sotul ei Ducu Ion sunt cinefili inraiti si urmaresc toate noutatile care apar. Cand nu apuca sa ajunga la cinematograf, cumpara DVD urile cu filmele originale si le urmaresc impreuna.PS. Devoratorul de TV le multumeste pentru mesajele de La Multi Ani de pe contul meu de facebook, Dianei Dumirescu Ion, Ruxandra Ion, Steliana Balacianu, Ioana Ginghina, Nuami Dinescu, Doinita Oancea, Beatrice Peter, Alex Avadanei, Ana Maria Moldovan, Oxy de la Zero, Bogdan de la ElNegro, Constantin Cicort, Robert Diaconeasa dar si celorlalti prieteni
| edit post

Diego Gonzalez în "90210"

Posted On 13:27 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Îl ştiţi din "Rebelde", unde a jucat un rol important dar şi din concertele celor de la RBD unde a cântat în deschiderea acestora. Acum Diego Gonzalez a primit oferta de a apărea în "90210", o poveste care s-a născut din celebrul "Beverly Hills 90210". Actorul îl va interpreta în noul serial pe Javier.
| edit post

Atunci şi acum! Azi - Adela Noriega

Posted On 13:22 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din "Focul iubirii" nu mai este adolescenta de altădată. În ultima vreme Adela Noriega are probleme serioase de greutate şi din această cauză a pierdut câteva roluri.
| edit post
Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre actriţa voastră preferată din "Aniela", citiţi materialul din ghidul ziarului Libertatea, Libertatea week-end. Adela Popescu a povestit ce-şi doreşte anul acesta.
| edit post
Vedeta din "Aniela", serialul de epocă de la Acasă, actriţa Diana Dumitrescu, este vedeta de pe coperta ghidului EVZ. Diana a acordat un interviu exclusiv pe care îl puteţi citi în ghid.
| edit post
Au apărut noi fotografii de grup cu personajele din serialul "Sonny şi steluţa ei norocoasă", difuzat de Disney Channel, cu Demi Lovato şi Sterling Knight în rolurile principale.
| edit post

Noutăţi din soap-opera

Posted On 11:37 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Au apărut revistele Soap Opera Weekley şi Soap Opera Digest, dedicate fenomenului soap-opera cu o multime de noutati.
| edit post

Aniversaţii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astăzi, 29 ianuarie, avem saisprezece sarbatoriti. Drew Tyler Bell (foto) din “Dragoste si putere” împlineşte 24 de ani, Heidi Mueller din ”Pasiuni” - 28 de ani, Andrew Keegen din “Al 7 lea cer”, “Pe cont propriu” şi „In familie” - 31 de ani, Heather Graham din “Scrubs” şi “Twin Peaks” - 40 de ani, Oana Pelea (foto) din “Pacatele Evei” şi "Cu un pas înainte" - 48 de ani, Tom Selleck din “Magnum” şi “Boston Legal” - 65 de ani, John Forsythe din “Dynasty” şi “Ingerii lui Charlie” - 92 de ani, Kathrine Ross din “Colby” - 70 de ani, Justin Hartley din “Pasiuni” şi “Smallville” - 33 de ani, Charles Divins din “Pasiuni” si “Half & Half” - 34 de ani, Kelly Packard din “Baywatch” şi “California Dreams” - 35 de ani, Eduard Burns din “Will&Grace” - 42 de ani, Marc Singer din “Dallas” şi “Stapinul animalelor” - 62 de ani, Tomas Jane din “Medium” - 41 de ani, Sara Gilbert din “24”, “Twins”, “ER” şi “Roseanne” -35 de ani si Joe MacLeod din “Kaya” şi “Ghost Trackers” - 30 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".
| edit post
Cei doi actori sunt colegi in noua versiune a telenovelei "Inima salbatica" si filmeaza de ceva timp impreuna. Cu toate acestea Sebastian Zurita din "In numele iubirii" a declarat ca nu are o relatie cu colega sa Angelique Boyer. S-ar parea ca actorul nu are o relatie stabila si de fiecare data cand i se pun in carca diverse relatii, acesta nu recunoaste.
| edit post

Azi e ziua Florinei Cercel din "Aniela"

Posted On 20:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

La Mulţi Ani! Doamna scenei româneşti îşi serbează ziua de naştere şi împlineşte azi 67 de ani. Actrţia Florina Cercel s-a născut pe 28 ianuarie 1943 la Piatra Neamţ şi în ultimii ani a jucat şi în serialele şi telenovelele postului Acasă, precum "Inimă de ţigan", "Regina" si "Aniela", unde a interpretat personaje cu adevărat spectaculoase.

| edit post

Marlene Favela sexy într-o nouă revistă

Posted On 19:55 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din Zorro, actriţa Marlene Favela, a apărut foarte sexy într-o nouă revistă. Vă plac fotografiile?
| edit post