Actorii din "Lost" evacuati din Hawaii

Posted On 22:33 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Filmarile pentru serialul "Lost: Naufragiatii" s-au intrerupt iar actorii si echipa de productie au fost evacuati din Hawaii. Si asta din cauza cutremurului din Chile, pentru ca a fost declarata stare de alerta din cauza unui posibil tsunami. Daniel Dae Kim interpretul lui Jin Kwon in Lost a declarat ca s-au mutat intr-o zona mai sigura si ca nu mai au probleme.
| edit post
Va mai amintiti? Doru Todorut care va participa la "Dansez pentru tine"de la Pro TV si canta in trupa Deepcentral a fost si actor. El a jucat un personaj negativ in "Numai iubirea", prima telenovela romaneasca de la Acasa. El a interpretat rolul amantului mamei lui Dan Bratu, jucata de Carmen Ionescu.
| edit post

Atunci si acum! Azi - Dulce Maria

Posted On 22:05 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din "Rebelde" si RBD a trecut de perioada aceea, s-a vopsit si isi valansa un nou album. Nu-i asa ca Dulce Maria este schimbata?
| edit post
La 36 de ani Gabriela Spanic s-a intors la Televisa cu rolul ticăloasei Ivana Dorantes din "La Duena". Actrita promite scene cu adevarat fierbinti pe care le va filma cu David Zepeda dar si scene pe care telespectatorii o vor ura cu adevarat. "Vor fi cu adevarat groaznice si ii voi infuria pe fani", a spus actrita. "Voi lucra si cu Fernando Colunga, pe care il ştiu de mult timp, am lucrat cu el si este foarte interesant ca partener. Am făcut împreună una dintre cele mai bine vândute telenovele din istoria televiziunii, care a fost Uzurpadoara (1998). Acum sunt fericita ca voi fi din nou personaj negativ. Pot sa spun ca acest personaj este o provocare. Tot ceea ce am făcut în cariera mea a fost diferit şi acest personaj nu face excepţie. Adevărul este că mă simt mai matura ca o actrita, nu doar ca persoană", spune actrita.
| edit post

Elizabeth Gutierrez a pozat pentru revista Hola

Posted On 18:47 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Chiar daca in curand va naste, Elizabeth Gutierrez a pozat insarcinata pentru revista Hola. Actrita este iubita lui William Levy pe care il va face a doua oara tata.
| edit post

Juan Soler revine in telenovele

Posted On 18:31 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Noua varianta a telenovelei "Miniciuna", in care in prima varianta au jucat Kate del Castillo si Guy Ecker va avea alti protagonisti. Noul cuplu va fi format din Silvia Navarro şi Juan Soler, care se intoarce la telenovele, dupa cateva filme in care a jucat.
| edit post
Actorul filmeaza pentru serialul "Gossip Girl", sezonul 3, unde il interpreteaza pe tatal Serenei. William Baldwin si Blake Lively au inceput filmarile, fiind deja fotografiati la lucru. Actorul are experienta legata de serialele de televiziune, de curand el jucand in "Dirty Sexy Money".
| edit post

Foto "Visuri fara pret"!

Posted On 18:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii



| edit post

Kevin Jonas si-a luat catel

Posted On 17:34 by Devoratorul de TV | 3 comentarii

Recent casatoritul frate Jonas din serialul "Jonas" si din trupa Jonas Brothers, Kevin si-a luat un catelus. De fapt, Kevin si sotia sa Daniele si-au luat o mascota si au pus o fotografie cu el pe pagina de twitter.
| edit post

Cristian de la Fuente ingrijorat pentru familia lui

Posted On 17:15 by Devoratorul de TV | 2 comentarii

Vedeta telenovelelor "Focul iubirii" sau noua "Inima salbatica", actorul chilian Cristian de la Fuente este ingrijorat pentru familie si prietenii lui care sunt in tara natala, afectata de cutremur. El este în prezent în Mexic, unde lucreaza si e în imposibilitatea de a comunica cu familia şi prietenii. "Liniile telefonice sunt aglomerate, insa am reusit sa vorbesc cu cativa apropiati. Unii sunt bine, insa am avut pierderi materiale mari care pot fi recuperate în timp, dar există o zonă de Chile, unde nu am putut legatura cu prieteni si oameni dragi", a declarat Cristian de la Fuente intr-un interviu.
| edit post

Vedete socate de cutremurul din Chile

Posted On 17:06 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

O lume intreaga este inca speriată de ce s-a intamplat in Chile. Din pacate, mai multe vedete s-au nimerit sa treaca prin calvarul acela si sa fie victimele cutremurului care s-a petrecut la primele ore ale zilei de sâmbătă din Chile. Gabriela Vergara, Anahí, Fanny Lu şi Ricardo Arjona s-au aflat printre alti artisti care inca sunt încă prinşi in Chile si nu au nici o cale de ieşire din Viña del Mar. In momentul cutremurului de 8,8 pe scara Richter care a avut centrul in Santiago, Chile timp de 90 de secunde şi care a fost puternic resimţită în întreaga ţară, artişti se odihneau în camerele lor de hotel unde au locuit pe timpul concursului. Fiecare a incercat sa comunice cu celalalt si au aflat astfel ca sunt cu totii ok, iar acum asteapta sa plece din acel loc.
| edit post

Aniversatii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 13 comentarii

Astazi, 28 februarie, avem treisprezece sarbatoriti. Lena Cardwell din “Pasiuni” implineste 28 de ani, Rafael Amaya (foto) din “Salome” si “Cele doua fete ale Anei” - 33 de ani, Tangi Miler din “Felicity” - 40 de ani, John Turturo din “Miami Vice” si “Monk” - 53 de ani, Jorge Enrique Abello din “Betty cea urata“ si “Anita” - 42 de ani, Ali Larter din “Heroes” -34 de ani, Stephanie Beacham din “Colby”, “Dynasty”, “Seaquest” si “Beverly Hills 90210” - 63 de ani, Kelly Bishop din “Fetele Gilmore” - 66 de ani, Rae Dawn Chong din “Misterios Ways” si “Wild Card” - 49 de ani, Peter Stebbings din “Stargate SG1” si “Jeremiah” - 39 de ani, Robert Sean Leonard din "Dr. House" - 41 de ani, Tasha Smith din "Meet the Browns" si "unReal Housewives of Kansas City" - 39 de ani, Charles Durning din "Rescue Me" - 77 de ani si Gavin McLeod din "Love Boat" - 80 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!". Iar pe 29 februarie s-au nascut
Antonio Sabato Jr. din “Melrose Place”, “Dragoste si putere”, “Farmece”, “Becker” si “The Help” - 38 de ani, Dennis Farina din “Lege si ordine” si “Miami Vice” - 66 de ani. La Multi Ani.
| edit post
Fosta vedeta a telenovelei Rebelde a participat la festivalul cantecului "Vina del Mar" din Chile si este socata de cutremurul de 8,8 grade pe scara Richer care a avut loc pe 27 februarie. Apropiatii acesteia spun ca actrita este ok, dar ca nu-i vine sa creada ce s-a intamplat acolo dupa ce a participat la eveniment. Noi o asteptam pe 13 martie la Bucuresti cu "Mi Delirio Tour".
| edit post

Atunci si acum! Azi - Juliana Paes

Posted On 20:22 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interpreta Mayei din "India" are o cariera in spate, jucand in mai multe productii importante si pozand pentru mai multe reviste pentru barbati. Actrita Juliana Paes este schimbata total de la debutul ei.

| edit post

Selena Gomez vrea sa lanseze un nou album

Posted On 19:48 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Intre doua filmari pentru episoadele serialului "Magicienii din Waverly Place", Selena Gomez vrea sa lanseze si un nou album. De fapt, "este vorba de o editie deluxe a albumului meu in care vvoi mai pune cateva piese noi. Va avea piese super, cu un sound reggae si voi lucra cu producatorii de la "Naturally", Antonina Armato, Tim James si Devrim Karaoglu. Si cu Dr. Luke care a lucrat cu Katy Perry la piesa “I Kissed a Girl” si Ke$ha la “Tik Tok.”
| edit post

Colaborare de vedete

Posted On 18:45 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Leighton Meester din "Gossip Girl" si actorul Hugh Laurie din "Dr. House" vor fi parteneri intr-un nou proiect. E vorba de un nou film care se va numi "The Oranges".
| edit post

Noutati pe banda rulanta despre vedetele Disney

Posted On 14:27 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Demi Lovato din "Sonny si steluta ei norocoasa" este gata de lansarea unei noi piese si a fost invitata la ABC pentrt a participa la show-ul "Home Makeover". **** Miley Cyrus, Mitchel Musso si Emily Osment au inceput filmarile la noul sezon din "Hannah Montana", anunta Emily pe contul ei de Twitter, unde a atasat si fotografia alaturata facuta pe platourile de filmare ale noului sezon. ****Tiffany Thornton din "Sonny si steluta ei norocoasa" se apuca si ea serios de cantat. Oare sa fie noua vedeta Disney? Vom vedea.
| edit post

S-a lansat noua "Clona"

Posted On 13:58 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

V-am povestit ca se filmeaza un remake al telenovelei "Clona" cu Mauricio Ochmann in rolul principal. De curand s-a lansat oficial telenovela in Columbia unde actorii s-au intalnit si au participat la o conferinta de presa. Aveti postate si cateva fotografii de la eveniment.




| edit post

O mexicana la Hollywood

Posted On 13:39 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Sau mai bine spus o noua mexicana a ajuns in cetatea filmului si joaca alaturi de Bruce Willis si Adam Brody in "Cop Out". Este vorba de una dintre vedetele telenovelei "Gitanas", Ana de la Reguera, care va mai juca intr-un film anul acesta, tot in cetatea filmului si care se va numi "Di, Di Hollywood" unde il are partener pe Peter Coyote si Elsa Pataky.
| edit post
Pentru ca mai multe reviste au publicat stirea ca Marisela din "Dona Barbara", actrita Genesis Rodriguez ar fi insarcinata, aceasta a declarat ca nu e momentul. Iubita actorului Christian Meier s-a vazut nevoita sa faca si o declaratie: "Nu vreau să am un copil chiar acum, pentru ca pur şi simplu că nu e drept. Nu vreau sa fie sfârşitul viselor mele, a carierei, a vietii mele, înainte de a porni o altă viaţă si a avea grija de ea. Cred că a fi mamă inseamna sa te dedici lui suta la suta. Eu am cel mai bun exemplu, mama mea. Cred ca ar fi nedrept şi cred că aceasta este problema multor fete de vârsta mea care rămân gravide prea devreme şi nu trăiesc ceea ce au de a trăi. Nu ştiu cand voi fi mama, poate la 30 de ani, poate la 40 de ani, dar nu în acest moment", a spus ea. Deocamdata Genesis Rodriguez se pare că vrea sa se implice in noi proiecte în limba engleză, mai ales ca are un avantaj, "pentru ca vorbesc limba engleza foarte bine", spune ea.
| edit post

Pablo Montero are album, n-are iubita

Posted On 12:52 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

In urma cu putin timp vedeta din telenovela "Focul iubirii" a sustinut o conferinta de presa in care si-a lansat noul sau album. Cu aceasta ocazie Pablo Montero a raspuns si la cateva intrebari legate de viata sa personala. Actorul a spus ca vrea o iubita si o viata stabila de familie, fara probleme.
| edit post

Mesaje de dincolo se apropie de episodul 100

Posted On 12:21 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Pe 5 martie, serialul "The Ghost Whisperer" - "Mesaje de dincolo" cu Jennifer Love Hewitt va implini 100 de episoade odata cu episoadul filmat in acea seara. Noi ii uram la cat mai multe episoade dar si un nou sezon.
| edit post

Iuliana Luciu la "Dansez pentru tine"

Posted On 00:24 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Alaturi de Diana Dumitrescu din "Aniela", Catalin Botezatu, Dragos Bucurenci la "Dansez pentru tine" va participa si sora Nicoletei Luciu. Actrita Iuliana Luciu face parte din distributia serialului "Aniela", unde o interpreteaza pe Natalie si a mai jucat si in "Om sarac, om bogat", "Inima de tigan" si "Regina".
| edit post

James Franco e model pentru Gucci

Posted On 00:11 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Fostul actor din "SpiderMan", care s-a alaturat serialelor "General Hospital" si "30 Rock" s-a facut si model. James Franco a pozat in piscina pentru a face reclama parfumului Gucci Sport. Nu-i asa ca ii sta bine si ca va place?
| edit post

Aniversatii zilei

Posted On 00:03 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 27 februarie, avem zece sarbatoriti. Vanessa Dorman din “Sunset Beach” implineste 41 de ani, David Gail din “Beverly Hills 90210” si “Port Charles” - 45 de ani, Adam Baldwin din “Angel”, “Stargate”, "Chuck" si “Day Breake” - 48 de ani, Grant Show (foto) din “Melrose Place”, “Beverly Hills 90210”, "Swingtown", "Dirt", "Private Practice", "Point Pleasant" - 48 de ani, Tracey Ross din “Pasiuni” si “Providence” - 51 de ani, Timothy Spall din “The Street” - 53 de ani, Elizabeth Taylor din “Nord si sud”, “Dadaca”, “Hotel”, “All My Children” si “General Hospital” - 78 de ani, Kate Mara din “24” - 27 de ani, Barbara Babcok din "Dr. Quinn" si "Pasadena" - 73 de ani, Brandon Beemer (foto) din "Dragoste si putere" - 30 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".
| edit post
Da, insa numai pe marile ecrane. Si asta pentru ca Kellan Lutz din "New Moon" sau "90210" si Ashlee Tisdale din "High School Musical" si "Zac si Cody, ce viata minunata" vor filma impreuna pentru pelicula "A Misfits’ Christmas".
| edit post

Thalia, insarcinata din nou?

Posted On 23:26 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta telenovelelor "Sarmana Maria" si "Rosalinda" ar putea fi din nou insarcinata cu cel de-al doilea copil. O revista mexicana a afirmat ca Thaia este insarcinata din nou. Daca este adevarat sau nu ramane de vazut, insa fanii o asteapta sa se intoarca cu noi roluri in telenovele.
| edit post

A aparut un nou numar din Star2

Posted On 20:46 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

A aparut un nou numar al revistei spaniole "Star2" al carei coperta o aveti aici. Au aparut noutati despre Nick Jonas, Miley Cyrus sau Selena Gomez.
| edit post

Noi seriale la AXN

Posted On 15:50 by Devoratorul de TV | 5 comentarii

Postul de televiziune AXN aduce două serii noi din serialele voastre preferate. Astfel că dib 25 martie, în fiecare joi seară de la ora 22.00 puteţi urmări "CSI: New York Criminaliştii", iar din 1 aprilie, în fiecare seară de joi de la ora 21.00 veţi putea vedea sezonul 5 din "Minţi Criminale".
| edit post

Concurs! Câştigă o invitaţie la concert Anahi!

Posted On 14:48 by Devoratorul de TV | 17 comentarii

Organizatorii concertului Anahi în România şi Gossip TV te invită la concertul pe care artista îl susţine la Bucureşti, Sala Palatului pe 13 martie. Dacă vrei să câştigi un bilet la concert răspunde corect la întrebare şi vei afla pe 8 martie dacă ai câştigat invitaţia, la ora 15.00!Întrebarea e: Cum se numeşte albumul pe care l-a lansat Anahi şi pe care îl promovează în acest turneu
Trimite răspunsul corect la întrebare pe adresa office.gossiptv@gmail.com sau la comentarii şi află dacă ai câştigat
| edit post
În "Tânăr şi neliniştit" se întâmplă mereu câte ceva iar în episoadele de la Pro TV, filmate în 2005, va avea loc un eveniment nu tocmai plăcut. Din păcate, Cassie Newman va muri şi îşi va lăsa familia înlăcrimată. Numai că tânara actriţă Camryn Grimes se va mai întoarce în viaţa părinţilor ei Sharon (Sharon Case) şi Nick (Joshua Morrow) în amintiri sau ca fantomî. Se pare că şi în episodul difuzate pe 15 martie în SUA Cassie se va întoarce ca fantomă. Poate că producători o vor înapoi în serial...
| edit post

Noutăţi din soap opera

Posted On 10:46 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Au apărut noi numere ale revistelor de soap opera Soap Opera Digest şi Soap opera Weekly care au o mulţime de noutăţi.
| edit post