Nicoleta Luciu: "Nu raman insarcinata anul acesta!"

Posted On 22:40 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Dupa ce au aparut o multime de stiri in presa ca a lesinat si ca este insarcinata, Nicoleta Luciu a tinut sa clarifice lucrurile la "Povestiri de noapte" de la Acasa. Interpreta Matildei din "Aniela" a declarat, printre multe altele, ca nu va ramane anul acesta insarcinata, ci in 2011.
| edit post

Noutati din soap opera

Posted On 22:23 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

A aparut un nou numar al revistei ABC Soaps in depth cu o multime de noutati din soap-opera.
| edit post
Revista Rolling Stone are o coperta speciala, cu actorii din serialul "Glee" - Dianna Agron, Cory Monteith, Lea Michele, Jane Lynch si Matthew Morrison.
| edit post

Actorii din seriale fac reclama la haine

Posted On 21:19 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Dupa Dulce Maria sau Selena Gomez, iata ca a venit randul altor vedete adolescente sa apara in campania publicitara si de prezentare a firmei de haine "Op". Jessica Szohr din "Gossip Girl", Cory Monteith din "Glee" si "Kyle XY", Diana Agron, Alex Meraz din "New Moon" şi Trevor Donovan din "90210" apar in posterele de promovare a campaniei, din care va postam si noi cateva.

| edit post

Eduardo Santamarina a ajuns la dezalcolizare

Posted On 20:57 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actorul din "Rubi" s-a schimbat foarte mult in ultima vreme si poate va amintiti ca am postat si noi cateva fotografii cu Eduardo Santamarina. Se aude ca acesta a avut probleme grave cu alcoolul, ajungand chiar la Alcolicii Anonimi si mai apoi la spital, avand probleme cu ficatul. Iar dupa o perioada scurta, in care toata lumea credea ca a revenit la normal, problemele au revenit.
| edit post

Eduardo Verastegui in relatii cu Ricky Martin?

Posted On 20:34 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Se zvoneste ca intre celebrul cantaret si vedeta de telenovele EduardoVerastegui (foto) ar exista mai mult decat o prietenie. De curand s-a zvonit ca el ar fi tatal copiilor lui Ricky Martin...Sa fie oare adevarat? Ramane de vazut...
| edit post

Blade vine la Pro Cinema

Posted On 17:26 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Este jumatate om, jumatate vampir si totodata singurul care poate infrunta pericolul reprezentat de confratii sai insetati de singe si de putere – “Blade” – vinatorul de vampiri, vine la Pro Cinema, din 11 aprilie, in fiecare duminica, de la miezul noptii... asa cum ii sta bine unui vampir!
Rapperul Sticky Fingaz interpreteaza rolul lui Blade, singurul capabil sa salveze omenirea de amenintarea membrilor Casei Chthron si sa opreasca pericolul care creste, pe zi ce trece, pe strazile din Detroit.
Blade nu este singur in aceasta lupta cumplita pentru salvarea omenirii. Singurii lui aliaţi sunt un fabricant de arme si o femeie obsedată de răzbunare împotriva Casei Chthon, Krista Starr, interpretata de Jill Wagner.
Intorcindu-se din Irak, Krista descopera ca fratele ei a murit in imprejurari misterioase. Investigatiile scot la lumina faptul ca Zack, fratele ei, facea diverse servicii vampirilor cu scopul de a fi recompensat cu viata eterna. Cercetarile o aduc pe Krista fata in fata cu Blade, dar si cu criminalul fratelui ei, Marcus Van Sciver, un vampir puternic, membru al Casei Chthon. Desi Sciver vrea sa o tina pe Krista sub puterea lui, Blade ii injecteaza acesteia acelasi ser pe care-l foloseste si el pentru a-si controla instinctele de vampir. Impreuna cei doi fac o echipa foarte puternica, singura care are vreo sansa in lupta contra puternicei Case Chthon.
Actiunea din serialul „Blade” este plasata dupa cea din „Blade: Trinity”, pentru ca anumite intimplari din episodul-pilot fac referire la la cea de-a treia parte din aceasta serie.
Lui Wesley Snipes, actorul care a interpretat rolul lui Blade in trilogie, i-a fost oferit rolul principal si in serial, insa acesta a declinat oferta.
| edit post

Un nou rol pentru Ashley Tisdale

Posted On 16:13 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Blonda din "Zack şi Cody, ce viaţă minunată" şi "High School Musical" ar putea juca un nou rol special. Ashley va începe din iunie să filmeze pentru un film ce se va numi "Sharpay’s Fabulous Adventures”, film inspirat din aventurile personajului ei din "HSM". Oare se va face si a patra parte a filmului HSM sau Ashley va renunta la ea şi va face acest film? Rămâne de văzut...
| edit post

Smith vine la Pro Cinema

Posted On 13:09 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

“Hoţul neprins, negustor cinstit”, spune o vorbă din popor, iar când hoţii îşi asumă o “Dublă identitate”, e cu atât mai greu pentru autorităţi să le vină de hac. Din 14 aprilie la Pro Cinema, în fiecare miercuri şi joi de la orele 20.00, un nou serial îi va ţine pe telespectatori în acţiune: “Dublă identitate” (“Smith”).
O producţie semnată John Wells, câştigătorul a şase premii Emmy dintr-un număr impresionant de 24 de nominalizări, pentru seriale ca “Spitalul de urgenţă” şi “Viaţa la Casa Albă”, “Dublă identitate” este povestea unor hoţi de meserie, mereu în căutarea unei mari lovituri. Totuşi, pentru ei viaţa profesională nu poate fi amestecată cu cea personală şi tocmai de aceea îi iau o “Dublă identitate”. Ray Liotta este Bobby Stevens, un hoţ cu state vechi care plănuieşte să se retragă şi care îşi ascunde adevărata profesie de soţia sa, interpretată de Virginia Madsen, nominalizată la un premiu Oscar.
Câştigător al unui premiu Emmy şi nominalizat la Globul de Aur, Ray Liotta este cunoscut mai mult pentru rolurile sale de băiat rău. “Băieţii răi sunt mereu ţinuţi minte”, spune Liotta. “Dacă te gândeşti la De Niro sau Pacino, nu îţi vin în minte filme ca Stanley şi Iris, sau Autor!Autor! Chiar şi la Brando, te gândeşti imediat la filme ca Naşul, sau Un tramvai numit dorinţă. Eu aşa văd lucrurile. O singură dată în viaţă am fost implicat într-o bătaie, în clasa a 7-a. Totuşi, toată lumea crede că sunt un maniac”.
Din trupa lui Liotta în “Dublă identitate” mai face parte şi Simon Baker (“The Mentalist – În mintea criminalului”), nominalizat la două Globuri de Aur şi numit de revista People unul dintre “Cei mai frumoşi 100 de oameni” ai anului 2009”. Franky G, fost bodybuilder şi bodyguard într-un club de striptease, face şi el parte din distribuţia serialului, iar acesta are şi avantajul studiilor de criminalistică de la Universitatea din Oklahoma. Johnny Lee Miller (“Aeon Flux”) şi Amy Smart, numită de FHM una dintre cele mai sexy femei din lume în anul 2006, completează lista neagră a poliţiei în “Dublă identitate”.
Din 14 aprilie, în fiecare miercuri şi joi, hoţii din “Dublă identitate” se pregătesc de marea lovitură, la Pro Cinema, de la orele 20.00.
| edit post
MediaPro Distribution ti-l prezinta pe John Cusack intr-o comedie belea: Hot Tub Time Machine/Teleportati in adolescenta http://www.hmultiplex.ro/filme/teleportati-in-adolescenta-5704057/ . Intoarce-te in timp, pe vremea jambierelor, a frezelor aiurea si a muzicii disco. Din 1 aprilie la Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Starplex, Cinema City (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Bacau) si Cinema Odeon Cluj . Nu e pacaleala, e comedie!

Raspunde la intrebarea de concurs de mai jos si castigi o invitatie dubla din cele 3 puse in concurs, la Teleportati in adolescenta la Hollywood Multiplex

Cine este producatorul filmului si apare si in distributie printre protagonisti?
a) John Morris
b) John Cusack
c) Chevy Chase

Trimite răspunsul corect la întrebare până pe 7 aprilie pe adresa office.gossiptv@gmail.com sau la comentarii şi află dacă ai câştigat pe 8 aprilie, de la ora 13.00 cele trei invitaţii. Un film care merită văzut!
| edit post

Se face sezonul 3 din "Castle"

Posted On 12:01 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Postul de televiziune ABC a anunţat că va face şi cel de-al treilea sezon al serialului "Casltle", care va avea 22 episoade. Surpriza este că vor apărea foarte multe vedete invitate speciale în roluri episodice.
| edit post

Din nou mireasă!

Posted On 11:45 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

În ultimul episod al noii versiuni din telenovela "Inimă sălbatică", Aracely Arambula se imbracă din nou in rochie de mireasa. Motivul? Personajul ei se casătoreşte. Iată o fotografie cu Aracely mireasă pe care o postăm şi noi.
| edit post

Aniversatii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 31 martie, avem cinsprezece sarbatoriti. Facundo Arana (foto) din “Zingara” si “Perla neagra” implineste 38 de ani, Juan Carlos Vivas din “Amor de papel” si "Sabor a ti" - 38 de ani, Ewan McGregor din “E.R.” si “Tales from the cript” - 39 de ani, William McNamara din “NYPD Blue” si "CSI Special Victim Unit” - 45 de ani, Rhea Perlman din “Taxi” si "Cheers" - 62 de ani, Christopher Walken din “The Guiding Light” - 67 de ani, Richard Chamberlein din “Pasarea spin”, “Will & Grace” si "Neveste disperate" -76 de ani, Costas Koromilas din “Undressed” - 36 de ani, Andrew Bowen din “Mad TV” si "Las Vegas” - 38 de ani, Nicolas Simmons din “South Beach” - 30 de ani, Damon Herriman din "Love My Way” si “The Pacific” - 40 de ani, Jessica Szohr (foto) din "Gossip Girl" si "What About Brian" - 25 de ani, Daniel Mays din "Funnland" si Plus One"- 32 de ani, Shirley Jones din "Days of our Lives" - 76 de ani, Mimi Branescu din "Serviciu omoruri" si "Lombarzilor 8" - 36 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".
| edit post
Vedeta feminina din "Fara sani nu exista paradis" a primit un nou rol intr-o productie Telemundo. Carmen Villalobos o va interpreta pe Paquita Gallego in remake ul dupa telenovela "Yo amo Paquita Gallego". Actrita va juca alaturi de Maurichio Ochmann, care filmeaza pentru noua varianta din "Clona".
| edit post

Inca un an in "Tanar si nelinistit"

Posted On 22:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vesti bune pentru fanii serialului "Tanar si nelinistit" - The Young and The Restless". Interpretul lui Daniel Romalotti, actorul Michael Graziadei a semnat un nou contract de inca un an cu familia Bell pentru a mai aparea in Genoa City.
| edit post

Selena Gomez are linie de haine

Posted On 21:31 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interpreta lui Alex din "Magicienii din Waverly Place" face reclama la o noua linie de haine.




| edit post

Belinda in Glamour Mexic

Posted On 20:29 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

V-am povestit ca interpreta Valentinei dn "Cameleones", actrita si cantareata Belinda a pozat pentru revista Glamour, editia din Mexic. Belinda a participat la o sedinta foto in care a jucat-o pe "Alice in Tara Minunilor". Va plac fotografiile?









| edit post

"Sortilegio" vine in curand Acasa

Posted On 20:01 by Devoratorul de TV | 6 comentarii

Postul Acasa pregateste multe surprize telespectatorilor sai. Daca despre unele v-am povestit zilele trecute, despre una anume va voi spune acum. S-ar parea ca, in sfarsit, Acasa va difuza mult asteptata telenovela "Sortilegio" cu William Levy si Jaqueline Bracamontes in rolurile principale. Deja au inceput sa se faca promouri pe postul Acasa si cel mai probabil e ca va incepe in locul "Anielei'.
| edit post

Ana Claudia Talancon in Glamour

Posted On 19:45 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actrita Ana Claudia Talacon, mexicana de origine, pe care o stiti din telenovele ca "Al norte de corazon" si "Senora" a pozat pentru revista "Glamour" din Mexic.
| edit post

Reuniti pentru vacanta

Posted On 19:17 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Grettell Valdez şi Patricio Borghetti s-au reunit pentru ai oferi copilului lor o vacanta la Disneyland. Actorii s-au distrat impreuna, desi nu mai formeaza un cuplu de ceva vreme. Actrita a pus pe pagina ei de twitter o fotografie de acolo.
| edit post

Vedetele il sustin pe Ricky Martin

Posted On 19:08 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Dupa ce si-a recunoscut orientarea sexuala, acum Ricky Martin este sustinut de o multime de vedete. Dintre acestea amintim Adamari López, Luis Fonsi, Verónica Castro, Alejandro Sanz, Dulce María, Christian Chávez, Daddy Yankee, Jaime Camil, René din Calle 13, Lorena Rojas si Juanes.
| edit post

Demi Lovato va juca in "Anatomia lui Grey"

Posted On 09:03 by Devoratorul de TV | 8 comentarii

Vedeta adolescenta a serialului "Sonny si steluta ei norocoasa" a primit o noua oferta. Demi Lovato va aparea in serialul produs de ABC, "Anatomia lui Grey", in rolul unei paciente schizofrenice. Demi este foarte incantata de acest lucru si chiar a scris pe pagina ei de twitter ca va fi o experienta cu adevarat incredibila.
| edit post
Desi pe postul de televiziune Acasa se anunta in promo-uri ca sunt ultimile saptamani din "Aniela", filmarile pentru primul serial de epoca nu s-au terminat inca. Ultimele cadre ale acestei productii, care nu a adus ratingul dorit de cei de la Acasa, se vor incheia la cateva zile dupa Sarbatorile de Paste. S-ar parea ca dupa ultimul cadru multi din spatele camerelor de luat vederi vor ramane fara slujbe, unii permanent, altii pina la inceperea noului proiect de la Acasa, la care au inceput deja pregatirile. Va vom tine la curent cu ceea ce se va mai intampla pe platourile din Buftea, cat si cu ultimele zile de filmare de la Aniela.
| edit post

Reuniune de rebeli

Posted On 03:21 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Alfonso Poncho Herrera, Dulce Maria si Maite Perroni, trei dintre fostii membrii ai trupei RBD si actori in "Rebelde" s-au revazut de curand. Cei trei s-au reantalnit la nunta unor prieteni comuni si cu aceasta ocazie au povestit ce mai face fiecare si n-au ratat momentul de a face o fotografie care a aparut pe site-ul reviste Quien si pe care v-o aratam si voua.
| edit post

Selena Gomez viziteaza Spania

Posted On 03:08 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din "Magicienii din Waverly Place" a fost zilele trecute in Spania. Selena Gomez a facut o calatorie nu numai pentru a promova serialul in care joaca produs de Disney Channel, dar si pentru a canta piese de pe noul ei abum. Selena a imbinat utilul cu placutul si asa a mai vazut si cateva locuri noi pe care nu le vizitase pina atunci.
| edit post

Nunta-n Lost!

Posted On 03:01 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interpreta lui Sun Know din "Lost", actrita Yunjin Kim s-a casatorit in week-end cu iubitul ei Jeong Hyeok Park. Aceasta a anunta ca va face acest pas la finalul filmarilor pentru "Lost: Naufragiatii", serial produs de ABC.
| edit post

Dolly Parton inapoi in Hannah Montana

Posted On 02:56 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Cel de-al patrulea sezon al serialului "Hannah Montana" va benecicia din nou de aparitia solistei actrite Dolly Parton, in rolul Dolly. Aceasta va aparea din nou in cateva episoade in rolul matusii vedetei interpretate de celebra Miley Cyrus.
| edit post

Genesis Rodriguez se distreaza

Posted On 01:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Abia despartita de Christian Meier, Genesis s-a prezentat la o petrecere Perez Hilton, unde s-a distrat pe saturate. Oare l-a uitat deja pe Meier, partenerul ei din "Dona Barbara"?
| edit post

A apărut noul număr al revistei BRAVO

Posted On 00:20 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Noul număr al revistei Bravo a apărut deja pe piaţă şi aveţi o mulţime de articole interesante de citit. Amănunte despre Shakira şi Selena Gomez, Anahi, The Vampire Diaries, despre noul HSM 4 şi vedetele din el, cuplurile de tineri de la Hollywood, aveţi un poster cu Selena Gomez şi un altul cui Puya şi Kamelia, sau Jonas şi "Cei nouă" dar şi multe alte surprize.
| edit post

Aniversatii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 30 martie, avem noua sarbatoriti. Mark Consuelos (foto) din "Disparitii" “1800 Missinng" “All My Children”, “Friends”, “Third Watch” si “Hope&Faith” implineste 39 de ani, Donna D’Errico din “Baywatch”, “Baywatch Nihgts” si “Sabrina” - 42 de ani, Ian Ziering din “Beverly Hills 90210” - 46 de ani, Paul Reiser din “Nebun dupa tine” - 53 de ani, Robbie Coltrane din “Craker” si “Frasier” - 60 de ani, Justin Deas din “Santa Barbara” - 62 de ani, Costas Koromilas din “Undressed” - 36 de ani, Rupert Evamd din "The Palace" - 33 de ani si Jason Doehring din "Veronica Mars" - 28 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV le ureaza "La Multi Ani!".
| edit post
Interpretii lui Dean si Sam Winchester din "Supernatural" s-au intors din nou in Vancouver. Jared Padalecki si Jensen Ackless au revenit sa filmeze noi scene pentru viitoarea serie ce va avea premiera in toamna.
| edit post