Atunci şi acum! Azi - Angelique Boyer

Posted On 14:59 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

 Angelique Boyer in 2006 versus Angelique Boyer in 2010Vedeta din "Rebelde" şi noua versiune din "Inimă sălbatică" are un look total schimbat. După cum vedeţi şi în fotografie, Angelique Boyer arată schimbat faţă de 2006 şi probabil că a recurs la serviciile unui medic estetician.
| edit post

Noutăţi soap-opera

Posted On 14:42 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

A apărut un nou număr al revistei ABC Soaps in depth cu multe noutăţi din soap opera.
| edit post

A apărut un nou număr al revistei TV Satelit

Posted On 12:56 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

De mâine veţi găsi pe piaţă un nou număr al revistei TV Satelit care îl are pe copertă pe maestrul bucătar Horia Vârlan de la emisiunea "Cireaşa de pe tort" de la Prima TV . Din acest număr puteţi să mai citţi articole despre telenovela "Sortilegio" - "Predestinaţi", care a început la Acasă, "Maddie şi David", "Sora Jakie" sau "Mad Men" sau amănunte despre cuplul de umorişti Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru.
| edit post

S-a anulat "10 Things I Hate About You”

Posted On 11:23 by Devoratorul de TV | 5 comentarii

Vă mai amintiţi de filmul cu acelaşi nume? În urmă cu ceva timp postul ABC a lansat serialul cu acelaşi nume, "10 Things I Hate About You”, care tocmai a fost anulat. Din păcate, actorii Meaghan Jette Martin, Nicholas Braun, Lindsey Shaw, Ethan Peck şi mulţi alţii au rămas fără slujbe.
| edit post

Noutăţi din soap-opera

Posted On 11:17 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Au apărut noi numere ale revistelor Soap Opera Digest şi Soap Opera Weekly cu o mulţime de noutăţi din serialele soap-opera
| edit post

Aniversaţii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astăzi, 30 aprilie, avem opt sărbătoriţi. Kirsten Dunst din “Loving”, “Omul pianjen”, “ER” şi “Sister” împlineşte 28 de ani, Adrian Pasdar (foto) din “Neveste disperate”, “Cai misterioase”, “Amy” şi “Heroes” - 45 de ani, Paul Gross din “Due South” - 51 de ani, Perry King din “Titanii” - 62 de ani, Alexandra Holden din “Anatomia lui Grey”, “Friends” şi “Ally McBeal” - 33 de ani, Kevin Sizemore din “24” - 38 de ani, Johnny Galecki din “My Boys”, “Hope & Fait”, “Roseanne” şi “The Bing Bang Theory” - 35 de ani şi Diana Agron din “Heroes” şi "Glee" - 24 de ani. Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".
| edit post

Stirea de la prima ora! Joe Jonas si-a luat vila

Posted On 00:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Membrul trupei Jonas Brothers si actor in serialul "Jonas" si filmul "Camp Rock" si-a cumparat o vila cu multe camere. Joe Jonas a cheltuit 2, 5 milioane de dolari pe vila din imaginea alaturata. Aceasta are 4 dormitoare, 3 bai si multe alte camere si teren in jurul ei. Se pare ca Joe se pregateste serios sa se mute cu Demi Lovato, iubita lui de aproape un an. Nu stim cat vor sta in aceasta casa avand in vedere ca vor fi mai mult pe drumuri intre diverse angajamente.
| edit post

În culise la şedinţa foto pentru People

Posted On 18:18 by Devoratorul de TV | 2 comentarii

Revista People en espanol a publicat lista celor mai frumoase 50 de vedete latino, pe care v-am oferit-o deja. Pe acelaşi site au apătut acum fotografii din culisele acelei şredinţe foto, iar câteva dintre ele le puteţi vedea şi aici.








| edit post

Baftă Charlie, un nou serial la Disney Channel

Posted On 18:12 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Compania Walt Disney anunţă lansarea unui nou serial dedicat întregii familii, Bafta Charlie, în data 19 iunie de la 11:30 pe Disney Channel Romania. Acest serial de comedie urmăreşte evenimentele care au loc la naşterea unui nou membru al familiei Duncan, iar rolurile se schimbă pentru toată familia, inclusiv pentru fraţii adolescenţi PJ şi Teddy şi fratele mai mic, Gabe, care trebuie să se acomodeze cu multe schimbări pe care le aduce micuţa Charlie. Înainte ca ei să-şi dea seama, ea se ridică, se târăşte, merge şi aleargă – fiind nevoie de o muncă de echipă pentru a veni în ajutorul părinţilor, Bob şi Amy, şi a avea grijă de drăgălaşa nou venită. În fiecare episod, Teddy înregistrează un jurnal video personalizat pentru Charlie, în calitate de soră mai mare care îi spune surioarei mai mici despre toate lucrurile pe care o va învăţa pe măsură ce va creşte.
În primul episod, "Întâlnire de studiu", Amy este neliniştită deoarece trebuie să se reîntoarcă la slujba sa de asistentă medicală, dar Bob o asigură că au un sistem de sprijin implementat pentru a avea grijă de Charlie. Atenţia lui Teddy este însă distrasă de un coleg de clasă drăguţ, PJ încearcă să pună în scenă un concert împreună cu prietenul său iar Gabe se simte ca şi cum teritoriul lor a fost invadat. Când Bob alunecă şi cade pe scări, Charlie rămâne doar în grija lui Teddy, iar PJ îl duce pe tatăl său la spital, unde încearcă din toate puterile să o evite pe mama.
Actorii talentaţi din Bafta Charlie sunt: Bridgit Mendler (Magicienii din Waverly Place) în rolul lui Teddy, Leigh-Allyn Baker (Will & Grace) în rolul lui Amy, Bradley Steven Perry în rolul lui Gabe, Eric Allan Kramer (My Name Is Earl) în rolul lui Bob, Jason Dolley (Cory In The House) în rolul lui PJ şi nou-venita Mia Talerico în rolul lui Charlie.
Echipa de creaţie include mai mulţi veterani ai reţelei conduşi de creatorii serialului Phil Baker şi Drew Vaupen (Suddenly Susan şi What I Like About You), care sunt şi Producători Executivi alături de Dan Staley (Cheers, Love & Money).
DisneyChannel va include o pagină dedicată serialului Bafta Charlie pe site-ul www.disney.ro care va conţine un tur al casei familiei Duncan, noi jocuri interesante şi multe altele.
Bafta Charlie este o producţie It's A Laugh Productions, Inc., şi poate fi vizionat cu acordul părinţilor.
| edit post

Danna Garcia ia o pauză de telenovele

Posted On 17:47 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din "Bella Calamidades" vrea să ia o pauză de la telenovele, deşi producţia în care joacă acum are mare succes. Actriţa Danna Garcia a declarat revistei Caras că "voi lua o pauză de cinci luni în care nu voi juca în telenovele. Lucrez într-un ritm infernal de când eram o fetiţă". S-ar părea că vedeta a luat această decizie după ce i s-a făcut rău pe platourile de filmare şi a ajuns la doctor. Care i-a spus că are anemie şi că trebuie să stea liniştită o vreme. "Sunt oboosită pentru că lucrez mult", a mai declarat vedeta.
| edit post
Distribuţia masculină din „Predestinaţi”, telenovela de ACASĂ difuzată de luni până joi de la orele 20.30, îşi asigură fanii că nu există nicio rivalitate între ei, în ciuda zvonurilor că actorii şi-ar încorda care mai de care muşchii pentru a fi pe placul telespectatoarelor. William Levy, Gabriel Soto, David Zepeda şi Julian Gil sunt frumoşii telenovelei „Predestinaţi” şi chiar scenariul i-a pus în situaţia de a fi rivali, în viaţa reală ei spun că sunt prieteni. „Cel puţin în ceea ce-i priveşte pe William Levy şi David Zepeda, am avut ocazia să mai lucrez cu ei în urmă cu doi ani şi ne-am împrietenit”, spune Julian Gil, interpretul personajului Ulises. „Şi pe Gabriel îl cunosc şi nu există niciun fel de orgolii sau invidie între noi”. Totuşi, fanii actorilor au descoperit un capitol la care aceştia ar putea fi rivali: aspectul fizic. Iar cum fiecare episod le oferă acestora ocazia de a apărea cât mai sumar îmbrăcaţi pe micile ecrane, în inimile telespectatoarelor s-a lansat o adevărată competiţie a muşchilor.
„Sunt scene justificate”, spune David Zepeda, Bruno din „Predestinaţi”. „Scenele în care ne arătăm fizicul sunt foarte naturale. De exemplu, personajul meu este în pat, iar un bărbat doarme în general aproape dezbrăcat. De aici scena se dezvoltă într-o ceartă, sau orice secvenţă din scenariu. Toate scenele sunt foarte reale, pentru că este normal să dormi dezbrăcat, iar câteodată să umbli prin casă fără cămaşă”, continuă Zepeda. Cu toate acestea, actorii spun că fiecare scenă este o provocare pentru talentul, şi nu pentru muşchii lor. „Nu ne uităm cine e cel mai frumos, cine are cel mai bine făcut corp, ci suntem concentraţi pe ceea ce avem de făcut”, spune William Levy, protagonistul telenovelei „Predestinaţi”. „Nu cred că fizicul este fundamental în această meserie”.
„Nu cred că fizicul este fundamental în această meserie”. Telespectatorii îi pot urmări pe actorii William Levy, Gabriel Soto şi David Zepeda, cu şi fără cămaşă, în fiecare episod din „Predestinaţi”, de luni până joi de la orele 20.30, ACASĂ.
| edit post
Fosta vedetă a serialului "Cei mai frumoşi ani", actriţa Katie Holmes, 31 ani, o va interpreta pe Jacqueline Kennedy într-o mini serie. Partener îi va fi Greg Kinnear care îi va da viaţă
Presedintelelui John F. Kennedy. Mini seria se va numi "The Kennedys".
| edit post

Jaqueline Bracamontes pe coperta revistei Quien

Posted On 13:32 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Vedeta din "Toantele nu merg în rai" şi "Sortilegio", actriţa Jaqueline Bracamontes este pe coperta revistei "Quien" , care a realizat un amplu material despre cele mai cunoscute 10 femei din Mexic.
| edit post

Un nou rol pentru Ashley Jones

Posted On 13:12 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

A jucat în "Dragoste şi putere", "Tânăr şi neliniştit" dar şi în "True Blood" iar acum are noi angajamente. S-ar părea că actriţa Ashley Jones va apărea în episodul pilot al serialului "The Rockford Files". Serialul e reluarea unei poveşti mai vechi în care James Garner avea rolul principal.
| edit post

Longoria are parfum

Posted On 13:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interpreta Gabrielei Sollis din "Neveste disperate" face tot mai multe reclame. Cea mai nouă reclamă a Evei Longoria este la propriul parfum care se numeşte "Eva".
| edit post

Aniversaţii zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Azi, 29 aprilie, avem şase sărbătoriţi. Vincent Vendtresca din “Omul invizibil” împlineşte 44 de ani, Susan Pratt din “All My Children” - 54 de ani, Kate Mulgrew din “Star Trek Voyager” - 55 de ani, Jerry Seinfeld (foto) din “Seinfeld” - 56 de ani, Jonathan Ritter din “American Dreams” - 28 de ani şi Paul Adelstein din “Prison Break”, “Private Practice” şi “Anatomia lui Grey” - 41 de ani. Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".
| edit post
Astăzi, 29 aprilie, interpretul lui Coriolan `Cori` Teodorescu din "State de România" de la Pro TV, Răzvan Bănică împlineşte 18 ani. Pe tânărul Răzvan, care acum este major, l-aţi mai văzut şi în "Îngeraşii" de la Acasă, unde a jucat un rol interesant. Gossip TV şi Devoratorul de TV îi urează La Mulţi Ani!" şi toate cele bune!
| edit post

A aparut TV Y Novelas

Posted On 23:09 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

A aparut un nou numar al revistei de noutati TV Y Novelas.
| edit post

Vanessa Hudgens, accident de masina

Posted On 22:30 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Stati linistiti, vedeta din "High Scholl Musical" nu a patit nimic. Doar a tras o sperietura, cand ieri, Vanessa Hudgens a intrat intr-o alta masina in timp ce era in vizita la Wes Hollywood. Si noi ca si iubitul ei Zac Efron ii recomandam sa fie mai atenta data viitoare.
| edit post
David Zepeda Quintero s-a născut pe 18 decembrie 1965 in Nogales, Sonora din Mexic. Este un sagetator necăsătorit. L-ati mai putut vedea Acasa în telenovela "Destine furate" ("Acorralada") interpretându-l pe Maximiliano Irazabal care forma un cuplu cu Alejandra Lazcano (Diana Soriano).
Pentru fani, iata si in ce telenovele a jucat

2010: Soy Tu Dueña - Alonso Peñalver
2009: Sortilegio - Bruno Albeniz
2006: Acorralada - Maximiliano Irazabal
2006: Amores Cruzados - Diego
2006: Mi amor secreto
2006: Rebelde -Juaquin
2006: Mi amor secreto
2004: Los Sánchez (2004-2005) - Omar
2004: La Heredera
2001: Como en el cine - Paco
1999: Marea Brava
Filme
2004: Desnudos - Julio
| edit post

Belinda e supărată pe fani

Posted On 16:31 by Devoratorul de TV | 2 comentarii

Belinda, actriţa din telenovela “Cameleonii”, pe care telespectatorii o pot urmări ACASĂ în fiecare zi de la orele 19.30, nu reacţionează bine la criticile negative. Belinda le-a răspuns în cuvinte usturătoare pe Twitter fanilor care i-au criticat cel mai nou album, “Carpe Diem”.
“Wow, am intrat pe forumul de discuţii al Univision şi spre surprinderea mea am văzut ce cred propriii mei fani despre muzica mea, cei care spun că mă sprijină şi că sunt mereu alături de mine”, spune supărată Belinda. “Cum puteţi fi atât de ipocriţi? Aş prefera să fiţi sinceri şi să un mai jucaţi un rol dublu. Şi dacă credeţi că un ştiu despre ce vorbesc şi nu vă place ce compun, atunci sprijiniţi alt artist”. Mai mult decât atât, actriţa şi cântăreaţa le-a blocat accesul la contul ei celor care au criticat-o. “Eu sunt aşa cum sunt şi dacă nu vă place de mine, nu mă mai urmaţi, scoateţi poza mea de pe profilele voastre şi mai ales fiţi sinceri cu voi înşivă. Prefer să am un singur fan decât milioane de ipocriţi, aşa că celor care sunt alături de mine le mulţumesc, iar ceilalţi pot să dispară!”, a continuat Belinda pe Twitter.
Deşi le-a adresat cuvinte dure fanilor ei, actriţa a declarat ulterior că s-a enervat în urma comentariilor, pentru că are un caracter exploziv şi nu permite nimănui să o insulte. “Oricine ar fi făcut la fel!”, a comentat actriţa.
| edit post

Poncho îl sprijină pe Ricky Martin

Posted On 15:50 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Alfonso Herrera, protagonistul telenovelei de ACASĂ “Cameleonii”, difuzată în fiecare zi de la orele 19.30, îi ia apărarea lui Ricky Martin.
Fostul membru al trupei RBD spune că Ricky Martin valorează mult mai mult decât o simplă declaraţie despre orientarea sa sexuală, iar aceasta nu trebuie să distragă atenţia publicului de la realizările sale şi în niciun caz să-i umbrească numele. “El a făcut foarte multe pentru copiii din toată lumea, iar o declaraţie despre preferinţele sale sexuale nu trebuie să diminueze importanţa actelor sale”, spune Poncho. Alfonso Herrera l-a susţinut public şi pe fostul său coleg din trupa RBD, Christian Chavez, atunci când acesta a declarat public că este homosexual.
În plus, actorul este convins că Ricky Martin este atât un artist desăvârşit, care a demonstrat că face parte dintre cei mai buni la nivel mondial, cât şi un om foarte bun la suflet. “Gusturile sale personale îi aparţin doar lui, Ricky valorează foarte mult pentru tot ceea ce face, iar nimeni nu are dreptul să îi facă rău”, a adăugat Alfonso Herrera.
| edit post
Lux, frumuseţe, haine şi maşini ultimul răcnet, aşa arată viaţa în Orange Conty, California. Din 11 mai, de luni până vineri de la orele 19.00, Ryan, Seth, Summer şi toţi actorii din distribuţia serialului „Rebel în California” se întorc la Pro Cinema în sezonul final al serialului, cel de-al patrulea.
Creat de Josh Schwartz, responsabil şi de megasuccesele „Gossip Girl – Intrigi la New York” şi „Chuck”, „Rebel în California” a primit 23 de nominalizări la premiile Teen Choice, şi a câştigat 12 astfel de premii, printre care şi cele pentru cea mai bună actriţă, cel mai bun actor şi cel mai bun serial tv. „Rebel în California” a fost difuzat în peste 50 de ţări, şi numai în Statele Unite a reuşit să atragă aproape şapte milioane de telespectatori. În plus, fanii serialului au înfiinţat fan cluburi pe întreg mapamondul, iar realizatorii au venit în întâmpinarea dorinţelor acestora şi au lansat o colecţie de haine, pentru ca fanii să aibă posibilitatea să se îmbrace întocmai ca personajele lor favorite.
Peter Gallagher, câştigător al Globului de Aur, Kelly Rowan, Melinda Clarke, Ben McKenzie, Rachel Bilson şi Adam Brody se întorc în cel de-al patrulea sezon al serialului „Rebel în California”. Fiecare personaj în parte se confruntă cu trauma provocată de moartea Marissei (Misha Barton), iar dintre toţi, Ryan este cel mai afectat. În plus, noi personaje îşi fac apariţia în cel de-al patrulea sezon, în interpretarea unor cunoscuţi actori de televiziune, precum Kevin Sorbo.
Totuşi, viaţa merge mai departe în strălucitorul Orange County iar telespectatorii vor intra din nou în vârtejul dramelor, relaţiilor, şi pasiunilor personajelor din „Rebel în California”, din 11 mai, de luni până vineri de la orele 19.00, la Pro Cinema.
| edit post

Foto cu cei mai frumoşi...

Posted On 15:06 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Aşa cum v-am povestit, revista People en espanol a lansat revista cu "Cei mai frumoşi 50 latini". Printre cei care au participat la şedinţe foto îi amintim pe William Levy, Maite Perroni, Christian Chavez, Dulce Maria, Fernando Colunga şi mulţi alţii












| edit post