Jacqueline Bracamontes a facut reclama la Coca Cola

Posted On 22:30 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Interpreta Mariei Jose din "Sortilegio" - "Predestinati", telenovela de la Acasa, Jacqueline Bracamontes a facut reclama la Coca Cola in urma cu ceva timp. Si nu singura, ci alaturi de actorul Christian de la Fuente, care a jucat in noua versiune a telenovelei "Inima salbatica". De acum veti afla ce actori au mai facut reclama si la ce produse.
| edit post

Noi seriale pentru sezonul 2010-2011

Posted On 21:26 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Posturile de televiziune vor lansa cinci productii noi in aceasta toamna. CW television va arunca pe piata "Nikita" (foto) si "Hellcats", iar postul ABC va lansa productii precum "No Ordinary Family", "Detroit 1-8-7" (foto) si "Better Togheter".
| edit post

Selena Gomez in DailyMail

Posted On 21:20 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din "Magicienii din Waverly Place", actrita Selena Gomez a acordat un interviu pentru DailyMail.
| edit post
Interpretul lui Chuck din "Gossip Girl" a declarat că a renunţat la trupa sa pentru a filma serialul în care joacă. Ed Westwick a făcut parte din trupa rock "The Filthy Youth" însă nu putea să şi cânte şi să filmeze în aceeaşi perioadă. "Cântam puţin la chitară iar trupa a fost o dată în viaţa mea. Era o perioadă bună. Ador muzica dar era cam dificil să le fac şi actoria în acelaşi timp", spune actorul. Acum între două sezoane ale serialului Ed filmează pentru comedia "Chalet Girl", unde joacă alături de Brooke Shields şi Sophia Bush.
| edit post

A apărut "Star2"

Posted On 16:11 by Devoratorul de TV | 2 comentarii

Noul număr al revistei Star2 îi are pe copertă pe vedetele din "Camp Rock", Demi Lovato, Joe, Nick şi Kevin Jonas.
| edit post

Un nou rol pentru Gutierez

Posted On 14:41 by Devoratorul de TV | 7 comentarii

Mama copiilor lui William Levy şi vedeta din "El Rostro del Analia", actriţa Elizabet Gutierez joacă într-o nouă telenovelă. Aceasta se numeşte "El Fantasma de Elena", iar alături de ea mai joacă Segundo Cernadas, Ana Layevska şi Katie Barberi.
| edit post

Joe Jonas are o nouă iubită

Posted On 14:22 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Nici bine nu s-a despărţit de Demi Lovato, că vedeta din serialul "Jonas", seria "Camp Rock" şi din trupa Jonas Brothers are o nouă iubită. Se pare că Joe Jonas s-ar fi îndrăgostit de cea mai bună prietenă a lui Miley Cyrus, Mandy Jiroux.
| edit post

Radu Vâlcan pleacă la Los Angeles

Posted On 12:41 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Radu Valcan va prezenta pentru ultima data impreuna cu Ioana Maria Moldovan emisiunea “Povestiri adevarate”, luni, 31 mai, de la ora 17.30. El va intra apoi in vacanta pentru ca in luna iulie sa inceapa filmarile pentru viitorul proiect MediaPro Pictures pentru ACASA, al carui protagonist este.
Aflat din august 2009 in postura de prezentator al emisiunii “Povestiri adevarate”, Radu marturiseste ca a invatat foarte multe de la intreaga echipa: “Povestirile mi-au oferit posibilitatea sa evoluez, personal si profesional. Am lucrat cu oameni extraordinari, profesionisti, am avut parte de sustinerea totala a intregii echipe. Prin natura subiectelor, am trait emotii foarte mari. Este o emisiune grea care te rascoleste si te dezvolta, iar munca celor din spate este formidabila. Imi va fi dor de toti, dar colaborarea mea cu ei nu se va opri aici. Sunt oameni deosebiti, persoane de la care am invatat multe. Sunt onorat ca am facut parte din aceasta echipa”
Radu va pleca pentru aproximativ o luna in Los Angeles unde va imbina utilul cu placutul, se va bucura de vacanta si se va inscrie la cursuri de actorie care il vor pregati si mai mult pentru rolul de arab pe care il interpreteaza in viitorul proiect MediaPro Pictures pentru ACASA: “Respect munca pe care o depun in noul proiect si pe oamenii care au incredere in mine, m-am gandit sa incep un curs de actorie in Los Angeles. Este un plus pe care vreau sa-l adaug, pe langa orele intensive de acest gen pe care le sustin impreuna cu regizorii pe platourile de la Buftea”, declara Radu.Vedeta ACASA are in plan o vacanta din care va ramane cu siguranta cu amintiri foarte placute: “Los Angeles este locul care ma linisteste, am prieteni acolo si pot spune ca am trait in acest loc cateva experiente care mi-au schimbat, oarecum, optica asupra vietii. Cu siguranta, nu voi rata un salt cu parasuta deasupra Grand Canyon-ului. Simt nevoia de relaxare, iar clipele din aer imi vor oferi ceea ce am nevoie. Nu este un moft, ci pur si simplu un refugiu plin de emotii”, adauga Radu care se va intoarce in Romania la sfarsitul lunii iunie.
| edit post

Chace Crawford, sexy în vacanţă

Posted On 12:08 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interpretul lui Nate din "Gossip Girl" a plecat cu familia în vacanţă în Mexic. Chace Crawford (24 de ani) a fost însoţit de părinţii săi, sora sa Candice şi prietenul ei, fotbalistul Tony Romo. Tânărul a profitat cât a putut de zilele însorite, a ieşit fără tricou din hotel şi a fost pozat imediat de fotografi care atât aşteptau.
| edit post

Serialul State de Romania ajunge la final

Posted On 11:50 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Aventurile familiei Potcovaru se apropie de final, miercuri, 2 iunie, de la ora 22.00. Un final neasteptat, cu multe rasturnari de situatie. Ultimele episoade dezvaluie misterele aparute de-a lungul serialului si dezleaga multe din incurcaturile aparute. State Potcovaru devine in acelasi timp si tata si bunic, insa problema State Potcovaru devine in acelasi timp si tata si bunic, insa problema apare atunci cand Lilica uita de toate promisiunile facute si vrea cu orice prêt sa pastreze copilul. Relatia dintre Thierry si Andreea ii va lua prin surprindere pe telespectatori, si asta pentru ca fiica fostului primar Popeanga ia o decizie foarte serioasa legata de viata ei.
Ultimele secvente ale serialului s-au filmat in studiourile MediaPro din Buftea sub o ploaie marunta si un cer intunecat. Ca la orice final de proiect, atmosfera a fost una incarcata si plina de emotie. Fiecare cadru s-a incheiat cu imbratisari intre actori si echipa, dar si cu lacrimi sterse discret pe sub pelerinele de ploaie. “Orice final este trist. Am petrecut atata vreme alaturi de acesti oameni, au facut parte din viata mea cateva luni bune, asa ca intalnirile noastre erau deja o obisnuinta. In plus, in fiecare dintre aceste proiecte iti lasi o parte din suflet si din ceea ce esti, asa ca despartirea nu are cum sa fie una usoara”, a declarat Dana Rogoz. Carmen Tanase, actrita care o interpreteaza pe Flacara de mai bine de trei ani, a incheiat si ea filmarile cu lacrimi in ochi.
“Nu ma asteptam sa fie o zi atat de dificila. Am simtit un nod in gat pe toata durata secventei. In momentul in care trebuia sa ies din casa si sa ma despart de cei care petreceau in strada, am simtit cum ma rup de toata acea lume, si a fost un sentiment neasteptat de...personal. Dupa atatia ani in care am jucat acest personaj era destul de previzibil sa ma identific cu o parte din trairile ei. In scena de final m-am simtit ca un copil pe care parintii il trag din fata vitrinei cu jucarii.”, a povestit Carmen. Ultima zi de filmare a fost la fel de emotionanta si pentru Octavian Strunila, interpretul lui Stiven. “E greu pentru ca te desparti atat de personaje si de poveste, cat si de echipa. Pentru unii dintre noi este a treia oara cand ne luam ramas-bun de la aceasta poveste si cu toate ca ar fi trebuit sa fie mai usor, uimitor, emotiile au fost si mai mari”, a declarat el. Desi a fost plina de trairi cat se poate de intense, ziua s-a incheiat intr-un ton optimist, actorii si echipa primind un tort mare de ciocolata. In plus, multii dintre ei urmeaza sa continue aceasta poveste, in noile aventuri care-i asteapta pe State, Flacara si ai lor.
| edit post

Shakira pe coperta noului număr din TV Mania

Posted On 10:59 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Noul număr al revistei TV Mania conţine şi un supliment dedicat Cupei Mondiale. În acest număr mai puteţi citi despre Shakira, Rob Lowe din "Fraţi şi suzrori", filmul "Totul despre sex" dar şi despre serialul "Spartacus: Nisip însângerat".
| edit post

Sarbatoritul zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Astazi, 31 mai, Steliana Balacianu isi aniverseaza ziua de nastere. Actrita din "Iubire ca in filme", "Regina" si "Aniela" implineste 28 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV ii ureaza "La Multi Ani!". Tot azi isi mai aniverseaza ziua de nastere Clint Eastwood din “Death Valley Days”, Colin Farrell din “Ballykissangel” si “Scrubs”, Brooke Shields din “Sudenly Susan” si “The Doctors”, Jason Smith din “Home and Away”, Nick Scotti din “Tanar si nelinistit” si “Totul despre sex”, Victoria Ruffo din “Mama vitrega“, Lea Thompson din “Ed” si “Caroline in the city”, Roma Maffia din “Lege si Ordine”, “Nip/Tuck”, “CSI”, “ER” si “Amy”, Rom Berenger din “Cheers” si “Third Watch”, Zoraida Gomez din “Rebelde”, Jonathan Tucker din “The Black Donnelys”, Eric Christian Olsen din “The Loop” si Albi De Abreu din “Angelica pacado” si “La Mujer de Judas”.
| edit post
Serialul de la Pro TV se apropie de sfarsit. Mai sunt trei episoade din "State de Romania" iar fanii si telespectatorii vor avea multe surprize. Una dintre acestea este aparitia Nicoletei Luciu, care revine in rolul Rozei Potcovaru. Insa acest lucru se intampla doar in visele lui State, caci dupa cum stiti personajul ei a murit in filmul de lung metraj.
| edit post

Nina Dobrev si Ian Somerhalder impreuna la meci

Posted On 23:11 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Intre doua filmari pentru "The Vampire Diaries", Nina Dobrev alias Elena si Ian Somerhalder alias Damon au iesit impreuna la un meci de baschet al echipei Lakers. Cei doi actori s-au intalnit acolo cu Zac Efron, o alta vedeta a productiilor de adolescenti, "High School Musical".

| edit post
Interpretul lui Stefan din "The Vampire Diaries", actorul Paul Wesley a aparut in revista "DaMan Magazine", de unde va aratam si doi doua fotografii.
| edit post

Edith Gonzalez schimba televiziunea

Posted On 22:57 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Celebra actrita de telenovele, care a venit si la noi in tara, ar vrea sa plece de la Televisa. Dupa ce a jucat in telenovele ca "Dona Barbara" si "Cameleones", Edith Gonzalez vrea sa plece la TV Azteca. Informatia a aparut pe pagina de twitter a ziaristei Pepillo Origel, care spune ca actrita este cam nemultumita de televiziunea cu care avea contract.
| edit post

Naveen Andrews s-a despartit de iubita

Posted On 22:39 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interptreul lui Sayid Jarrah din serialul "Lost: Naufragiatii", actorul Naveen Andrews (41 de ani) este din nou singur. Actorul s-a despartit deja de iubita sa actress Barbara Hershey (62 de ani), cu care era impreuna de 12 ani.
| edit post

Jorge Enrique Abelo se face regizor

Posted On 20:06 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actorul din "Betty cea urata" trece si in spatele camerelor de luat vederi. Jorge Enrique Abello s-a implicat in regia si producerea telenovelei "A corazón abierto", iar acesta este primul proiect de acest fel.
| edit post

Mauricio Islas revine in dubla ipostaza

Posted On 19:25 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Celebrul actor din "Amor Real" si "Prisoniera" revine cu mai multe proiecte. Primul dintre ele este intr-o telenovela, "El entrenador", unde Mauricio Islas va fi atat producator cat si actor. In plus, Islas mai are inca trei proiecte, de data aceasta in filme. E vorba de productiile "Ghost in the Ring", unde joaca alaturi de Lorena Rojas si Jay Hernandez, "Viento en contra" cu Barbara Mori si "La casa de las sanaciones" alaturi de Gabriel Soto".
| edit post

Radu Valcan renunta la Povestiri adevarate

Posted On 18:28 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Da, e adevarat. Acest lucru se va intampla de maine, cand Radu va intra in vacanta si nu va mai fi coprezentator al emisiunii "Povestiri adevarate" de la Acasa. Valcan a scris pe blogul personal acest lucru, mai ales ca intra in concediu si se pregateste pentru filmarile noii telenovele, care vor incepe din nou in vara. Asa ca daca vi se va face dor de Radu Valcan il mai puteti vedea luni Acasa si apoi in din toamna in noua telenovela.
| edit post

Miley Cyrus nu suporta musicalurile

Posted On 18:20 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din "Hannah Montana" intra din nou in gura presei. Dupa ce in urma cu ceva timp spunea ca nu-i plac vampirii si filmele de acest fel, Miley Cyrus mai face o declaratie soc. De aceasta data vedeta spune ca nu-i place serialul "Glee" si nu suporta nici musicalurile. Noi am putea spune ca se baga din nou in seama si ca serialul chiar are succes fata de altele....Iar serialul Glee va avea un nou sezon, care va debuta in 2011.
| edit post

O noua vedeta in True Blood

Posted On 13:58 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

In cel de-al treilea sezon al serialului care sta sa inceapa la HBO, va aparea un nou personaj. Acesta se va numi Alcide Herveaux, este interpretat de Joe Manganiello si va incerca sa aduca probleme cuplului format din Bill si Sookie. Noul sezon va debuta afara pe 13 iunie, iar Joe a mai jucat in seriale ca "American Heiress", "ER", "How I Met Your Mother" sau "One Tree Hill".
| edit post

Ashley Greene in revista Seventeen

Posted On 13:44 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Vedeta din seria "Twilight" si serialul "Desire", actrita Ashley Greene a aparut pe coperta si in revista "Seventeen".
| edit post
Un site latino de telenovele a realizat un top al actritelor care au jucat alaturi de Fernando Colunga si a exista o legatura stransa intre cei doi. Cea care a intrunit cele mai multe voturi a fost Gabriela Spanic si personajul ei din "La Usurpadora". Intre personajul ei si al lui Fernando Colunga exista o chimie aparte, o legatura aparte, au fost de acord fanii.Pe locul doi a fost Thalia si pe locul 3 Lucero.
| edit post

Un nou rol pentru Celeste Cid

Posted On 13:01 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actrita din "Deseo" si "Franco Buenaventura, el profe", a obtinut un nou rol. Actrita Celeste Cid o interpreteaza pe Male in "Para vestir santos", o noua telenovela, productie 2010. In aceasta mai joaca Gabriela Toscano, Betiana Blum, Hugo Arana si Hector Diaz. Telenovela va debuta in curand pe micile ecrane din Spania.
| edit post

Sarbatoritul zilei

Posted On 00:03 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 30 mai, Ted McGinley isi anivereseaza ziua de nastere. Actorul din “Dynasty”, “Familia Bundy”, “Sports Night”, “Hope&Faith” si “Justice League” implineste 52 de ani. Gossip TV si Devoratorul de TV ii ureaza "La Multi Ani!". Tot azi isi animverseaza ziua de nastere Colm Meaney din “Star Trek”, Omri Katz din “Dallas”, Tonya Pinkins din “All My Children”, Gregory Michael din “Dante’s Cove”, Dean Collins din “Razboiul de acasa” si Adelaida Zamfira din "Iubire ca in filme" si "Inima de tigan",
| edit post
Celebrul cuplu din "High School Musical" s-ar parea ca vrea sa se mute impreuna. Zac Efron si Vanessa Hudgenss au hotarat sa faca acest lucru inainte sa se casatoreasca, mai ca Vanessa nu e prea responsabila si a uitat apa sa curga la ultimul apartament unde a locuit si a adus pagube de 250.000 de euro.
| edit post

Un trio formidabil la Amsterdam

Posted On 14:00 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Site-ul postului Acasa anunta ca fiul lui Carmen Tanase, Tudor Parhon, a filmat la Amsterdam pentru scurt-metrajul pe care il regizeaza. Protagonisti sunt cunoscutii actori Carmen Tanase, Doinita Oancea si Octavian Strunila, actorii din “State de Romania”, serialul de comedie difuzat de ProTV de luni pana joi de la 22:15, care va avea ultimul episod pe 2 iunie.
| edit post

Angelique Boyer va fi Teresa

Posted On 13:46 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Fosta vedeta din "Rebelde" i-a suflat rolul actritei Aracely Arambula. S-ar parea ca Angelique Boyer si Arambula au avut ceva probleme pe platourile de filmare ale telenovelei "Inima salbatica" si nu au ramas prea bune prietene. Astfel ca acum cand Boyer a primit rolul din noua telenovela "Teresa", se zvoneste ca actrita i-a platit polita fostei colege.
| edit post

Ana de la Reguera are parteneri celebrii

Posted On 13:01 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Dupa ce a jucat alaturi de Bruce Willis, vedeta din "Gitanas" are tot mai multe oferte alaturi de vedete. Actrita Ana de la Reguera va juca in noi productii la Hollywood in care va avea parteneri celebrii precum Harrison Ford si Daniel Craig.
| edit post

Lauralee Bell vine inapoi in Tinar si nelinistit

Posted On 12:47 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Chiar daca in episoadele de la Pro TV din "Tanar si nelinistit" Christine apare, in cele difuzate in SUA ea a disparut din peisaj o vreme. Astfel ca de curand Lauralee Bell a anuntat ca se intoarce in serialul "The Young and the Restless" in acelasi rol care a consacrat-o. Christine Cricket Blair se va intoarce in iunie in Genoa City si va relua legatura cu fostul sot Paul Williams (Doug Davidson). Va mai spunem ca Bell, este fiica producatorilor serialului, daca nu stiati acest lucru pina acum.
| edit post

Thomas Dekker il inlocuieste pe Chace Crawford

Posted On 11:12 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Insa nu in "Gossip Girl", unde il interpreteaza cu succes pe Nate, ci in filmul "Footloose". Chace Crawford a renuntat la rolul sau si acum acesta a fost inlocuit. Thomas Dekker (foto), cel care l-a inlocuit, este cunoscut din seriale celebre precum "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", "Heroes" sau "Al 7 lea cer".
| edit post

Miley Cyrus in Billboard Magazine

Posted On 10:57 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Actrita din "Hannah Montana" si cantareata Miley Cyrus este vedeta de pe noul numar din Billboard Magazine
| edit post

Taylor Launter nu mai vrea nuditate

Posted On 10:43 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Pustiul vedeta care s-a facut remarcat cu rolul din serial "Twilight" a declarat ca nu mai vrea sa filmeze gol. Cel putin pentru viitoarele proiecte, ar fi declarat Taylor Launter. Asa ca dupa seria cu vampiri si varcolaci Taylor nu va mai fi vazut la bustul gol pe marile ecrane. Cat despre micile ecrane, noi speram sa aduca o televiziune si la noi serialul "My Own Worst Enemy", in care joaca si Taylor.
| edit post

Love Hewit nu renunta la fantome

Posted On 10:21 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Desi s-a anuntat ca serialul "Mesaje de dincolo" - "Ghost Whisperer" va fi anulat si nici ABC nu mai vrea sa il cumpere, Jennifer Love Hewit nu renunta. Actrita si producatoare a serialului nu renunta la ideea de reveni cu noul sezon la o alta televiziune, de aceea tot cauta un post care sa i difuzeze serialul.
| edit post

Sarbatoritul zilei

Posted On 00:02 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astazi, 29 mai, Tracey E. Bergman isi anivereseaza ziua de nastere. Actrita din “Tanar si nelinistit” si “Dragoste si putere” impineste 47 de ani iar Gossip TV si Devoratorul de TV ii ureaza "La Multi Ani!". Tot astazi isi mai aniverseaza ziua de nastere Julia Knust din “Celebri-dade”, Adam Rickitt din “Cornoration Street”, Henry Soto din “Kassandra”, Maribel Guardia din “Suflet de femeie”, Adrian Paul din “Higlander” si “Colby”, Ted Levine din “Monk” si “Justice League”, Eleazar Gomez din “Rebelde”, “Inocente de ti” si “Clase 406”, Richard Lee Jackson din “Any day now”, “Salvati de clopotel”, “Ally McBeal” si “Boy Meets World”, Ari Borovoy din “RBD: La Familia”, Gabriela Vergara din “La Tormenta” si Christopher Robin Miller din “Atingerea ingerului”.
| edit post
Vedeta mexicana din "Rubi", Barbara Mori si partenerul ei din pelicula "Kites", Hrithik Roshan, au pozat impreuna pentru colectia de vara a firmei marca Provogue. Aveti alaturi cateva imagini
| edit post