Din 7 iunie Carmen Villalobos revine Acasă

Posted On 11:37 by Devoratorul de TV |

Din 7 iunie ACASĂ, o nouă poveste şocantă de iubire va avea marele debut ACASĂ, „Săracii tineri bogaţi” („Ninos Ricos Pobres Padres”), pentru că ACASĂ, viaţa e o telenovelă! Sunt tineri, frumoşi, iar părinţii le îndeplinesc orice moft. Banii nu aduc însă fericirea, iar „Săracii tineri bogaţi” trebuie să îşi croiască propriul drum, printre tentaţii, trădări, minciuni şi excese, în fiecare zi ACASĂ, de la orele 19.30.
Carmen Villalobos, actriţa pe care telespectatorii au cunoscut-o într-o altă poveste şocantă, „Fără sâni nu există Paradis”, revine ACASĂ în rolul Alejandrei Paz, în telenovela „Săracii tineri bogaţi”, unde joacă alături de iubitul său din viaţa reală, Sebastian Caicedo. Frumoasa actriţă Aylin Mujica, cunoscută tot din „Fără sâni nu există Paradis”, se întoarce şi ea ACASĂ într-un rol negativ. Telespectatorii îi vor putea recunoaşte în distribuţia telenovelei şi pe Fabiola Campomanes („Duelul pasiunilor”, „Toantele nu merg în rai”), Juan Sebastian Caicedo („Fără sâni nu există Paradis”, „Marilyn”), iar producţia a contat pe participarea extraordinară a actorilor Juan Pablo Shuk („Dona Barbara”, „Jurământul”), Marcelo Cezan („Dona Barbara”) şi Geraldine Zivic, care în 2009 a făcut parte din juriul premiilor Emmy la categoria „Cea mai bună actriţă”. Filmările la „Săracii tineri bogaţi” s-au desfăşurat atât la Miami, în Statele Unite, cât şi la Bogota, în Columbia, în decoruri luxoase.
Pentru Carmen Villalobos, acesta este cel de-al doilea rol principal din cariera ei, după cel din „Fără sâni nu există Paradis”, dar deja aceasta este una dintre cele mai cunoscute actriţe latine. În „Săracii tineri bogaţi”, personajul lui Carmen Villalobos descoperă o lume materialistă plină de excese, în care tinerii sunt cei care comandă şi profită de tot ceea ce banii pot cumpăra. „Alejandra este un personaj foarte frumos”, spune Carmen Villalobos. „Alejandra este o adolescentă care ajunge într-o ţară nouă şi care se confruntă cu o mulţime de situaţii necunoscute până atunci. E foarte diferită de Catalina din Fără sâni nu există Paradis, pe care nu o interesau decât banii. Alejandra este exact opusul Catalinei”. Telenovela „Săracii tineri bogaţi” este cu atât mai importantă pentru Carmen Villalobos, pentru că joacă alături de iubitul său, Sebastian Caicedo. „Telenovela înseamnă mult pentru mine. E primul meu rol principal după ce am semnat contractul de exclusivitate cu Telemundo, fac parte dintr-o distribuţie impresionantă, în care am mulţi prieteni şi lucrez alături de o persoană pe care o admir realmente, nu doar pentru că este iubitul meu, ci pentru că îl apreciez foarte mult pe Sebastian Caicedo”.
Într-un interviu, Carmen Villalobos a declarat că ea şi Sebastian se vor căsători după terminarea filmărilor la „Săracii tineri bogaţi”, dar apoi a spus că a fost doar o glumă. „Da, când se termină telenovela ne vom căsători. Glumesc! Suntem abia la început, dar ne înţelegem minunat. Sebas e jumătatea mea, am întâlnit persoana cu care pot să construiesc foarte multe lucruri împreună, atât profesional cât şi personal. E minunat să întâlneşti o persoană care îţi împărtăşeşte visurile şi idealurile”, spune Carmen Villalobos.
Telespectatorii îi vor putea cunoaşte pe „Săracii tineri bogaţi” luni, pe 7 iunie, când telenovela va avea marele debut ACASĂ, iar apoi le vor putea urmări aventurile în fiecare episod, de luni până duminică de la orele 19.30.
edit post
1 Response to 'Din 7 iunie Carmen Villalobos revine Acasă'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2010/05/din-7-iunie-carmen-villalobos-revine.html?showComment=1275493049046#c5321351175801385153'> 2 iunie 2010 la 18:37

    i love you very mouch.

     

Trimiteți un comentariu