Mafia pe tocuri vine la Pro Cinema

Posted On 15:21 by Devoratorul de TV |

Din 8 iunie, Lucy Liu, Frances O’Connor, Miranda Otto si Bonnie Somerville aduc, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Pro Cinema, “Mafia pe tocuri” (“Cashmere Mafia”), un serial in care femeile fac legea!
Produs de Darren Star, in al carui palmares se inscriu “Sex and the City”, “Sex and the City 2”, dar si “90210” si “Melrose Place” (in calitate de scenarist), “Mafia pe tocuri” urmareste destinele a patru femei ambitioase, prietene inca din facultate si incercarile lor de a tine in echilibru o viata glamuroasa, cariere de top, dar si niste vieti personale pline de complicatii mai mult sau mai putin obisnuite.
Pentru a se mentine pe linia de plutire in jungla din New York, cele patru femei isi creeaza propriul lor club, iar in cele mai scumpe restaurante din metropola americana se intilnesc si fac planuri de bataie care privesc carierele, dar si barbatii/femeile din vietile lor.
Mia Mason (Lucy Liu), este o femeie ambitioasa, publisher la un grup important de presa. Cind Jack (Tom Everett Scott) o cere in casatorie, Mia accepta imediat. Insa totul se complica in momentul cind Mia si cel care trebuie sa-i devina sot intra in competitie pentru un post important in firma.
Juliet Draper (Miranda Otto) este liderul grupului. Cu o pozitie foarte importanta in firma care controleaza grupul hotelier Stanton Hall, Juliet pozeaza intr-o femeie dura, interesata mai mult de cariera decit de viata personala. Perfectiunea iluzorie a vietii ei se destrama insa in momentul cind Juliet afla ca sotul ei o insala cu o fosta colega de liceu. Din grup mai fac parte Caitlin Dowd (Bonnie Somerville), o tinara care incepe sa-si puna intrebari despre propria ei sexualitate in momentul in care descopera ca este atrasa de o alta reprezentanta a sexului frumos, dar si Zoe Burden (Frances O’Connor), o femeie de afaceri care incearca sa impace cariera cu viata de familie amenintata de aparitia unei bone tinere si extrem de atractive. Ce pot face patru femei frumoase, puternice si influente atunci cind isi unesc fortele si alcatuiesc o adevarata “Mafie pe tocuri” telespectatorii pot vedea incepind din 8 iunie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Pro Cinema
edit post
0 Response to 'Mafia pe tocuri vine la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu