Angelica Rivera, Eduardo Yanez şi alti actori din telenovela “Tequila cu suflet de femeie” vor fi invitaţi ACASĂ, pe 28 decembrie de la orele 12.30, într-o ediţie specială “Cristina Show: Invitaţi actorii din Tequila cu suflet de femeie”.
După ce de la orele 11.15 telespectatorii vor putea urmări ultimul episod al telenovelei, actorii se vor “dezbrăca” de personaje şi vor intra în studioul Cristinei, unde vor glumi, vor povesti întâmplări inedite de la filmări şi vor clarifica anumite controverse care s-au iscat în jurul lor pe toată perioada producţiei. Alături de Angelica Rivera şi Eduardo Yanez, telespectatorii vor avea ocazia să îi vadă într-o altfel de ipostază şi pe Ana Martin, Rene Strickler, senzuala Martha Julia, românca Joana Benedek şi jucăuşul Julio Camejo. Actorii îşi vor deschide inima în emisiunea Cristinei, iar Angelica Rivera şi Martha Julia vor spune adevărul despre presupusa lor antipatie, în timp ce Eduardo Yanez va mărturisi cum se simte să fie la mijloc în lupta dintre cele două.
Românca Joana Benedek le va povesti telespectatorilor care a fost adevărata sa relaţie cu actorul Sergio Sendel şi va vorbi despre problemele pe care le-a avut din cauza caracterului puternic al acestuia. Între glume şi muzică reggaeton, Julio Camejo o va face să roşească până şi pe Cristina, când îi va povesti detalii intime despre ce aventuri au avut loc pe platourile de filmare de la “Tequila cu suflet de femeie”. În plus, el va mărturisi şi care este motivul pentru care, de fiecare dată când călătoreşte în Statele Unite, este reţinut de Departamentul de Imigraţie”. Cei care au îndrăgit telenovela “Tequila cu suflet de femeie” vor avea parte de multe surprize şi dezvăluiri într-o ediţie specială “Cristina Show: Invitaţi actorii din Tequila cu suflet de femeie”, pe 28 decembrie, de la orele 12.30 ACASĂ, chiar după ce va fi difuzat ultimul episod al serialului.
edit post
0 Response to '“Cristina Show" are ca invitaţi actorii din "Tequila cu suflet de femeie" şi intră în culisele serialului, Acasă'

Trimiteți un comentariu