Promo sezon 3 "Californication"

Posted On 22:27 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Pentru sezonul 3 a aparut afisul promotional al serialului "Californication" cu David Duchovny in rolul principal. S-ar parea ca in acest sezon vor aparea Ed Westwick din "Gossip Girl" si Rick Springfield ca invitati speciali.
| edit post

Foto promo pentru spin-off-ul NCIS: Los Angeles

Posted On 22:15 by Devoratorul de TV | 0 comentarii



Stiti deja ca serialul NCIS are un serial frate care se numeste NCIS: Los Angeles si e produs de CBS. Tocmai au aparut primele foto promotionale asa ca va arat si eu patru dintre ele, cu patru actori: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt si Rocky Carroll. Sper sa va placa serialul
| edit post
Desi s-a zvonit ca vor colabora impreuna la urmatorul proiect de film al fostului interpret din RBD si actor in Rebelde, Kuno Beker spune ca nu a auzit niciodata de el pina acum si nici de proiectele acestuia. Iar mai mult, pelicula pentru care ar trebui sa colaboreze s-ar parea ca este realizata de o alta casa de productie. Asa ca actorul spune ca nu vor colabora si nici nu s-a cunoscut cu Ucker care se pare ca s-a laudat cu acest proiect.
| edit post
Dar numai in serialul "Gossip Girl", unde Leighton Meester si iubitul ei Sebastian Stan joaca roluri principale. Din pacate, cei doi nu prea au legaturi in serial, insa se iubesc mult in realitate. "Sunt un tip norocos. Am o iubita unteresanta, talentata si haioasa. Ne distram de minune impreuna", declara romanul Sebastian. Din pacate pentru el, iubita sa are multe scene de filmat cu Ed Westwick aka Chuck Bass, iar cei doi trebuie sa se sarute. Si o fac chiar in fata iubitilor lor, caci amandoi joaca in serial. Insa se stie ca toti sunt profesionisti si o fac de dragul banilor si al telespectatorilor.
| edit post

O vedeta model in "Gossip Girl"

Posted On 19:49 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Un Top Model va aparea in sezonul 3 din "Gossip Girl" pentru cateva episoade. Aceasta este manechinul de culoare Tyra Banks, iar vedeta a fost foarte incantata cand a primit oferta.
| edit post

Episodice

Posted On 19:39 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Taylor Lautner din "Twilight" joaca alaturi de Taylor Swift in pelicuala "The Valentine's Day". Charlie se intoarce in "Lost: Naufragiatii". Dominic Monagham va aparea in 3 episoade din sezonul 6. Gasca din "Seinfeld" se strange din nou, de data aceasta in serialul "Larry David, inamicul public numarul 1". Este posibil ca si Katie Holmes sa revina la seriale, dupa ce a jucat in "Cei mai frumosi ani". Acum doamna Cruise ar putea juca in continuarea filmului si serialului "Totul despre sex".
| edit post

Carmen Villalobos, actriţă şi de teatru

Posted On 15:13 by Devoratorul de TV | 7 comentarii

Interpreta Catalinei din "Fără sâni nu există Paradis", Carmen Villalobos a apărut şi în piese de teatru nu numai în telenovele. Astfel că tânăra a apărut şi în piese precum “Taxi 2”, “Nos Vamos o nos Venimos” şi “Todos Podemos Cantar”, unde a jucat în roluri principale.
| edit post

Succesul telenovelei "Fără sâni nu există Paradis" s-a revărsat şi asupra actorilor principali. Şi asta pentru că fiecare a primit noi oferte după ce au jucat în această producţie. Şi interpretul lui Albeiro, actorul Fabia Rios a primit noi oferte după cum v-am spus deja, iar de data aceasta el va juca în pelicula "Zona Rosa".
| edit post

Şi Paul pleacă?

Posted On 14:45 by Devoratorul de TV | 0 comentarii



Se aude că pe platourile de filmare ale serialului "Tânăr şi neliniştit" s-ar petrece ceva schimbări. După ce Melody Scott Thomas aka Nikki a decis să plece şi apoi s-a hotărât să rămână în serial, iată că un nou actor e gata să plece. Acesta este Doug Davidson, interpretul lui Paul, care ar vrea să părăsească serialul. Voi reveni cu amănunte.
| edit post

Nina se întoarce în "Tanăr şi neliniştit"...

Posted On 14:32 by Devoratorul de TV | 0 comentarii


...şi nu singură, ci alături de Phillip Chancellor III (Thom Bierdz) şi Phillip Chancellor IV a.k.a. "Chance" (John Driscoll). Tricia Cast alias Nina se întoarce în distribuţia serialului "Tânăr şi neliniştit" şi reia povestea de prin 1989 - 1990 de unde au lăsat-o. Iar mai mult, poveştile din familia lor se va complica.
| edit post

Chace Crawford se face prezentator

Posted On 13:20 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interpretul lui Nate din "Gossip Girl" va fi gazda premiilor "MTV Music Awards 2009". Chace Crawford ar putea prezenta alături de Katy Perry iar actorul şi-a luat liber de la filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului "Gossip Girl: Intrigi la New York" difuzat şi la Pro TV.
| edit post

O nouă versiune "Rebelde Way"

Posted On 13:07 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

.O.S Corazon Rebelde se numeşte noua versiune a telenovelei "Rebelde Way". Vă mai aduceţi aminte? Aceasta a fost transmisă de TVR 2 şi s-a numit "Rebelii". Noua versiune va fi produsă de Canal 13 din Chile, iar protagoniştii sunt actorii Augusto Schuster, Denise Rosenthal, Ignacio Garmendia şi Luciana Echeverría. Dacă vă adeceţi bine aminte, din versiunea "Rebelde Way" au făcut parte Felipe Colombo, Luisana Lopilato, Camila Bordonaba şi Benjamin Rojas care au făcut parte dintr-o trupă care s-a numit la fel ca şi telenovela în care au jucat.
| edit post

Christian Chavez revine şi în muzică

Posted On 12:47 by Devoratorul de TV | 0 comentarii


După Anahi, Dulce Maria şi Ucker, iată că un alt membru al fostei trupe RBD reveine în muzică. Christian Chavez vrea să se lanseze solo şi a semnat cu casa de disczri EMI Music un contract pentru a se lansa cu primul album. Până nu de mult Chavez era ocupat cu proiectele de televiziune şi film, însă acum a decis să se lanseze solo şi în muzică.
| edit post

Posted On 10:23 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astăzi, 31 iulie, avem opt sărbătoriţi. Dean Cain din “Beverly Hills 90210”, “Lois&Clark: Noile aventuri ale lui Superman” - 43 de ani, Eric Lively (31 iulie) “The L. World”, “Modern Men” - 28 de ani, Christina Cox din “Numbers” şi "Blood Ties" 38 de ani, Ben Chaplin din “Soldier, soldier” şi “Game On” - 39 de ani, Jay Bontatibus din “Tanar si nelinistit” - 45 de ani, Barry Van Dyke din “Diagnosis Murder” - 58 de ani, Lane Davies (31 iulie) “Santa Barbara” - 59 de ani şi Susan Flanery (foto) din “Dragoste si putere”şi “Dallas” - 70 de ani. Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".
| edit post

Se apropie luna august, iar pentru actorul si producatorul serialului "Nimeni nu-i perfect", Dragos Mostenescu se va intampla un eveniment fericit. Va deveni tata de gemeni, caci sotia sa va naste in aceasta luna. Actorul a devenit tata de gemeni si in serialul in care joaca si s-ar parea ca dupa ce a scris scenariul a aflat ca se va intampla si in realiate la fel.
| edit post

Versuri "Dona Barbara" de Acasa

Posted On 22:00 by Devoratorul de TV | 19 comentarii

"Dona Barbara" - Estela Diaz
Era feliz
tenia una vida tranquila
una amor, una ilusion porque luchar
porque esperar de la vida
por sus buenos amables

Pero mis dias
esos hombres jugaron en mi la alegria
la ilusion
siempre tenia la ilusionde
una niña que se vuelve mujer.. algun dia

Y desde entonces
yo no soy maaaass..
Dame fuerza
yo quiero mas
llevame lejos
para soñar

Dame tu amor
una vez mas
quiero en tus brazos
ver empezaaaar.....ahhhhhh
| edit post

Flavia Tronca, mama cu norma intreaga

Posted On 21:35 by Devoratorul de TV | 3 comentarii

Interpreta Gentianei din "Ingerasii" are timp destul acum sa aiba grija de gemenii ei de 4 ani, Luca si Mario, dupa ce a terminat filmarile pentru serial. Mai ales ca Flavia Tronca nu este implicata deocamdata in niciun proiect Acasa si isi doreste sa stea acasa cu cei doi micuti adorabili si sa le acorde mai multa atentie.
| edit post

Cristian Meier se insoara din nou?

Posted On 21:12 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

Stiti ca de curand a fost ziua simpaticei Genesis din "Dona Barbara" si presa din Peru spune ca actrita ar fi primit un cadou special. S-ar parea ca iubitul ei Christian Meier i-ar fi propus lui Genesis Rodriguez sa fie sotia lui si sa se casatoreasca. Pe cei doi actori ii puteti vedea Acasa in "Dona Barbara" in fiecare seara de la 19.30.
| edit post
Producatorii telenovelei "Inima salbatica" s-au vazut parasiti de actrita Victoria Ruffo din "Mama vitrega". Victoria a declarat in urma cu doua zile ca este nevoita sa paraseasca distributia telenovelei din cauza unor probleme de sanatate. S-ar parea ca in realitate nu se intelege foarte bine cu Aracely Arambula si ca a decis ca e mai bine sa plece. S-ar parea ca telenovela nu a inceut cu dreptul si se tot impiedica de diverse probleme.
| edit post

Versuri "Fara sani nu exista paradis" de la Acasa

Posted On 20:39 by Devoratorul de TV | 21 comentarii


Pentru cei care si-au dorit versurile piesei din "Fara sani nu exista paradis" le ofer versurile piesei.
Sin senos no hay paraiso - Las chicas del barrio

1.Joyas,ropas yo quiero tener
Damelo papi te voy a querrer
Viajes carros tu me vas a dar
Damelo papi.. yo te voy amar

2.Yo soy
Vamos con las chicas,hay que aprovechar
Todo lo que quieras,te van a comprar
Toda tu belleza,te van admirar
Joyas,ropas finas,te van a comprar
Dales tu carino,deja todo atras
Es la nueva vida,que puedes comprar
Dales tu carino,deja todo atras
Es la? nueva vida,que puedes comprar

R: Somos las reinas del barrio...
Somos las chicas que damos amor...
Joyas ,dinero,y regalos...
Damelo todo y tuya yo soy....
4.Toda tu belleza,te van admirar
Y si? no la tienes,te van operar
Dales todo tu carino,deja todo atras
Es la nueva vida,que puedes comprar

R: Somos las reinas del barrio...
Somos? las chicas que damos amor...
Joyas ,dinero,y regalos...
Damelo todo y tuya yo soy....
.Joyas,ropas yo quiero tener
Damelo papi te voy a querrer
Viajes carros tu me vas a dar
Damelo papï.. yo te voy ama
Fara sani nu exista paradis - Fetele cartierului

Bijuterii si rochii eu vreau sa am
Da-mi-le iubire, eu te voi iubi
\Calatorii scumpe tu imi vei da
Da-mi-le iubire, eu te voi iubi
(Eu sunt...)

Sa mergem cu fetele trebuie sa profitam
Tot ce vrei vei intalni
Toata frumusetea iti vor admira
Bijuterii, rochii fine iti vor cumpara
Da-le iubirea ta, lasa totul in urma
E noua viata pe care poti s-o cumperi
Da-le iubirea ta, lasa totul in urma
E noua viata pe care poti s-o cumperi
Suntem stapanele cartierului
Suntem fetele care ofera iubire
Bijuterii, bani si cadouri
Da-mi-le pe toate si eu sunt a ta
(Eu sunt...)

Toata frumusetea iti vor admira
Si daca nu o ai te vor opera
Da-le iubirea ta, lasa totul in urma
E noua viata pe care poti s-o cumperi
Suntem stapanele cartierului
Suntem fetele care ofera iubire
(Eu sunt...)
Bijuterii, bani si cadouri
Da-mi-le pe toate si eu sunt a ta
(Eu sunt...)
| edit post

Stiri de seara

Posted On 20:22 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Taylor Lautner din "Twilight" s-ar parea ca a parasit-o pe Selena Gomez pentru o alta actrita adolescenta, Victoria Justice. In schimb, prietena Selenei, cantareata si actrita Demi Lovato, spune ca ii e mai bine singura. Taylor Momsen aka Jenny din "Gossip Girl" nu vrea sa aiba de aface cu baietii imaturi de varsta ei. Iar Miley Cyrus din "Hannah Montana il considera pe Eminem un geniu legenda.
| edit post

Episodice

Posted On 20:12 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Il stiti din seriale precum "Jake 2.0" sau "Betty cea urata din "New York". Este vorba de Christopher Gorham, actorul care acum a primit un nou angajament. Acesta va juca "Covert Affairs" alaturi de Piper Parebo.
| edit post

Noutati din Heroes

Posted On 19:50 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Desi s-a anuntat ca va veni pentru sase episoade in "Heroes", Robert Knepper a primit un rol permanent in serial, cel al lui Samuel. Pe Knepper il stiti din "Prison Break" unde a jucat un rol negativ. Si pentru ca vorbim de "Heroes", va spun ca actrita Ali Larter (foto), cea care o interpreteaza pe Nikki, se marita week-end-ul care vine. Viitorul sot se numeste Hayes MacArthur si cei doi au planuit o nuta mica.
| edit post
Începând cu 12 august, în fiecare marţi şi miercuri, de la ora 20:00, telespectatorii Pro Cinema vor putea însoţi echipa condusă de detectivul Jack Malone (Anthony LaPaglia) care va încerca să elucideze cele mai stranii cazuri de dispariţii, în cel de-al cincilea sezon al serialului “Dispăruţi fără urmă” (“Without a trace”). Personajele interpretate de Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Enrique Murciano, Marianne Jean-Baptiste şi Roselyn Sanchez încearcă, aplicând cele mai revoluţionare metode tehnice, dar şi psihologice, să reconstituie dramele unor persoane în urma cărora au ramas doar amintirile şi să afle adevarul legat de dispariţia acestora. Însă uneori, în ciuda eforturilor de a face totul perfect, membrii echipei descoperă că sunt oameni care pot face greşeli, iar aceste greşeli nu rămân neplătite. Lucrurile nu merg întotdeauna ca la carte, sau aşa cum spera ei, la aceasta adaugându-se complicatiile din vieţile lor personale.
| edit post

Actorii din Aniela, pasionaţi de călărie

Posted On 15:58 by Devoratorul de TV | 0 comentarii



S-ar părea că o parte dintre actorii care vor juca din toamnă în primul serial de epocă de la Acasă, sunt sau au devenit pasionaţi de călărie. Dacă Denis Ştefan, Lucian Viziru, Andreea Pătraşcu şi Steliana Balacianu erau pasionaţi de călărie sau au avut astfel de experienţe, pentru "Aniela" şi alţi actori au învăţat să călărească. De data aceasta cei care învaţă să călărească sunt Adela Popescu şi Alexandru Papadopol. S-ar părea că pe cei doi îi veţi şi vedea în Aniela călărind, la fel ca şi pe mulţi alţii.
| edit post

Anahi o copiază pe Paris Hilton

Posted On 15:44 by Devoratorul de TV | 2 comentarii

După modelul lui Paris Hilton, care a apărut în show-ul "My Best Friends Forever" şi Anahi a primit o astfel de ofertă. Fosta componentă a trupei RBD şi actriţă în "Rebelde", Anahi va fi protagonista show-ului "En busca de..." în care trebuie să-şi găsească o prietenă din 10 concurente, o pereche asa cum spune producătorul. Show-ul va dura cateva săptămâni şi este produs de Miguel Angel Fox, care s-a şi gândit la Anahi pentru această ediţie. S-ar părea că au mai fost şi altele, cu actori sau cântăreţi din Mexic, iar una din ediţii l-a avut protagonist pe actorul Alejandro Ibarra.
| edit post

Eric Elias, interesat de Maite Perroni?

Posted On 15:32 by Devoratorul de TV | 1 comentarii


S-ar părea că da, însă numai în telenovela "Mi Pecado". Actorul Eric Elias, pe care îl ştiţi şi din "Zorro" a fost distribuit în această producţie de curând, iar personajul său este interesat de cel al fermecătoarei Maie, fostă membră RBD şi actriţă în "Rebelde" şi "Iubire cu chip rebel".
| edit post

Bruno te invită la film!

Posted On 12:23 by Devoratorul de TV | 5 comentarii

Vrei din nou la film? gossip-tv.blogspot.ro şi Mediapro Distribution premiază fanii Bruno! Răspunde la întrebarea de concurs până pe 15 august şi câştigă una dintre cele 3 invitaţii duble la cea mai tare comedie a verii la Hollywood Multiplex http://www.hmultiplex.ro/filme/bruno-4614759 !

Întrebarea este: Care sunt celelalte două personaje marca Sacha Baron Cohen?
Scarface şi Harry Potter
Ali G şi Borat
James Bond şi Mrs. Doubtfire

Răspunde la întrebări pe adresa office.gossiptv@gmail.com până pe data de 15 august. Câştigătorii vor fi anunţaţi luni, 17 august. Succes!

Vrei mai mult şi crezi că ai vat it takez to be Bruno? Ai umor, ballz und brainz?
Intră acum pe http://www.bebruno.ro/ şi înscrie-te la cel mai tare concurs. Dă tot ce ai mai Bruno şi câştigă:
- Posterz, invitaţii duble la ze Bruno movie und funky Bruno T-shirts – for 19 wannabez
- La alegere, un beach party la Fundulea sau un viekend la mare
UND titlul de Bruno de România – for ze one und only vinner
INTRA ON http://www.bebruno.ro/ UND INSCRIE-TE SCHNELL! http://www.bebruno.ro/)
| edit post

"Salvaţi de clopoţel" după 20 de ani

Posted On 12:15 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Ce mai poate fi de spus? Zac, Lisa, Kelly, Jessie şi Slater, personajele serialului, s-au reunit pentru coperta revistei People. Actorii Mark Paul Gosselaar, Elizabeth Berkley, Tifany Thiessen, Lark Voorhies şi Mario Lopez s-au reântâlnit după multă vreme. Ce a ieşit vedeţi şi voi, în această fotografie după 20 de ani de la lansarea serialului. Singurul absent a fost Screech.
| edit post

Corbin Bleu, vedetă în "The Beautiful Life"

Posted On 11:55 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Serialul produs de Ashton Kutcher trece de la o zi la alta prin schimbări majore. "The Beautiful life" beneficiază de o promovare asiudă, mai ales prin problemele Mischei Barton, una dintre vedetele care joacă în serial. Acum producătorii au anunţat că două din vedetele care jucau roluri secundare vor deveni principale. Este vorba de Elle Macpherson şi Corbin Bleu, pe care îl ştiţi din seria "High School Musical". Macpherson o va interpreta pe Claudia, un super fost model din 1980 care are o agenţie de modele la New York iar Bleu va fi un manechin.
| edit post

Aniversaţii zilei

Posted On 11:25 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Astăzi, 30 iulie, avem 11 sărbătoriţi. Hilary Swank din “Beverly Hills 90210” şi “Camp Wilder” împlineşte 35 de ani, Fabiola Camponares din “Prisoniera de amor” - 37 de ani, Victor Alfieri din “Dragoste şi putere” - 38 de ani, Vivica A. Fox (foto) din “Tanar si nelinistit”, şi “1-800 – Missing” - 45 de ani, Claudia Ramirez din “Maria Jose” - 45 de ani, Lisa Kudrow din “Friends” - 46 de ani, Richard Burgi din “Santinela” şi “Neveste disperate” - 51 de ani, Laura Zapata din “Visuri fără preţ” şi "Iubire cu chip rebel" - 53 de ani, Ken Olin din “Alias”, “Hill Street Blues”, “EZ Streets”, "Brothers & Sisters" şi “LA Doctors” - 55 de ani, Arnold Schwarzenneger din “Terminator” şi “Poveştiri din criptă” - 62 de ani, Simon Baker din “Îngerul păzitor”, "The Menthalist" şi “Smith” - 40 de ani. Gossip TV şi Devoratorul de TV le urează "La Mulţi Ani!".
| edit post
Pe tanara o stiti din seriale precum "Cu un pas inainte" sau "Fetele marinarului", dar si din diverse spectacole sau filme. S-ar parea ca actrita Crina Semciuc are mai multe proiecte pentru aceasta toamna, in filme de lung metraj. Iar daca ne gandim ca se aude ca se va face sezonul doi din "Fetele marinarului", atunci este posibil ca si Crina sa-si reia din nou rolul din serialul de la Antena 1. Daca va fi sau nu asa, ramane sa vedem.
| edit post

Oleg din "Ingerasii", croaziera in Grecia

Posted On 22:56 by Devoratorul de TV | 4 comentarii


Interpretul lui Oleg din "Ingerasii", actorul Cristi Facas si-a luat o vacanta. Acesta a plecat in Grecia, la Thassos, cu un vas de croaziera. Cristi si-a dorit multa liniste si nu si-a luat cu el decat un prieten, cu care mai iesea la agatat...sirene. Vacanta a durat 10 zile, iar Cristi s-a intors acum cu forte noi pentru proiectele pe care le are in tara.
| edit post

Anahi, debut muzical intr-o emisiune de televiziune

Posted On 22:06 by Devoratorul de TV | 1 comentarii

De curand, Anahi, ex RBD si-a facut din nou debutul ca solista in emisiunea “Don Francisco Presenta”. Actrita cantareata face pasi mari spre o cariera solo. Dupa cum stiti, solista este gata sa vina in Romania pentru a sustine un concert.
| edit post

Denis Stefan se pregateste pentru Aniela

Posted On 21:53 by Devoratorul de TV | 0 comentarii

Interpretul lui Socrate Piscupescu din serialul de epoca "Aniela", care va fi din toamna Acasa, actorul Denis Stefan se pregateste la Buftea pentru rolul sau. Denis incearca diverse lupte cu colegii sai cascadorii sau si cascadorii cu calul. Denis sta si o zi intreaga la Buftea ca sa se antreneze, iar aceste antrenamente dureaza de cateva luni.
| edit post