Blade vine la Pro Cinema

Posted On 17:26 by Devoratorul de TV |

Este jumatate om, jumatate vampir si totodata singurul care poate infrunta pericolul reprezentat de confratii sai insetati de singe si de putere – “Blade” – vinatorul de vampiri, vine la Pro Cinema, din 11 aprilie, in fiecare duminica, de la miezul noptii... asa cum ii sta bine unui vampir!
Rapperul Sticky Fingaz interpreteaza rolul lui Blade, singurul capabil sa salveze omenirea de amenintarea membrilor Casei Chthron si sa opreasca pericolul care creste, pe zi ce trece, pe strazile din Detroit.
Blade nu este singur in aceasta lupta cumplita pentru salvarea omenirii. Singurii lui aliaţi sunt un fabricant de arme si o femeie obsedată de răzbunare împotriva Casei Chthon, Krista Starr, interpretata de Jill Wagner.
Intorcindu-se din Irak, Krista descopera ca fratele ei a murit in imprejurari misterioase. Investigatiile scot la lumina faptul ca Zack, fratele ei, facea diverse servicii vampirilor cu scopul de a fi recompensat cu viata eterna. Cercetarile o aduc pe Krista fata in fata cu Blade, dar si cu criminalul fratelui ei, Marcus Van Sciver, un vampir puternic, membru al Casei Chthon. Desi Sciver vrea sa o tina pe Krista sub puterea lui, Blade ii injecteaza acesteia acelasi ser pe care-l foloseste si el pentru a-si controla instinctele de vampir. Impreuna cei doi fac o echipa foarte puternica, singura care are vreo sansa in lupta contra puternicei Case Chthon.
Actiunea din serialul „Blade” este plasata dupa cea din „Blade: Trinity”, pentru ca anumite intimplari din episodul-pilot fac referire la la cea de-a treia parte din aceasta serie.
Lui Wesley Snipes, actorul care a interpretat rolul lui Blade in trilogie, i-a fost oferit rolul principal si in serial, insa acesta a declinat oferta.
edit post
0 Response to 'Blade vine la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu