Vedetele latino vin Acasă de Paşte

Posted On 16:26 by Devoratorul de TV |

Ritmuri tropicale, un spectacol de lumini, rochii strălucitoare şi toată lumea bună a showbiz-ului latino îi aşteaptă pe telespectatori în Noaptea de Înviere, ACASĂ. De la orele 02.00, cei mai mari artişti latino-americani cuceresc scena ACASĂ la “Premiile Lo Nuestro 2010”.Cea de-a 22-a ediţie a Premiilor Lo Nuestro a avut loc la Miami, iar spectaculoasa American Airlines Arena a fost pentru o noapte gazda celor mai importante staruri din lumea sud-americana. Cântăreţii laureaţi ai premiului Latin Grammy, Ana Barbara şi Victor Manuelle sunt gazdele evenimentului de anul acesta, pentru prima dată transmis în High Definition. În 2010, Lo Nuestro au devenit oficial premiile cu cea mai lungă tradiţie din istoria muzicii latino, cu 22 de ediţii spectaculoase. Tocmai de aceea, ediţia de anul acesta este una cu totul şi cu totul specială.
Cele mai multe reprezentaţii live din istoria Premiilor Lo Nuestro şi cele mai multe premii acordate într-o singură noapte, intră în casele telespectatorilor de ACASĂ în Noaptea de Înviere de la orele 02.00.
William Levy, îndrăgit de publicul de ACASĂ în telenovela “Iubire cu chip rebel”, Jacqueline Bracamontes (“Toantele nu merg în rai”), Gloria Estefan şi Christian Chavez, fost membru al trupei RBD, sunt doar câteva dintre vedetele care vor urca pe scena Premiilor Lo Nuestro. În plus, telespectatorii vor putea urmări reprezentaţii live ale unor artişti renumiţi, precum Chayanne, Thalia, Pee Wee, cunoscut din telenovela de ACASĂ “Cameleonii”, David Bisbal, sau Nelly Furtado. Mai mult, Daddy Yankee va uimi printr-o reprezentaţie de zile mari, cu multe efecte speciale şi coregrafii spectaculoase “robotizate” pe piesa “Descontrol”.
Tot în această ediţie a Premiilor Lo Nuestro, Chayanne va primi premiul “Lo Nuestro a la Excelencia” pentru întreaga carieră, iar Thalia şi Alejandro Fernandez vor primi şi ei câte un premiu special.
O noapte de sărbătoare, în compania unor artişti celebri, îi aşteaptă pe telespectatori ACASĂ, într-un show excepţional, “Premiile Lo Nuestro 2010”, în Noaptea de Înviere de la orele 02.00
edit post
0 Response to 'Vedetele latino vin Acasă de Paşte'

Trimiteți un comentariu