Smith vine la Pro Cinema

Posted On 13:09 by Devoratorul de TV |

“Hoţul neprins, negustor cinstit”, spune o vorbă din popor, iar când hoţii îşi asumă o “Dublă identitate”, e cu atât mai greu pentru autorităţi să le vină de hac. Din 14 aprilie la Pro Cinema, în fiecare miercuri şi joi de la orele 20.00, un nou serial îi va ţine pe telespectatori în acţiune: “Dublă identitate” (“Smith”).
O producţie semnată John Wells, câştigătorul a şase premii Emmy dintr-un număr impresionant de 24 de nominalizări, pentru seriale ca “Spitalul de urgenţă” şi “Viaţa la Casa Albă”, “Dublă identitate” este povestea unor hoţi de meserie, mereu în căutarea unei mari lovituri. Totuşi, pentru ei viaţa profesională nu poate fi amestecată cu cea personală şi tocmai de aceea îi iau o “Dublă identitate”. Ray Liotta este Bobby Stevens, un hoţ cu state vechi care plănuieşte să se retragă şi care îşi ascunde adevărata profesie de soţia sa, interpretată de Virginia Madsen, nominalizată la un premiu Oscar.
Câştigător al unui premiu Emmy şi nominalizat la Globul de Aur, Ray Liotta este cunoscut mai mult pentru rolurile sale de băiat rău. “Băieţii răi sunt mereu ţinuţi minte”, spune Liotta. “Dacă te gândeşti la De Niro sau Pacino, nu îţi vin în minte filme ca Stanley şi Iris, sau Autor!Autor! Chiar şi la Brando, te gândeşti imediat la filme ca Naşul, sau Un tramvai numit dorinţă. Eu aşa văd lucrurile. O singură dată în viaţă am fost implicat într-o bătaie, în clasa a 7-a. Totuşi, toată lumea crede că sunt un maniac”.
Din trupa lui Liotta în “Dublă identitate” mai face parte şi Simon Baker (“The Mentalist – În mintea criminalului”), nominalizat la două Globuri de Aur şi numit de revista People unul dintre “Cei mai frumoşi 100 de oameni” ai anului 2009”. Franky G, fost bodybuilder şi bodyguard într-un club de striptease, face şi el parte din distribuţia serialului, iar acesta are şi avantajul studiilor de criminalistică de la Universitatea din Oklahoma. Johnny Lee Miller (“Aeon Flux”) şi Amy Smart, numită de FHM una dintre cele mai sexy femei din lume în anul 2006, completează lista neagră a poliţiei în “Dublă identitate”.
Din 14 aprilie, în fiecare miercuri şi joi, hoţii din “Dublă identitate” se pregătesc de marea lovitură, la Pro Cinema, de la orele 20.00.
edit post
0 Response to 'Smith vine la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu