Scene de can can si primul sarut in Aniela

Posted On 14:39 by Devoratorul de TV |





Fanii serialului de epoca "Aniela" nu trebuie sa astepte prea mult primul sarut dintre Aniela si Radu (Adela Popescu si Mihai Petre), caci acesta se va produce chiar in episodul din seara asta transmis de Acasa.
Cancan-ul este dansul pentru care Moulin Rouge a devenit celebru si a incins spiritele cand a venit pe Ulita Mare, deoarece dansatoarele de cancan erau femei care isi aratau pulpele in public la inceputul secolului XX, in mijlocul unor rigori vestimentare impuse de societate. Un spectacol incendiar in episodul de astazi, 17 septembrie, din primul serial romanesc de epoca, «Aniela», difuzat ACASA, de la ora 20:30.
Cum Bucurescii erau considerati Micul Paris, ce era chic in eternul oras al indragostitilor, era chic si pe Ulita Mare. Astfel, Conu Chivu (Catalin Catoiu), proprietar al carciumei de pe Ulita, aduce Cancan-ul de la Paris. O minune… o minune pentru orasul de pe malurile Dambovitei. Femei frumoase care dansau indracite si isi aratau pulpele picioarelor. Iar barbatii erau uimiti pentru ca distinsele lor consoarte aveau mai multe randuri de fuste si o pudoare care ii facea chiar pe ei sa roseasca», povesteste Simona Macovei, scenarista serialului «Aniela».
edit post
0 Response to 'Scene de can can si primul sarut in Aniela'

Trimiteți un comentariu