Anahi îşi continuă turneul

Posted On 11:54 by Devoratorul de TV |

A trecut printr-un cutremur devastator, dar nimic nu o va impiedica sa fie alaturi de fanii sai! Anahi a fost surprinsa de cataclismul din Chile, ea aflandu-se acolo pentru a juriza un concurs. Desi foarte impresionata de tragediile prin care au trecut familiile victimelor, Anahi a gasit puterea sa treaca peste aceasta perioada dificila si sa continue turneul mondial, “Mi Delirio World Tour”. Sprijinita de iubirea pe care fanii i-au aratat-o, Anahi le promite un spectacol de neuitat. Anahi va concerta la Sala Palatului din Bucuresti sambata, 13 martie, ora 20.00. Nu ratati un show incendiar cu superstarul din RBD!
Cantareata va ajunge in Romania in ziua concertului, la ora 14.00. Avionul cu care soseste va ateriza pe aeroportul Henri Coanda/Otopeni. Anahi calatoreste insotita de managerul sau si stilistul personal. In afara de cei doi, staff-ul artistei mai cuprinde 14 persoane (de la managerul de productie pana la dansatori si trupa de instrumentisti).
Un SUV cu ferestre securizate va fi pus la dispozitia artistului. Autovehicolul trebuie sa fie dotat cu aer conditionat si trebuie sa stea permanent la dispozitia lui Anahi inca din clipa sosirii in Romania. De asemenea, trebuie sa fie curat si sa aiba sofer profesionist, imbracat in uniforma. Soferul trebuie sa aiba telefon mobil pentru a fi in permanent contact cu staff-ul artistei.
edit post
0 Response to 'Anahi îşi continuă turneul'

Trimiteți un comentariu