Aprilie, luna serialelor super bune la AXN şi AXN SCI FI

Posted On 16:12 by Devoratorul de TV |

Luna aprilie va fi o adevărată desfătare pentru fanii serialelor bune de la AXN. Iată că vom avea o mulţime de surprize şi printre acestea numai seriale bune

Seriale AXN
LOST: Naufragiaţii / LOST – sezonul 6
Din 14 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00
Cu: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Terry O’Quinn
SUA, mister / dramă, 2010
Premiat în 2008 cu prestigiosul premiu Peabody, în 2005 cu Emmy şi în 2006 cu Globul de Aur pentru Cel mai bun serial dramatic, "Lost" revine cu un ultim sezon de mistere și aventuri pentru naufragiații de pe insulă...
În primul episod zborul Oceanic 815 aterizează cu succes la Los Angeles, fără să se fi prăbușit pe insulă. Îi vedem pe Desmond, Kate, Sawyer, Sayid, Charlie și John Locke – tot în scaun cu rotile. Şi este și Jack, desigur! În paralel, vedem imagini cu insula, după detonare. S-au întors iar în timp, și Sawyer este furios pe Jack. În același timp, Sayid este grav rănit, și supraviețuitorii îl duc la templu unde se confruntă cu o situație disperată... Între timp, "noul Locke" se pregătește să se întâlnească cu Alpert. După atâtea răsturnări de situație, mistere, suspans, spaimă și pericole, acest serial extraordinar ajunge la punctul culminant și vom afla, în sfârşit, ce s-a întâmplat cu toate personajele!
Minţi criminale / Criminal minds – Sezonul 5
Din 1 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:00
Cu: Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore
SUA, dramă / poliţist , 2009
Minţi criminale continuă cu sezonul 5. Joe Mantegna, Thomas Gibson și Shemar Moore ne învață şi în noile episoade că, pentru a prinde un criminal, trebuie să gândești ca unul. Investigatorii caută să determine motivațiile și impulsurile din spatele unei crime, așa că toate episodele sunt foarte bine ancorate în psihologie.
Mesaje de dincolo / Ghost whisperer – Sezonul 4
Din 21 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00
Cu: Jennifer Love Hewitt, David Conrad
SUA, dramă / suspans, 2008
Melinda Gordon comunică cu spiritele rămase pe pământ, fantome care se agaţă de vii pentru că au probleme rămase nerezolvate ce le împiedică să se îndepărteze de acest nivel al existenţei numită viaţă. În încercările ei uneori terifiante, alteori emoţionante, sau chiar amuzante de a acţiona ca un intermediar între fantome şi cei bântuiţi, Melinda navighează printre morţi şi printre vii. În acest sezon, Melinda se împrieteneşte cu Eli, un psiholog care aude fantomele, dar nu le vede. În ceea ce o priveşte, Melinda îşi acceptă abilităţile unice ca fiind o binecuvântare şi, uneori, un blestem, dar îşi ajută întotdeauna clienţii, vii sau morţi, să-şi găsească liniştea emoţională.
NCIS: Anchetă militară / NCIS - Sezonul 2
Din 12 aprilie, în fiecare luni, de la ora 21:00
Cu: Mark Harmon, Michael Weatherly, Sean Murray, Cote de Pablo, Pauley Perrette
SUA, poliţist / acţiune, 2004
Agentul special Leroy Jethro Gibbs, liderul echipei arondate Serviciului Naval de Investigații Criminalistice se ghidează întotdeauna după instinct. Noul sezon începe cu răpirea fiicei căpitanului de la Pentagon, Mike Watson și continuă cu alte cazuri similare.
Viaţă neaşteptată / Life unexpected
Din 24 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00
Cu: Brittany Robertson, Shiri Appleby, Kristoffer Polaha, Kerr Smith
SUA, dramă, 2010
După ce și-a petrecut primii 15 ani de viață din familie adoptivă în familie adoptivă, Lux (Britt Robertson, “Swingtown”) a decis că este timpul să preia controlul asupra vieții sale și să devină stăpâna propriei sale persoane. Călătoria prin labirintul legislativ o duce pe Lux la tatăl ei biologic, Nate “Baze” Bazile (Kristoffer Polaha, ”Mad Men”), în vârstă de 30 și ceva de ani, care este șocat să afle că are o fiică adolescentă. Baze are un bar și duce o viață de celibatar împreună cu colegii săi de apartament Math și Jamie .Când Baze îi spune că mama ei este Cate Cassidy (Shiri Appleby, “E.R.”), inamica lui din liceu, cu care acesta a avut o aventură de-o noapte, Lux este șocată. Împreună cu partenerul și logodnicul ei, Ryan Thomas (Kerr Smith, “Eli Stone”), Cate este vedeta emisiunii radiofonice “Morning Madness”. Lux a ascultat dintotdeauna vocea lui Cate la radio, așa că simte o legătură imediată cu mama pe care n-a cunoscut-o niciodată. Baze o duce pe Lux s-o cunoască pe Cate, care este măcinată de vină și întristată să afle că Lux a crescut la cămin, dar este și fericită pentru că, în sfârşit, și-a cunoscut fiica cea frumoasă. Deși au trecut 15 ani de când Baze și Cate s-au văzut ultima oară, nu durează prea mult până ce încep să se certe, la fel ca în liceu. Dar când un judecător decide că Lux nu e gata să aibă grijă de propria ei persoană și acordă custodia ei temporară lui Baze și Cate, cei doi acceptă să renunțe la ceartă și să încerce să-i ofere lui Lux familia pe care aceasta o merită.
Battlestar Galactica – Sezonul 2
Din 3 aprilie, în fiecare weekend, de la ora 11:00
Bonus: Luni, 5 aprilie, de la ora 11:00
Cu: Edward James Olmos, Mary Mcdonnell, Katee SackhoffSUA, SF / dramă, 2004
După ce au pierdut războiul împotriva roboţilor Cilon, echipajul Battlestar Galactica porneşte către cea de-a 13-a colonie, Pământul. Comandantul Galactica, Adama şi preşedintele Laura Roslin, se confruntă cu lipsa de provizii, un moral scăzut al echipajului şi o ameninţare reală din partea Cilonilor care ajung pe navă.
Cabinetul de avocatură / The practice
Din 22 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00
Cu: Dylan Mcdermott, Lara Flynn Boyle, Steve Harris, Kelli Williams, Michael Badalucco
SUA, poliţist / dramă, 1997
Bobby Donnell (Dylan McDermott) este un avocat tânăr și idealist decis să facă dreptate, chiar cu prețul încălcării regulilor. În loc să lucreze la o firmă de avocatură de succes din Boston, și să-i apere pe cei bogați și puternici, Bobby a ales să lupte pentru cei necăjiți. La mica sa firmă de avocați mai lucrează Ellenor Fruett (Camryn Manheim), mâna sa dreaptă și voce a rațiunii, Eugene Young (Steve Harris), tip energic și bună cunoscător al legilor străzii, Lindsay Dole (Kelli Williams), proaspăta dar nesigura absolventă de Harvard, Jimmy Berluti (Michael Badalucco), avocat entuziast dar lipsit de experiență și Rebecca Washington (Lisa Gay Hamilton), asistenta veșnic calmă și atentă. Bobby și echipa sa se găsesc adeseori prinși între gloria meseriei de avocat și realitatea pragmatică a conducerii unei firme. Eroii noștri se luptă constant pentru a rămâne fideli propriilor lor idealuri și pentru a învinge sistemul fără compromisuri.
Echipa specială / Rush – Sezonul 2
Din 2 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 22:00
Australia, acţiune / dramă, 2009
Sezonul 2 din Echipa specială începe în forţă: când un container cu arme ilegale este spart, echipa găsește un paznic rănit și legat de un explozibil. Josh și Dom se chinuie să-l elibereze iar ceilalți îi caută pe responsabili. Shannon își arată aptitudinile ajutându-l pe Lawson să facă față unui vânzător supărat care și-a luat ostatic șeful.
Internatul / El Internado – Sezonul 3
Din 3 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00
Spania, thriller / dramă, 2009
Serialul despre dragoste şi relaţii umane, ambiţii şi lupte pentru putere continuă cu sezonul 3.
Adolescenţii nevoiţi să se maturizeze devreme şi forţaţi să-şi asume rolul de părinţi au parte de noi cazuri misterioase pe care trebuie să le rezolve. În paralel, tinerii descoperă dragostea şi ce înseamnă să suferi din pricina ei.

Seriale AXN SCI FI

Călători din preistorie / Primeval
Din 7 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 00:00
Cu: Douglas Henshall, Juliet Aubrey, James Murray
Marea Britanie, acţiune / aventură, 2007
Când zoologul evoluționist Nick Cutter descoperă creaturi preistorice ce trăiesc în prezent, lumea naturală este dată peste cap și existența omenirii este amenințată.
Anomalii inexplicabile produc găuri în timp, permițând unor creaturi de la începuturile dezvoltării planetei să călătorească în prezent. Aceste creaturi sunt feroce, rezistente și șocante și au în comun un singur lucru – n-au ce căuta aici. Prezența lor produce o teribilă dilemă – Va supraviețui omenirea unei astfel de amenințări fără precedent? Cutter și echipa sa încearcă să păstreze secret dezastrul și se confruntă cu dinozauri, insecte uriașe, paraziți preistorici și alți inamici mortali veniți din cele mai îndepărtate zone ale evoluției. În timp ce se străduieşte să oprească invazia creaturilor din trecut, Cutter se confruntă și cu o dilemă personală – soția lui, Helen, presupusă moartă de 8 ani, a călătorit, de fapt, în trecut; acum ea s-a întors cu posibile răspunsuri la problema anomaliilor... dar oare vrea să le-mpărtășească cu ceilalți? Și dacă nu, ce vrea de fapt?
Primeval combină acțiunea, emoțiile și efectele speciale de calitate cu o tulburătoare poveste de dragoste, și pune o întrebare șocantă – a ajuns, oare, omenirea la sfârșitul evoluției sale?

Doctor Who
Din 6 aprilie, în fiecare marţi şi joi, de la ora 00:00
Cu: David Tennant
Marea Britanie, aventură / dramă, 2005
Doctorul jucat de Christopher Eccleston este isteț și amuzant, tupeist și curajos. Extraterestru singuratic (este greu să-ți faci prieteni când meseria ta înseamnă să călătorești prin timp și spațiu), logica lui detașată îi oferă un avantaj vital când lumea este în pericol. Dar când vine vorba de relații, situația nu-i la fel de simplă... De asta are nevoie de Rose. Rose este o vânzătoare modernă prinsă într-o existență anostă. Din momentul în care s-au cunoscut, Doctorul și Rose au devenit suflete pereche care se înțeleg și se completează reciproc. Cum Rose nu e atașată de nimic (nici de mama posesivă, nici de iubitul aerian), ea-l alege pe Doctor și promisiunea acestuia de fantastice călătorii prin univers. Și el n-o dezamăgește... Dar când Doctorul se confruntă cu un inamic pe care-l credea mort, Rose și întreaga omenire este amenințată cu distrugerea. Poate opri Doctorul invazia celul mai mare inamic pe care l-a avut vreodată – Dalek-ii?
Cu o scenografie incredibilă, efecte speciale realizate de compania premiată cu Oscar, The Mill, o distribuție de staruri și texte scrise de cei mai buni scenariști britanici conduși de Russell T Davies, Doctor Who este cea mai grozavă aventură a omenirii, plină de suspans, emoție și acțiune.

GALACTICA 1980
Din 7 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00
Cu: McCord Kent, Barry Van Dyke
SUA, SF, 1980
În 1980, la 30 de ani după evenimentele din Battlestar Galactica, flota stelară a ajuns, în fine, la destinația ei cea legendară – Pământul, dar s-a descoperit că este complet incapabilă să se apere de Cyloni. Prin urmare, Adama a decis să plece în spațiu pentru a-i duce pe Cyloni departe de planetă în timp ce luptători ai coloniei au fost trimiși pe Pământ, deghizați, pentru a ajuta la îmbunătățirea tehnologiei existente. Pentru a ajuta la dezvoltarea planetei se apelează la călătoriile temporale și chiar la o întoarcere în timp în Germania nazistă – și acesta este doar începutul celor 10 episoade ale acestei capodopere SF.
edit post
0 Response to 'Aprilie, luna serialelor super bune la AXN şi AXN SCI FI'

Trimiteți un comentariu