Au început filmările la un nou sezon Jonas

Posted On 15:14 by Devoratorul de TV |

Cu puţin timp în urmă au început filmările celui de-al doilea sezon din serialul de comedie ”Jonas” în orasul Los Angeles și în împrejurimile sale. Serialul premiat la Teen Choice Award îi are în rolurile principale pe Kevin, Joe și Nick Jonas care au făcut senzație în întreaga lume și pe îndrăgitele actrițe, Chelsea Staub și Nicole Anderson. În noul sezon, frații Lucas și prietenele lor, Stella și Macy, îşi petrec vara la Hollywood.
Sezonul doi din "JONAS" prezintă vedetele rock - Kevin, Joe și Nick Lucas- în Los Angeles unde închiriază o casă în Hollywood Hills și petrec o vară unică. Vacanța le oferă oportunități ce le pot schimba viața: Joe primește un rol valoros într-un film important la Hollywood, Kevin se lasă în voia unei noi pasiuni pentru industria filmului punând în umbră un regizor faimos, iar Nick ia lecții de surfing și lucrează cu sârguință pentru a-și îndeplini prima sa pasiune – să compună noi melodii pentru un album JONAS.
Alături de cei trei fraţi le găsim pe prietenele cele mai bune ale băieților, Stella Malone, care încearcă în continuare să fie mai mult decât o simplă prietenă pentru Joe, și Macy Misa, care îi ține pe toți fanii la curent despre Fraţii Jonas, prin intermediul JONAS V-log.
Sunt invitați în roluri episodice Debi Mazar ("Entourage") în rolul Monei, regizoarea vioaie și excentrică care se ocupă de filmul în care joacă Joe; Adam Hicks ("Zeke and Luther" de la Disney XD) în rolul lui DZ, vecinul fraților; și Abby Pivaronas ("Lincoln Heights") în rolul Vanessei Page, frumoasa actriță care joacă alături de Joe. Cei care supraveghează distracția sunt prietenul și responsabilul cu siguranţa fraților Lucas, Big Man (interpretat de Rob Feggans, responsabil cu siguranţa fraților Jonas şi în viața reală), și mătușa Stellei, Lisa, interpretată de Beth Crosby ("All My Children"). Pe parcursul sezonului, "Jonas" va prezenta noi cântece originale interpretate de Kevin, Joe și Nick Jonas.
edit post
0 Response to 'Au început filmările la un nou sezon Jonas'

Trimiteți un comentariu