Cu cine danseaza Diana si Iuliana din "Aniela"?

Posted On 10:49 by Devoratorul de TV |

Din 19 martie va debuta sezonul 9 din "Dansez pentru tine", in care două dintre vedete care dansează pentru concureţi sunt Diana Dumitrescu şi Iuliana Luciu din serialul de epocă "Aniela". Diana Dumitrescu – Adrian Stan Coregraf: Daniela Serafimovici (Furnica) Stan Adrian, 19 ani, Arad Adrian isi doreste sa le redea zambetul persoanelor dragi din viata lui. In primul rand tatalui sau, cel care a facut totul pentru el. Adrian ii este recunoscator pentru toate sacrificiile pe care le-a facut pentru el si vrea sa-l rasplateasca pentru asta. Isi doreste sa-i ofere un trai decent si o locuinta, iar verisorului sau care sufera de autism vrea sa-i ofere sansa la o viata aproape normala. Adrian locuieste cu tatal sau intr-o camera dintr-o casa nationalizata. Tatal lui Adrian si-a dedicat mai bine de 30 de ani teatrului din Arad. Nici nu iesise de pe bancile scolii ca s-a si angajat, iar de atunci a contribuit la punerea in scena a sute de piese. Si mama lui Adrian a lucrat 18 ani in teatru. Dar acum 4 ani a decis sa plece in Germania, sa stranga bani ca sa poata construi o anexa pentru camera in care locuiau toti trei. Erau o familie unita si aveau planuri mari. Isi doreau sa-i construiasca lui Adrian o camera, iar apoi mama lui urma sa se intoarca. Insa anul trecut a hotarat sa se desparta de tatal lui Adrian si sa ramana in Germania, pentru ca acolo a intalnit pe altcineva. Visul lor s-a destramat. Tatal lui Adrian a fost foarte afectat de aceasta veste. A plecat in Germania cu speranta ca mai poate face ceva pentru salvarea casniciei, insa a fost in zadar. Si pentru Adrian a fost un soc. Tatal lui i-a ascuns asta o perioda, nu vroia sa-l faca sa sufere. Insa a fost nevoit sa-i spuna ca mama lui nu mai vrea sa se intoarca. “De cand s-au despartit parintii mei, tata este tot timpul trist. As face orice sa-l vad zambind». Chiar daca mama lui ii mai ajuta din cand in cand, tatal este cel care il ajuta si ii este alaturi. Adrian isi iubeste si respecta foarte mult familia. Iuliana Luciu – Grigore Moldovan
Coregraf: Adrian Cristea (Bursucu)

Moldovan Grigore, 21 ani, Bucuresti
Grigore este al doilea tata pentru fratiorul lui, Marian(Ionut) si isi doreste sa-i asigure viitorul, sa-i ofere caminul pe care acesta nu l-a avut niciodata. Marian are 9 ani si isi aduce aminte vag de parintii sai. Ii cunoaste din poze si din povestirile lui Grigore. Cu toate acestea, in fiecare an, de 1 si 8 martie, Marian merge la mormantul mamei sale sa-i ofere flori si un martisor.
Grigore, la cei 21 de ani ai sai este si mama si tata pentru fratiorul sau. Ambii parinti au murit din cauza aceleiasi boli cumplite, ciroza lichida. Mama acum patru ani, iar tata acum sapte ani. Grigore a luptat sa obtina custodia fratelui sau si dupa un proces indelungat, a devenit tutorele legal al fratiorului sau. Este singurul care are grija de el, desi mai are doua surori.
Grigore a fost nevoit sa se angajeze cu carte de munca ca sa poata obtine custodia. Mergea si la scoala si la munca si avea grija sa-l ajute la teme pe fratiorul sau, sa-i faca de mancare, sa mearga la serbarile lui, la sedintele cu parintii si sa-i citeasca in fiecare seara.
Grigore este student la Stiinte politice, anul II si locuieste in casa parinteasca, din cartierul Ferentari. In casuta cu doua camere in care ploua, peretii mai au putin si cad, iar baia nici nu exista, locuiesc trei persoane: Grigore, fratiorul sau si una din surori.
Grigore este acum voluntar la o fundatie. Cu ajutorul fundatiei, Grigore incearca sa-i ofere fratelui sau o copilarie frumoasa. Il duce in tabere, la munte, la mare, la teatru sau la circ. Pentru Grigore fericirea inseamna sa-si vada fratele zambind. De multe ori a renuntat sa-si cumpere ceva pentru el, doar ca sa nu-i lipseasca ceva lui Marian.
Sora cea mica a lor a fost cea mai marcata de pierderea parintilor, mai ales ca ea a stat cu ei pana in ultima clipa. Nu si-a mai continuat scoala, are doar opt clase, iar acum este casatorita si are un copil.
edit post
0 Response to 'Cu cine danseaza Diana si Iuliana din "Aniela"?'

Trimiteți un comentariu