"The Nine" vine la Pro Cinema

Posted On 13:43 by Devoratorul de TV |

Nouă destine diferite, nouă persoane care aparent nu au nimic în comun se întâlnesc într-o zi care le va schimba complet vieţile. La Pro Cinema, din 22 martie, în fiecare luni de la ora 20.00, un nou serial, „Cei nouă”, aduce faţă în faţă nouă personalităţi distincte, puse într-o situaţie limită.
De două ori nominalizat la premiul Emmy, Tim Daly („Cu ochii în patru”, „Clanul Soprano”, „Private Practice”), Scott Wolf („Party of Five”), Kim Raver („Anatomia lui Grey”, „24”, „Schimbul trei”) şi restul distribuţiei din „Cei nouă” vin la Pro Cinema într-un nou serial de la realizatorii producţiilor „Dispăruţi fără urmă” şi „Viaţa la Casa Albă”.
52 de ore de coşmar unesc nouă destine care altfel nu s-ar fi întâlnit niciodată. Acum, „Cei nouă” sunt legaţi de amintirea şi consecinţele orelor petrecute împreună sub ameninţare. Un jaf armat se termină prost, iar „Cei nouă” supravieţuitori încearcă să se întoarcă la viaţa de dinainte de atac. Totuşi, drumurile lor continuă să se intersecteze. Din 22 martie, în fiecare luni seara la Pro Cinema, „Cei nouă” au de ales: se vor lăsa bântuiţi de trecut, sau vor găsi puterea să meargă mai departe?
edit post
0 Response to '"The Nine" vine la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu