"Ora veselă", un nou serial la Pro Cinema

Posted On 12:35 by Devoratorul de TV |

Din 15 martie de la orele 18.30, la Pro Cinema e „Ora veselă”! De luni până vineri, o nouă comedie spumoasă, însoţită de o rundă de cocktailuri, e la super ofertă la Pro Cinema, direct de la creatorii serialului „Anii ’70”: „Ora veselă” („Happy Hour”).
După ce şi-a pierdut iubita, serviciul şi apartamentul, şi toate astea într-o singură dimineaţă, Henry Beckman are nevoie disperată de noi prieteni şi experienţe. Numai că pentru el „Ora veselă” începe când îl cunoaşte pe Larry, un tânăr pentru care lumea se învârte în jurul lui şi pe care nu se poate să nu îl iubeşti.
John Sloan („Dispăruţi fără urmă”, „Anatomia lui Grey”), Lex Medlin („Aproape de adevăr”, „Supernatural”) şi Beth Lacke („Spitalul de urgenţă”) sunt protagoniştii serialului de comedie „Ora veselă” de la Pro Cinema. De la producătorii serialelor „Roseanne” şi „A treia planetă de la Soare”, „Ora veselă” vine cu o ofertă specială pentru telespectatori. Un cocktail de poante haioase, shoturi de umor şi situaţii de tot râsul sunt de luni până vineri în meniu la Pro Cinema, pentru că nu e oră în zi, ca „Ora veselă”!
edit post
0 Response to '"Ora veselă", un nou serial la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu