Vedeta din "Veronica Mars" vrea nuntă privată

Posted On 13:51 by Devoratorul de TV |

Kristen Bell, vedeta serialului “Veronica Mars” difuzat de Pro Cinema de luni pina vineri, de la ora 19:00, a refuzat sa vinda fotografiile de la nunta sa cu Dax Shepard, care va avea loc in viitorul apropiat, unei reviste glossy. Cei doi au marturisit ca sint hotariti sa pastreze intimitatea acestui eveniment, pe care nu si-ar dori sa-l vada oglindit in paginile tabloidelor.
Cu riscul de a-si dezamagi fanii, Bell a spus ca la ceremonie vor fi prezenti doar prietenii apropiati si familia. “Va fi o nunta cu ...circuit restrins”, a precizat Bell. “Si aceasta tocmai pentru ca oamenii si-au manifestat un interes caruia sincer nu-I vad rostul. E o zi speciala pentru noi si tocmai din cauza aceasta nu vrem s-o transformam intr-un spectacol”, mai spune Kristen Bell.
Se pare ca vedeta din “Veronica Mars” isi doreste o nunta clasica, la fel ca cele la care a asistat in copilaria sa, dupa cum a marturisit unor prieteni apropiati.
“Ea isi aminteste de acele ceremonii fastuoase, care aveau loc in biserica catolica si despre care crede ca sint desprinse din povesti. Din aceasta cauza, o nunta gen Hollywood, cu zeci de ziaristi pe urmele lor iese din discutie”, spune o prietena de-a vedetei.
edit post
0 Response to 'Vedeta din "Veronica Mars" vrea nuntă privată'

Trimiteți un comentariu