"Veronica Mars" revine la Pro Cinema

Posted On 18:01 by Devoratorul de TV |

Incepind din 15 martie, de luni pina vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Pro Cinema au intilnire cu Veronica Mars, eroina serialului cu acelasi nume. In cel de-al treilea sezon, difuzat in premiera de Pro Cinema, Veronica Mars, „boboc”, la Colegiul Hearst si detectiv cu jumatate de norma, incearca sa lase in urma tot ceea ce s-a intimplat pe vremea cind era la liceu si sa inceapa o viata noua alaturi de iubitul ei Logan si prietenii sai Wallace, Fennel si Cindy. Insa in ciuda eforturilor lor, devine clar ca anumite fantome ale trecutui refuza sa dispara.
Firma de detectivi particulari condusa de Keith, tatal Veronicai, incepe sa se dezvolte din ce in ce mai mult, insa cazurile devin si ele nu numai mai complexe, dar si mai periculoase. De asemenea, reputatia Veronicai de „fata care poate face imposibilul posibil” se consolideaza si devine pe zi ce trece mai clar ca, la colegiul Hearst, n-a existat niciodata o studenta asemenea ei.
Creat de Rob Thomas („Drive me crazy”, „Cupid”) si produs de Joel Silver (producatorul seriei „Matrix”) si Jennifer Gwartz („Lethal Weapon 4”/„Arma mortala 4”), noul sezon din „Veronica Mars” promite fanilor sai aventuri la fel de provocatoare ca si cele din sezoanele trecute.
edit post
0 Response to '"Veronica Mars" revine la Pro Cinema'

Trimiteți un comentariu