Cartea lui State, cel mai frumos cadou de sărbători

Posted On 14:04 by Devoratorul de TV |

In prag de sarbatori, State de Romania le-a pregatit fanilor o surpriza de proportii. Din 14 decembrie, in reteaua librariilor din Bucuresti, va fi distribuita cartea “Veata mea ca om”, o carte de memorii a lui State Potcovaru, protagonistul serialului “State de Romania”, difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22.15. “Veata mea ca om” cuprinde trei capitole importante din viata lui State Potcovaru, povestind evolutia lui de la simplu tigan in satra intr-o Romanie comunista, pana la revenirea in tara natala cu marete planuri de viitor. Informatii surprinzatoare, documente secrete, intamplari si intalniri care i-au schimbat viata, toate se regasesc in aceasta carte de memorii.
Insa, State nu se limiteaza doar la a-si povesti memoriile, si din 16 decembrie, lanseaza si o linie de tricouri, ce vor putea fi gasite in magazinele Carrefour Orhidea si Feeria.
Din 12 decembrie pana pe 4 ianuarie, State de Romania da startul unui concurs desfasurat pe blogul lui, http://www.blog.statederomania.ro/, unde fanii pot castiga carti si tricouri. Mecanismul este unul foarte simplu: concurentii trebuie sa raspunda la o intrebare legata de viata lui State, iar castigatorii vor fi desemnati prin voturile celor care vor vizita blogul in aceasta perioada.
edit post
0 Response to 'Cartea lui State, cel mai frumos cadou de sărbători'

Trimiteți un comentariu