Moş Crăciun este cunoscut de cei mai mulţi ca fiind un bătrânel generos şi blajin, pus pe dat cadouri, în nici un caz pe furtişaguri. Simbata, 26 decembrie, de la 20:30, telespectatorii Pro Tv îl vor descoperi pe Ştefan Bănică în ipostaza inedită de Moş Crăciun pungaş, în Ho Ho Ho. Alina Chivulescu ("Aniela"), Pavel Bartoş ("Aniela), Valentin Teodosiu şi debutanţii Bogdan Iancu şi Raisa Mihai se alătură lui Ştefan Bănică în această comedie spumoasă despre Crăciun, produsă de MediaPro Pictures şi regizată de Jesus del Cerro. Alături de actori de calibru, pentru punerea în scenă a primei comedii româneşti de Crăciun s-au folosit nu mai puţin de 100 de saci cu zăpadă artificială, 30 de kilograme de globuri, 50 de metri de beteală, un Fiat 500 din 1960, o Dacie din ’80 şi un brad de şase metri.
Horaţiu, un băieţel de opt ani care încă mai crede în Moş Crăciun primeşte drept cadou o zi la mall. Adevărata aventură începe în momentul în care copilul se pierde de mama lui şi îl întâlneşte pe Ion, un infractor deghizat în Moş Crăciun. Spre deosebire de Moşii de la televizor, Ion nu pare deloc încântat de copii, dar Horaţiu e convins că taman acesta este adevăratul Moş Crăciun şi se ţine scai de el, provocând tot felul de încurcături.
În timpul filmărilor, care au avut loc în plină vară, temperaturile ridicate au fost cele care i-au dat cele mai mari bătăi de cap lui Ştefan Bănică. „A fost îngrozitor să fiu îmbrăcat în Moş Crăciun în toiul verii, iar cel mai grav era când filmam şi cu barbă, dar şi cu perucă. Există o replică în film în care spun că trebuie să port barba asta afurisită care îmi dă urticarie şi vă spun sincer că am rostit-o cu toată credibilitatea”, a mărturisit Ştefan Bănică.
Dincolo de partea amuzantă a rolului său, pentru a intra cât mai bine în pielea pungaşului, Ştefan Bănică a încercat să descopere latura umană a personajului său. „E vorba de un om care este despărţit de familia sa, soţia şi copilul său aflându-se în Italia. Oricărui părinte îi este greu să stea departe de copiii săi. Iar puştiul cu care se întâlneşte în poveste nu face altceva decât să-i amintească acest lucru şi, prin inocenţa lui, prin adevărul lui, îl determină să se răzgândească şi s-o ia pe calea cea bună”, a mai declarat actorul.
Se pare că Bogdan Iancu, cel care-i dă viaţă în Ho Ho Ho lui Horaţiu, s-a născut pentru a fi actor. Prima dată când a făcut cunoştinţă cu lumina reflectoarelor avea numai patru ani şi a jucat într-o reclamă la ciocolată. Coincidenţa face tocmai ca Ştefan Bănică să semneze coloana sonoră a reclamei respective. Mai mult decât atât, lui Bogdan i se pare cu mult mai uşor să memoreze un scenariu decât să scrie după autodictare sau să rezolve exerciţii de matematică. Ca orice copil, şi el e pus pe năzdrăvănii. În timpul pauzelor de la filmări, care au avut loc în Băneasa Shopping City, Bogdan şi-a petrecut timpul cu fiul Alinei Chivulescu jucând leapşa şi urmărind oamenii din mall cu lasere, spre disperarea ambelor mămici.
edit post
0 Response to 'Pavel Bartoş, Alina Chivulescu şi Bănică vin acasă la voi a doua zi de Crăciun'

Trimiteți un comentariu