În zorii celei de-a doua zi a anului, celebra moderatoare de televiziune Cristina Saralegui îi invită pe telespectatori într-o ediţie specială “Cristina Show: Ce s-a întâmplat cu viaţa ta?”. Sâmbătă, 2 ianuarie, de la orele 04.45, vedete care au marcat lumea telenovelelor, muzica latino-americană, dar cel mai important, au cucerit inima publicului, vor fi prezenţi în una din cele mai iubite emisiuni latino-americane.
Invitaţii speciali ai Cristinei vor fi Leticia Calderon, Daniela Romo, Laura Leon şi Fernando Allende care vor povesti telespectatorilor ce s-a întâmplat cu viaţa lor.
După 10 ani, Leticia Calderon revine în show-ul Cristinei matură şi încrezătoare, împlinită ca persoană, femeie, mamă şi artistă. Leticia va mărturisi că i s-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni mamă şi a renunţat temporar la carieră în favoarea petrecerii timpului cu fiii ei, care aveau nevoie de ea, mai ales Luciano, care a fost diagnosticat la naştere cu sindromul Dawn. În plus, celebra Leticia Calderon va face dezvăluiri în privinţa divorţului scandalos, după 8 ani de căsnicie în care a suportat minciuni, trădare şi laşitate. Ma mult, ea va declara: ”Soţul meu ne-a abandonat atunci când aveam cea mai mare nevoie de el”.
În emisiunea Cristinei, încântătoarea actriţă de teatru şi telenovele Daniela Romo, va dezvălui care e secretul vieţii ei fericite şi sursa stării de bucurie pe care o emană în fiecare zi. De asemenea, Daniela va spune telespectatorilor mai multe despre anii în care a jucat pe scena teatrului de comedie îmbrăcată în haine bărbăteşti. Un alt actor faimos ce revine după mult timp în platoul Cristinei este actorul, cântăreţul, pictorul, producătorul şi regizorul Fernando Allende. El va veni însoţit de minunata lui soţie şi de cei doi băieţi frumoşi care de asemenea sunt foarte talentaţi.
Laura Leon va impărtăşi telespectatorilor din experienţa ei din Peru, unde a fost invitată să realizeze un talk-show, care s-a dovedit a fi unul de mare de succes. De la artistă vom mai afla că pe lângă acest proiect, între ea şi Peru există o legătură sentimentală foarte puternică. Laura va demonstra că relaţiile de dragoste la distanţă pot rezista şi că relaţia ei cu iubitul peruan este un exemplu foarte bun. Cântăreaţa va prezenta şi material discografic pe care l-a realizat în colaboare cu fiul ei.
Invitaţi de seamă din lumea artistică latino-americană, poveşti surprinzătoare şi mărturisiri emoţionante, toate acestea telespectatorii le vor putea urmări doar în ediţia speciala “Cristina Show: Ce s-a întâmplat cu viaţa ta?”, ACASĂ pe 2 ianuarie de la orele 04.45.
edit post
0 Response to 'Vedetele din telenovele vin Acasă pe 2 ianuarie la Cristina Show'

Trimiteți un comentariu