India, o telenovelă indiană ce va veni în curând Acasă

Posted On 12:50 by Devoratorul de TV |

O lume misterioasă se va dezvălui în curând ACASĂ, într-o nouă producţie spectaculoasă câştigătoare a premiului Emmy International la categoria „Cea mai bună telenovelă”: „India” („Caminho das Indias”). De la producătorii super-producţiei „Clona”, „India” prezintă o nouă lume impresionantă, plină de culoare, în care tradiţiile şi familia sunt mai presus de orice, iar cei care se iubesc trebuie să plătească un mare preţ.
Pentru prima dată pe micul ecran, cultura braziliană şi cea indiană se întâlnesc, iar rezultatul este o frumoasă poveste de iubire. Pentru „India” au fost construite studiouri impresionante, iar distribuţia telenovelei a filmat în locaţii superbe, atât din Brazilia şi India, cât şi din Dubai. „India este unul dintre cele mai frumoase proiecte la care am lucrat vreodată”, a mărturisit scenarista Gloria Perez, cea care a semnat şi scenariul telenovelei de succes „Clona”. În distribuţia telenovelei, telespectatorii vor recunoaşte actori pe care i-au îndrăgit ACASĂ în telenovela „Clona”, dar şi în alte producţii braziliene precum „Celebritate”, „Belissima”, sau „Micuţa domnişoară”. Frumoasa actriţă Juliana Paes, cunoscută telespectatorilor, cunoscută telespectatorilor din România din „Clona”, va fi protagonista telenovelei „India”, alături de Marcio Garcia („Celebritate”) şi Rodrigo Lombardi.
Pe lângă tradiţiile hinduse, obiceiul căsătoriilor aranjate, sistemul de caste şi problema celor „de neatins”, telenovela tratează şi probleme ale societăţii contemporane, precum etnocentrismul, bolile psihice, sau obsesia pentru frumuseţe. Peisaje superbe, costume spectaculoase, dansuri tradiţionale şi obiceiuri ascunse lumii occidentale, pe toate acestea telespectatorii le vor putea descoperi în curând ACASĂ, în telenovela distinsă cu premiul Emmy, „India”.
edit post
0 Response to 'India, o telenovelă indiană ce va veni în curând Acasă'

Trimiteți un comentariu