Miruna a ajuns la concertul Miley Cyrus de la Londra

Posted On 14:29 by Devoratorul de TV |

Competiţia “Fii o vedetă Disney Channel” a început în România pe 29 septembrie. A inclus cinci audiţii regionale în Iaşi, Cluj- Napoca, Timişoara, Braşov şi Bucureşti în intervalul septembrie - octombrie. Cei mai buni participanţi au fost aleşi să participe la o tabără de pregătire, unde şi-au perfecţionat calităţile împreună cu doi profesori de canto şi coregrafie - Cristina Manoliu şi Sandra Mavhima. Cei cinci finalişti au concurat apoi în cadrul unui show televizat.
Disney Channel Worldwide reprezintă portofoliul cel mai de succes de canale TV pentru copii din lume, cu 98 de canale şi/sau ieşiri pe canale disponibile în 167 de ţări şi în 32 de limbi. Până la începutul anului 2010, Disney Channel și Disney XD vor putea fi urmărite în 13 milioane de locuinţe din CEE. În 2008, Disney Channel s-a clasat drept canalul pentru copii nr. 1 în 17 țări/teritorii. Proprietățile Disney Channel continuă să se extindă rapid pe noi piețe din întreaga lume, jucând un rol important în prezentarea mărcii Disney noilor consumatori.
Miruna Oprea (14 ani, din Oneşti) este atât de pasionată de muzică încât prima sa participare la o astfel de competiţie (Festivalul Ti Amo) a avut loc la frageda vârstă de 5 ani, deşi limita de vârstă era de 6 ani. A reuşit să impresioneze juriul care a ales-o să prezinte două ediţii ale Festivalulului “Ti amo”. Miruna a luat parte la numeroase alte festivaluri, printre care: Mamaia Copiilor, Fulg de Nea, Delfin, Golden Crose (Malta), Festivalul Nilului (Egipt), Zecchino D’oro (Bologna). Remarcându-se drept cea mai tânără compozitoare în cadrul celei de-a 50-a ediţii a festivalului Zecchino D’Oro (Bologna), Mirunei i-a fost decernat premiul UNICEF pentru compoziţie. Pentru a-şi cultiva talentul în continuare, Miruna îşi doreşte să urmeze un liceu de specialitate.

Revin diseară şi cu mai multe fotografii de la concert cu Miley şi plimbarea prin Londra.
edit post
1 Response to 'Miruna a ajuns la concertul Miley Cyrus de la Londra'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2009/12/miruna-ajuns-la-concertul-miley-cyrus.html?showComment=1262620222700#c6522293421382961170'> 4 ianuarie 2010 la 17:50

    Daca nu sunteti capabili sa va informati cum trebuie nu mai postati stiri eronate. Piesa cu care Miruna a participat la Zecchino D'oro nu a fost compusa de ea ci de Gabriela Sauciuc Cicone; Miruna a fost doar interpreta acelei piese, premiul de la Bologna revenind astfel compozitoarei...Cu scuzele de rigoare pe care le datorati, v-as ruga sa modificati stirea pentru ca este o insulta la adresa compozitoarei

     

Trimiteți un comentariu