Cine se mai intoarce in Genoa City ("Tanar si nelinistit")

Posted On 20:22 by Devoratorul de TV |

Daca sunteti fani Tanar si nelinistit, serialul de la Pro Tv, atunci veti fi interesati de acest articol. Pentru ca am aflat ce personaje se vor mai intoarce in oraselul Genoa City, pe langa cele noi care vor aparea pe parcurs. Asa ca iata cele 11 personaje care vor reveni si ce surprize vor mai aduce cu ele.
Heather Stevens este fiica detectivului Paul Stevens. Impreuna cu mama ei au trait in alte parte si revine in Genoa City in cautarea familiei.
Phillip Chancellor este fiul Ninei, nepotul lui Jill si al lui Catherine. Va reveni in oras cand afla ca tatal lui si-a inscenat moartea. Cei din familie vor afla ca este homosexual.
Chloe Ashby este fiica servitoarei Esther, prietena lui Catherine si rivala lui Jill. Aceasta revine in Genoa City si in prima faza nu spune cine este cu adevarat.
Nina Webster a avut multe probleme inainte de a pleca din Genoa City. Acum se intoarce cand afla ca sotul ei si-a inscenat moartea, iar ea se va intoarce cu fiul ei.
In urma cu ceva timp Malcolm Winters dispaurse in jungla Amazonului. Crezut mort, se va intoarce in Genoa City, la familia lui, insa va pleca din nou, la un moment dat.
Diabolica Sheila se intoarce sa le faca viata amara personajelor mai vechi, pe care le-a mai terorizat in trecut.
Face parte din noua generatie, este fiul lui Nick si al lui Sharon, Noah Newman, care a crescut ca din apa. Asa ca va avea parte si el de o multime de intamplari, se va indragosti, etc.
Victoria Newman se intoarce in Genoa City dar cu un nou look. Si cu noi intamplari
Fiul lui Jill si al lui John se intoarce si el cu un nou look. Si va trece prin noi intamplari.
Hope Adams, fosta sotie nevazatoare a lui Victor Newman se intoarce in Genoa City, insa nu singura...
...ci alaturi de fiul ei, Victor Jr (Adam) care va reveni in viata tatalui sau, Victor Newman.
edit post
1 Response to 'Cine se mai intoarce in Genoa City ("Tanar si nelinistit")'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2009/08/cine-se-mai-intoarce-in-genoa-city.html?showComment=1251058561881#c4013023183300292148'> 23 august 2009 la 23:16

    foarte interesant, urmaresc serialul inca de cand a inceput la Protv. Mi-ar placea sa mai reveniti cu amanunte.

     

Trimiteți un comentariu