State de Romania a cumparat ProTV-ul

Posted On 17:04 by Devoratorul de TV |



E o glumă, însă una destul de bună! :-)
O tranzacţie neasteşptata a avut loc pe piata media din Romania. State Potcovaru este noul proprietar al postului de televiziune ProTV.
Aflat in prag de campanie electorala pentru postul de primar din comuna Cloncatele, State de Romania a decis ca are neaparata nevoie de sustinere mediatica, asa ca nu a stat mult pe ganduri si a achizionat ProTV-ul. Cel mai urmarit canal de televiziune din Romania ii va fi de mare ajutor in atragerea electoratului. “Pofta ce-am poftit, Pro tv-ul e al meu. L-am cumparat pe tot. Cartile e la mine acuma. Stati pe-aproape, multe lucruri se vor intampla”, a declarat State de Romania.
Vestea ca au un nou patron le-a luat prin surprindere pe vedetele ProTV , care se gandesc deja la repercusiuni. “E un om bun, a zis ca daca ma prinde ca fac misto de el in emisiune imi rupe picioarele altfel e un baiat foarte simpatic. L-am convins sa isi faca cont pe twitter, e deja pe facebook”, a declarat Andi Moisescu. “E nemaipomenit ca s-a gandit sa cumpere, dar nu ca s-a gandit, ca i-a reusit cand a fost singura zi buna cu conjunctia in Mercur Saturn!”, a mai adaugat Neti Sandu.
Mai mult, pentru a atrage atentia asupra acestei noi tranzactii, State si-a pus deja oamenii la treaba, iar site-ul http://www.protv.ro/ a fost hackerit. Joi, 27 august, intre orele 18.00 -21.00, toti cei care au incearcat sa acceseze aceasta pagina au fost intampinati de un banner urias cu fotografia lui State de Romania si mesajul acestuia. Vestea acestei tranzactii neasteptate a adus o crestere considerabila de trafic site-ului http://www.protv.ro/, cu aproape 10.000 de vizitatori mai mult decat in ziua precedenta.
Cum vor evolua lucrurile in campania electorala, daca va reusi State de Romania sa ocupe fotoliul de primar din Cloncatele si sa-l invinga pe Marcel Popeanga, adversarul sau politic, telespectatorii Pro TV vor descoperi din 28 septembrie, in serialul de comedie “State de Romania”.
edit post
1 Response to 'State de Romania a cumparat ProTV-ul'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2009/08/state-de-romania-cumparat-protv-ul.html?showComment=1251474572341#c1154623808296909894'> 28 august 2009 la 18:49

    Abia astept sa inceapa State de Romania!!!

     

Trimiteți un comentariu