Cristian Samfira a creat o rochia de bal a Nicoletei Luciu

Posted On 12:22 by Devoratorul de TV |

Creatorul de modă Cristian Samfira a creat o rochie diafana si rafinata pentru Nicoleta Luciu, pe care o va purta in primul serial românesc de epoca- « Aniela », produs de Promance, difuzat din 14 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 20.30, ACASA.
Pentru Cristian Samfira a fost o reala provocare propunerea de a face rochia de bal pe care o va purta personajul interpretat de Nicoleta Luciu- Matilda, intrucat designer-ul nu s-a mai intors asupra perioadei La Belle Epoque din perioada facultatii: „In primul rand am fost placut impresionat de realizarea unei astfel de productii. Sunt foarte curios sa vad rezultatul, gandindu-ma in primul rand la realizare, costume, decoruri, machiaje si alte detalii extrem de importante pentru epoca respectiva. Sunt convins ca e o miscare de forte incredibila, dar pe de alta parte stiu ca un asemenea proiect nu putea fi realizat decat de ACASA. A fost o provocare si pentru mine sau mai bine spus a fost o ocazie de a ma juca in zona asta. Nu am mai facut-o din facultate si putin pentru cateva piese de teatru. Oricum placerea a fost cu atat mai mare cu cat rochia trebuia sa aiba amprenta personala, asa ca vorbim de o reinterpretare de stil 1900”, marturiseste Cristian.
Reintalnirea cu Nicoleta a fost una placuta pentru designer, iar rezultatul este o rochie florala realizata cu mult drag: „Pe Nicoleta o stiam si m-am bucurat ca trebuie sa realizez rochia pentru ea. Probele au decurs normal si relaxat, si totodata haios, in stilul caracteristic Nicoletei. De fapt, a fost nevoie de o singura proba si atat. Asa ca nu am facut decat sa preiau unul din elementele colectiilor mele, floral, si sa il aplic. Nu o sa vedeti asadar dantela atat de specifica epocii, ci o sa vedeti flori. Flori si petale lucrate manual si aplicate in aceeasi maniera. O rochie diafana, rafinata si speciala. Doar se imbraca de la cea mai buna modista a vremii... E o rochie migaloasa, dar facuta cu mult drag si placere. A fost o placere si sunt convins ca productia o sa fie una de succes, asemeni celorlalte”, adauga designer-ul.
Nicoleta s-a indragostit de rochie din prima clipa: “Toata lumea a fost incantata de ea si spunea ca arat ca o printesa din basme. Iar eu, cand m-am vazut imbracata si aranjata, mi-am amintit de povestea Cenusaresei”, spune Nicoleta Luciu.
9 dintre rochiile de bal pentru personajele principale feminine din “Aniela” au fost realizate de 9 celebri designeri romani, vor uimi prin eleganta, originalitate si stil. Ele vor putea fi admirate chiar din primul episod din “Aniela”, difuzat ACASA pe 14 septembrie, de la ora 20.30 si in exclusivitate intr-un pictorial extraordinar in numarul de octombrie al revistei “The One”. Iar marti, 1 septembrie, telespecatatorii pot vedea in exclusivitate imagini de la proba de costum a Nicoletei Luciu, in atelierul designer-ului Cristian Samfira, la “Povestiri de noapte”, ACASA.
edit post
0 Response to 'Cristian Samfira a creat o rochia de bal a Nicoletei Luciu'

Trimiteți un comentariu