Adela îşi face vacanţa în Thailanda

Posted On 13:07 by Devoratorul de TV |

Adela Popescu, intrepreta Anielei în serialul de epocă cu acelaşi nume difuzat de luni până joi, de la 20.30, ACASĂ, s-a întîlnit cu fanii pe videochatul de pe site-ul http://www.acasatv.ro/ şi le-a spus acestora care sunt planurile ei de viitor. Vedeta ACASĂ le-a mărturisit internauţilor că de sărbători va pleca in Thailanda, impreuna cu iubitul ei, Marius Kalmar, dar si alaturi de prieteni si colegi de platou printre care se numara şi Răzvan Fodor şi iubita acestuia, Irina. Adela şi-a propus să sărbătorească trecerea în noul an pe malul oceanului cu un pahar de şampanie în mînă: ”Îmi doream de foarte mult timp să ajung în Asia, mi se pare un loc plin de savoare. Anul trecut a fost acolo Ioan Isaiu şi mi-a povestit cît de minunaţi sunt oamenii, zona şi cît de bună este mîncarea. Aşa că, împreună cu Marius, am decis că Thailanda va fi destinaţa noastră de sărbători. Vreau apoi să mă întorc acasa, după Revelion, să-mi strâng familia şi să mai petrec odată, alături de ei, sarbatorile”, spune Adela.
Bucuroasă de întîlnirea cu fanii, Adela le-a povestit acestora amănunte amuzante din viaţa ei. Actriţa a povestit cum una dintre cele mai bune prietene din copilărie a fost o răţuşcă cu trei picioare şi a dezvăluit cîteva dintre năzbatiile pe care le fac cei doi nepoţeii ai săi, Luana şi Alexandru. Întrebată dacă este pricepută în bucătărie Adela a recunoscut că, iubitul ei Marius este cel care o răsfaţă cu delicii culinare.
Deşi nu a vrut să dezvăluie prea multe lucruri din serialul ”Aniela” Adela le-a promis celor de acasă că, dacă vor continua să se uite, vor avea parte de multe răsturnări de situaţie şi de momente tensionate iar Aniela mai are multe încercări de trecut: ”Le mulţumesc tuturor pentru mesajele trimise pe http://www.acasatv.ro/ şi îi asigur că nu-mi scapă niciun comentariu”, adauga interpreta Anielei din primul serial românesc de epocă.
Adela Popescu, protagonista primului serial românesc de epocă, “Aniela”, poate fi urmărită de luni până joi, de la ora 20.30, numai ACASĂ.
edit post
1 Response to 'Adela îşi face vacanţa în Thailanda'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2009/11/adela-isi-face-vacanta-in-thailanda.html?showComment=1262967629054#c8361873751598835656'> 8 ianuarie 2010 la 18:20

    nu sa speriat thailanda de eaaaaaaaaaaaaa ??????????

     

Trimiteți un comentariu