Invitat la emisiunea matinală „Expresul de România”, Răzvan Fodor a jurizat concursul „Cîntă mai departe” şi împreună cu DJ-ul emisiunii, I. Marinescu Ţurlă a desemnat cîştigătoarea din această săptămînă a sumei totale de 1000 RON.
Ascultătorii au aflat în premieră la Radio InfoPro, chiar de la Răzvan, amănunte despre noul album la care lucrează, detalii despre personajul din „Aniela”, dar şi unde îşi va petrece sărbătorile de iarnă. Artistul a declarat cu sinceritate că, după 4 ani în care a lucrat mai multe piese, toate în limba română, a descoperit că nu este ceea ce îşi doreşte şi că liniile melodice ale stilul său nu se potrivesc decît cu versuri în limba engleză. „Aşa că am dat ‘delete’ la absolut tot, am păstrat o singură piesă care îmi plăcea ca linie melodică şi acum 6 luni am început ceva complet nou. Albumul la care lucrez va fi pop rock, în limba engleză, am deja 7 piese, dintre care 2 sînt şi masterizate”, spune Răzvan.
El a vorbit şi despre rolul pe care îl interpretează în primul serial românesc de epocă, difuzat ACASĂ de luni pînă joi de la 20.30, precizînd că este „complet nou, interesant, plăcut dar şi greu” şi cele două luni de pregătiri înainte de filmări au fost absolut necesare. „E dificil pentru că trebuie să ai mare grijă la expresia corporală, nu poţi sta de exemplu picior peste picior pentru că nu era potrivit în acea epocă şi de asemenea trebuie să ai grijă şi cum te exprimi, ce expresii foloseşti”, declară interpretul lui Zeno.
În încheierea emisiunii, Răzvan a povestit şi despre relaţia de un an şi jumătate cu prietena lui, Irina, cu care se înţelege foarte bine şi alături de care va petrece o vacanţă de 3 săptămîni în Thailanda, sărbătorind astfel Crăciunul şi Revelionul într-o cu totul altă atmosferă şi temperatură.
edit post
0 Response to 'Răzvan Fodor îşi controlează comportamentul la filmările pentru Aniela'

Trimiteți un comentariu