Audieneţele Magicienilor...

Posted On 15:03 by Devoratorul de TV |

Premiera mult așteptată în România a producției “Magicienii din Waverly Place-Filmul”, având-o în rolul principal pe multi talentata adolescentă, Selena Gomez, a fermecat 1,2 milioane de telespectatori1 Disney Channel (din care aproximativ ½ milioane de copii2) care au urmărit canalul în weekendul premierei. Astfel, “Magicienii din Waverly Place-Filmul” intră în “Top 10” al celor mai vizionate producții originale marca Disney Channel în România.
Difuzarea premierei (sâmbătă, 31 octombrie, la ora 8.00am) a atras în faţa micilor ecrane 157.800 de telespectatori1, din care 117.200 de copii2. Filmul a obținut o cotă medie de 20% în rândul copiilor2 în toate casele și s-a situat, de asemenea, pe prima poziție în intervalul său de difuzare în rândul fetițelor cu vârste cuprinse între patru și 14 ani, precum și al pre-adolescenților3, în raport cu celelalte canale TV.
Maciej Bral, Vicepreședinte şi Manager General Disney Channels, Europa Centrală şi de Est, Africa de Sud, Orientul Mijlociu declară: “Serialul “Magicienii din Waverly Place” i-a fermecat pe copiii din România, de aceea suntem încântaţi să le aducem fanilor un film de lung-metraj, cu toți actorii lor preferați, incusiv talentata Selena Gomez. “Magicienii din Waverly Place-Filmul” se remarcă printr-un scenariu excelent, personaje și teme care atrag atât copiii, cât și familiile din întreaga lume, iar rezultatele din weekendul premierei dovedesc că nici România nu face excepție."
“Magicienii din Waverly Place-Filmul” este cea de-a 77-a producție originală marca Disney Channel și urcă în topurile de prestigiu alături de marile succese anterioare, printre care se numără fenomenul global “High School Musical”, “High School Musical 2” și “Camp Rock”.
Pe 28 august 2009, “Magicienii din Waverly Place-Filmul” a vrăjit audiențele din SUA și a debutat, de asemenea, pe poziția a doua în topul producțiilor originale Disney Channel din toate timpurile, cu 11,4 milioane de telespectatori* care au vizionat canalul TV, după mega hitul lunii august 2007 “High School Musical 2”. Serialul “Magicienii din Waverly Place” a avut un succes uriaș atrăgând peste 127 de milioane de telespectatori5 din întreaga lume.
“Magicienii din Waverly Place-Filmul” îi urmărește pe frații magicieni din Manhattan, Alex (interpretată de Selena Gomez), Justin (interpretat de David Henrie) și Max Russo (interpretat de Jake T. Austin), care îi însoțesc pe părinții lor în vacanță în Caraibe, unde Alex face din greșeală o vrajă prin care părinții ei nu s-au cunosc niciodată. Când află acest lucru și că singura care poate inversa vraja este Piatra magică a viselor, ei pornesc într-o expediție prin junglă pentru a o găsi. Pe măsură ce timpul se scurge în defavoarea lor, Alex și Justin încep bătălia finală pentru a deveni unicul vrăjitor al familiei și pentru a o salva.
edit post
1 Response to 'Audieneţele Magicienilor...'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2009/11/audienetele-magicienilor.html?showComment=1274246503621#c5145312904506832397'> 19 mai 2010 la 08:21

    is very very goooooooooooood this film "magicieni din Waverly-filmul"excelent

     

Trimiteți un comentariu