Terra Nostra se întoarce Acasă

Posted On 17:41 by Devoratorul de TV |

Telenovela care a înregistrat un succes incredibil în toată lumea, “Terra Nostra”, revine Acasă din 30 noiembrie, în fiecare zi de la miezul nopţii, în versiunea originală, în limba portugheză. După ce telenovela a avut un succes imens, atât în România, cât şi în întreaga lume, povestea imigranţilor italieni care ajung în Brazilia pentru a începe o nouă viaţă, se întoarce Acasă. Tinerii actori din “Terra Nostra”, în frunte cu cei doi protagonişti – Thiago Lacerda şi Ana Paula Arósio, pe care telespectatorii de Acasă i-au putut urmări şi în telenovela “Pagini de viaţă” şi care au jucat şi în “Celebritate”, revin pe micile ecrane cu o poveste spectaculoasă. Paloma Duarte şi Carolina Kasting, cunoscute din producţia “Femei îndrăgostite” fac şi ele parte din distribuţia telenovelei “Terra Nostra”, iar acestora li s-au alăturat actori de mare forţă, precum Antônio Fagundes, Raúl Cortez (“Stăpâna destinului”), Ângela Vieira, Débora Duarte, Odilon Wagner.
Regizorul acestei telenovele este Jaime Monjardim, cunoscut pentru telenovela de mega succes, “Clona”, dar şi pentru producţia “Pagini de viaţă”, iar scenariul este opera lui Benedito Ruy Barbosa, care şi-a propus să descrie ultimul secol de istorie braziliană, într-o trilogie care începe cu “Terra Nostra”. Această primă parte acoperă peste trei decenii, aproape patruzeci de ani de istorie trăită la intensitate maximă de imigranţii italieni, care s-au aventurat să traverseze Atlanticul în căutarea unui pământ nou şi a unei vieţi mai bune. Minuţioasa documentare istorică i-a fost asigurată scriitorului de către fiicele sale, Edmara şi Edilene Barbosa.
În 1999, anul în care a fost produsă, “Terra Nostra” a fost cea mai scumpă telenovelă a momentului. În prima lună de producţie a telenovelei “Terra Nostra”, Rede Globo a cheltuit 2.500.000 de dolari, din care 1.000.000 de dolari doar pentru primul episod. “Terra Nostra” face parte din ‘Projeto Brasil 500 Anos - 2000’ al canalului Globo, de comemorare a cinci secole de la descoperirea Braziliei de către portughezi.
La momentul lansării, presa a evidenţiat asemănările dintre telenovela “Terra Nostra” şi filmul american “Titanic”. Exact ca Jack şi Rose (Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet), Mateo şi Giuliana se îndrăgostesc pe vapor. Primele două episoade din “Terra Nostra” s-au turnat în Anglia, la Southhampton, acelaşi port din care a plecat Titanicul pe drumul său fără întoarcere. Piesa de pe genericul telenovelei “Terra Nostra”, intitulată “Tormenta d’amore”, este cântată în duet de fenomenala soprană britanică de 13 ani Charlotte Church şi tenorul brazilian de origine italiană Agnaldo Rayol, acompaniaţi de London Studio Orchestra.
Povestea de iubire dintre Giuliana şi Mateo, dar şi aventura curajoasă a unor oameni care s-au încumentat să traverseze oceanul pentru a începe o nouă viaţă, “Terra Nostra”, se întoarce ACASĂ din 30 noiembrie în fiecare zi de la miezul nopţii.
edit post
0 Response to 'Terra Nostra se întoarce Acasă'

Trimiteți un comentariu