De data aceasta cu un rol care va cuceri publicul, după ce l-a interpretat cu măiestrie pe Grigore Varlam în "Lacrimi de iubire" şi apoi a jucat în alte seriale precum "Daria, iubirea mea" sau "Doctori de mame". De data aceasta, în serialul de la Pro TV, State de România, Cotimanis va fi primar în Conclatele. El va interpreta rolul lui Marcel Florentin Popeanga, prieten din copilarie cu State şi actualul primar al comunei unde ajunge şi Familia Potcovaru. Un tip dur, genul de ţăran parvenit, acesta este într-o permanentă competiţie cu State, cu care de altfel are o grămadă de conflicte. “Confruntarea dintre cei doi este dramatică şi comică, în acelaşi timp”, declară Cotimanis despre personajul sau. “Popeangă este genul de conducator perpetuu, primar înainte dar şi după ’89, care ar face orice să nu îşi piardă postul”, spune actorul.
edit post
1 Response to 'Bebe Cotimanis revine din toamnă pe micile ecrane în "State de România"'
  1. Anonim
    http://gossip-tv.blogspot.com/2009/08/bebe-cotimanis-revine-pe-micile-ecrane.html?showComment=1249568290471#c6139071490937866144'> 6 august 2009 la 17:18

    Abia astept sa il vad pe Bebe!Cred ca se va descurca de minune si va interpreta un rol de exceptie.Sunt foarte fericita ca va juca din nou alaturi de Carmen Tanase pentru ca in Lacrimi de iubire pentru ei doi m-am uitat mai mult la telenovela.Iar acum sunt bucuroasa ca vor fi in aceelasi proiect si abia astept sa inceapa!!!

     

Trimiteți un comentariu