Megan Fox vine la Kanal D in "Hope si Faith"

Posted On 20:41 by Devoratorul de TV |


De astazi, 3 august, de la 19.15, la Kanal D a debutat cel de-al treilea sezon al serialului de comedie "Hope si Faith".
Dupa primele doua sezoane pe care le-ati putut vedea la Kanal D, iata ca seria trei nu s-a lasat mult asteptata de fanii indragitului serial. Alaturi de frumoasa actrita Megan Fox, etichetata de multi jurnalisti drept a doua Angelina Jolie, care va interpreta rolul lui Sydney Shanowski, ii veti putea vedea pe actori indragiti ai serialelor de comedie precum: Ted McGinley, Faith Ford, Kelly Ripa.
Hope Shanowski (Faith Ford) este o mamica foarte ocupata din Glen Falls , Ohio. Hope este casnica si locuieste impreuna cu sotul ei Charley (Ted McGinley) si cei trei copiii ai lor Sidney (Nicole Paggi), Haley (Macey Cruthird) si Justin (Paulie Litt). Sora ei - care este actrita, Faith Fairfield (Kelly Ripa) locuieste si lucreaza la Hollywood fiind protagonista unui soap-opera intitulat “Sfantul si Pacatosul”.
Cand sora ei geamana din serial ii ucide personajul, Faith ajunge complet falita neavand nici un ban pus deoparte. Se muta impreuna cu Hope si familia sa si se poarta ca o sora mai mare cu fiicele acesteia. Dupa un an de cand locuiesc impreuna devine din ce in ce mai evident ca expresia: “Poti ucide diva din drama dar nu poti ucide drama din diva“ a fost inventata pentru Faith.
edit post
0 Response to 'Megan Fox vine la Kanal D in "Hope si Faith"'

Trimiteți un comentariu