Noi filmari la Paris pentru "State de Romania"

Posted On 10:49 by Devoratorul de TV |




Filmarile serialului care va debuta din toamna la Pro TV au continuat, de data aceasta in Franta. Pe 24 iulie s-au filmat primele cadre chiar în avion, la 10.000 de metri altitudine, în drum spre capitala Franţei, iar filmările au continuat timp de o săptămână, la Paris. Gheorghe Visu, Carmen Tănase şi Doiniţa Oancea au filmat astfel prima scena la 10.000 de metri altitudine. Totul a decurs normal, nu au existat turbulente, iar lucrurile au mers ca pe roate, chiar daca totul s-a întâmplat în aer. Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Kamara, Alexandra Ignat, Mădălina Constantin şi Paul Chiribuţă, actorii din “State de România” prezenţi la Paris au cucerit şi de această dată Orasul Luminilor. Locatiile de filmare au fost la fel de diverse, pline de farmecul si ineditul parizian.
"State de România" a ajuns de aceasta dată pe Rue Berger, o stradă cunoscută ca fiind loc de întalnire pentru mitinguri sau alte tipuri de manifestatii. In ziua filmarilor, strada era plină de protestatari iranieni dar şi de un grup foarte numeros de adepţi ai stilului gotic. Cum secvenţa trebuia filmată în ziua respectivă, State s-a infiltrat imediat printre tineri, iar această discre-panţă nu putea fi decât extrem de amuzantă.
Alte locatii au fost Rue Saint-Denis, o strada rau-famata a Parisului unde prostitutia este in floare, apoi au filmat la “Au Chien qui fume”, un vechi si celebru restaurant parizian, dechis inca din anul 1859, o adevarata atractie pentru cei aflati in zona Les Halles, mai ales datorita meniului sau. Filmarile au continuat la o locatie speciala, cartierul Montmatre, unul dintre cele mai faimoase zone ale Parisului, locul in care au fost filmate productii celebre precum “Amelie” sau “La vie en rose”. Filmările au continuat în Place de la Concorde, Pont Neuf, cel mai vechi pod din Paris, constrtuit în jurul anului 1600, zona L’ecole Militaire, Arcul de Triumf sau biserica Poloneză.
edit post
0 Response to 'Noi filmari la Paris pentru "State de Romania"'

Trimiteți un comentariu