Aniela a ajuns şi la Cannes

Posted On 11:29 by Devoratorul de TV |


Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Mihai Petre si Ioan Isaiu, actorii din primul serial romanesc de epoca "Aniela" au facut senzatie la MIPCOM, unul dintre cele mai mari si mai importante târguri internationale de vânzare si achizitionare de produse de televiziune, care a avut loc la Cannes saptamana aceasta. Vedetele ACASA au intrat in hainele personajelor lor, Aniela, Radu, Polixenia si Mitica si in aceasta calitate au facut cunostinta cu toti cei prezenti la Palais des Festivals. Cei 4 au impresionat audienta, au facut fotografii cu toata lumea, au fost felicitati pentru modul ingenios si extraordinar de prezentare.
Diana Dumitrescu a primit chiar si o declaratie de dragoste de la un reporter din Danemarca, caruia i-a acordat un interviu: “O echipa de la o televiziune din Danemarca a venit in zona in care aveam standul, le-am zis ca joc rolul negativ, au ramas socati sa vada ca un actor a venit sa isi promoveze productia, m-a amuzat ca mi-a zis ca ma iubeste si in concluzie iubeste si Romania, la final a zis ca ne asteapta in Danemarca cu “Aniela”>>, povesteste Diana.
La targ au mai fost prezenti si celebrii actori Jerry Seinfeld, Lisa Kudrow sau Gloria Perez, autoarea telenovelei de mare succes “Clona” care a felicitat producatorii pentru munca extraordinara pe care au facut-o cu “Aniela”. Diana Dumitrescu si Adela Popescu, mare fane ale telenovelei “Clona” au avut ocazia sa stea de vorba cu Gloria. Mihai Petre a uimit si Cannes-ul cu stilul lui de dans, cand la cockeilul organizat la unul dintre cele mai luxoase cluburi, Baoli, a dansat impreuna cu Adela si intreg ringul s-a golit pentru a-i putea admira pe cei doi.
Ioan Isaiu a fost pentru prima oara la un targ de acest gen: “Impactul cel mai mare a fost sa vad orasul transformat intr-un loc de intalnire pentru producatorii de televiziune. M-am simtit mandru ca am avut chiar si un aport minim la un eveniment atat de important in industria televiziunii. Acolo realizezi ca productia in care joci se adreseaza unui public mai mare decat cel din tara ta. Au venit foarte multi vizitatori la stand, sa vada genericul, trailere, secvente din primul episod. Imi amintesc ca un director al unei televiziuni din SUA nu a putut decat sa exclame: “Bravo!”, povesteste interpretul lui Mitica Laptaru din “Aniela”.
edit post
0 Response to 'Aniela a ajuns şi la Cannes'

Trimiteți un comentariu