Aniela în "America de Sud?

Posted On 11:14 by Devoratorul de TV |

"Aniela”, primul serial romanesc de epoca, difuzat ACASA, de luni pana joi de la ora 20.30, depaseste granitele tarii si devine o super productie cunoscuta la nivel international! Succesul inregistrat la MIPCOM, unul dintre cele mai mari si mai importante târguri de vânzare si achizitionare de produse de televiziune, de la Cannes, rasuna tocmai in America de Sud.
« Suntem in negocieri cu LATIN MEDIA CORP, companie din SUA cu puternice relatii de business in America Latina, pentru distributia productiei “Aniela” in teritorii din America de Sud precum Venezuela, Panama, Peru, Chile, Columbia. De asemenea, suntem in discutii pentru “Aniela” cu o importanta televiziune din Ecuador, Ecuavisa>>, declara Anca Truta, director MediaPro Distribution.
Prezenta la MIPCOM companiei producatoare, MediaPro Pictures si a actorilor Adela Popescu, Mihai Petre, Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu, a fost foarte fructuoasa : “Cei de la Latin Media Corp s-au aratat impresionati de calitatea productiei, de costumele de epoca si decorurile care au fost create pentru Aniela si de povestea serialului. De asemenea, considera ca Aniela este genul de produs care poate avea succes in piata din America Latina”, adauga Anca Truta.
Romanii de peste hotare pot urmari povestea de iubire interzisa a Anielei (Adela Popescu) cu Radu Vulturesco (Mihai Petre) la PRO TV International, de luni pana joi, de la 21.30, ora Romaniei.
edit post
0 Response to 'Aniela în "America de Sud?'

Trimiteți un comentariu