State şi ai lui au filmat din nou la Paris

Posted On 11:17 by Devoratorul de TV |




La mijlocul lunii octombrie, filmarile pentru “State de Romania”, serialul de comedie difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22.15, s-au mutat pentru o saptamana la Paris. Muzeul Louvre, Turnul Eiffel, Place de Trocadero, Sacre Couer si alte locatii pitoresti ale capitalei franceze au constituit decorul perfect pentru secventele serialului. Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Doinita Oancea, Octavian Strunila sau Alexandra Ignat erau deja obisnuiti cu atmosfera pariziana, insa pentru Cabral, Dana Rogoz si Cosmina Dobrota a fost prima oara cand au filmat in Orasul Luminilor. “Am avut un sentiment deosebit de placut atunci cand am filmat pe strada. M-a surprins cat erau de respectuosi oamenii din jur, cum incercau tot timpul sa nu ne incurce filmarea si cum priveau cuminti de pe margine. La una din secvente, ieseam din cadru si ma pierdeam printre oamenii aflati acolo. Cand filmarea se termina, simteam cum cei de langa mine ma privesc admirativ, cu un oarecare respect. A fost o experienta extrem de interesanta, si prima de acest gen. N-am mai filmat in strainatate pana acum”, a declarat Dana Rogoz.
Prezenta lui State Potcovaru la Paris a creat din nou mare valva printre romanii de acolo. In timp ce filmau in preajma Turnului Eiffel, cativa romani care treceau pe acolo au fost atat de incantati sa vada echipa de filmare incat au mers pana la cel mai apropiat magazin si si-au cumparat aparate foto, ca sa nu rateze imortalizare unor astfel de momente.
Filmarile au continuat si in Cartierul Latin, un loc parizian celebru, intesat tot timpul de turisti. Aici si-au facut aparitia Lilica (Alexandra Ignat), Maricica (Cosmina Dobrota) si doua din prostituatele lui State de la Paris. Imbracamintea colorata si extravaganta a fetelor le-a luat ochii turistilor, care nu stiau ce se intampla, mai ales ca fetele trebuiau sa se paruiasca in plina strada. Un grup de tineri austrieci aflati in trecere, cand au pus ochii pe fete, erau aproape convinsi ca urmeaza niste secvente..apetisante, si nu s-au miscat din loc pana la inceperea filmarilor, cand si-au dat seama ca filmarea este de fapt de alta natura. Odata intorsi in tara, actorii au reluat filmarile in studiourile Mediapro din Buftea. Agitatia a continuat si aici, unde State este in plina campanie electorala. Lupta acerba dintre el si Marcel Popeanga poate fi urmarita de telespectatorii ProTV de luni pana joi de la ora 22.15.
edit post
0 Response to 'State şi ai lui au filmat din nou la Paris'

Trimiteți un comentariu