"Castle", un nou serial la Universal Channel

Posted On 10:25 by Devoratorul de TV |

Din 9 noiembrie, in fiecare luni, de la 22.00, la Universal Channel va debuta serialul "Castle".
Celebrul autor de romane de mister Richard Castle (Nathan Fillion) este plictisit de succesul său. Mai târziu află că un criminal în serie ucide oameni folosindu-se de scenele din romanele sale. Castle este chestionat de detectivul Kate Beckett (Stana Katic) de la NYPD, un detectiv energic şi strălucit care-şi pune anchetele pe primul loc. Deşi iniţial sunt în contradictoriu, altfel de scântei încep să răsară când Castle apare pentru a ajuta la găsirea criminalului. O dată cazul rezolvat, el şi Beckett construiesc o nouă relaţie şi încep să rezolve alte cazuri de omucidere din New York - de cât de multă distracţie ar putea avea parte cineva cu moarte şi crime.
Este ţinut din scurt de către mama lui, divă de Broadway, Martha Rodgers (Susan Sullivan) şi de către fiica adolescentă isteaţă Alexis (Molly Quinn). De asemenea, cu Ruben Santiago-Hudson în rolul căpitanului Roy Montgomery, Tamala Jones în rolul mediului legist Lanie Parish, Jon Huertas în rolul Detectivului Javier Esposito şi Seamus Dever în rolul Detectivului Kevin Ryan.
"Castle" este produs de ABC Studios. Andrew Marlowe este producător executiv/scenarist alături de producătorii executivi Armyan Bernstein, Barry Schindel, Rob Bowman (care a regizat şi pilotul) şi Laurie Zaks.
edit post
0 Response to '"Castle", un nou serial la Universal Channel'

Trimiteți un comentariu