CSI New York înlocuieşte "Supernatural"

Posted On 11:47 by Devoratorul de TV |

Fani "Supernatural" îşi vor lua săptămâna viitoare la revedere de la Sam şi Dean, căci sezonul patru ajunge la final. În locul acestuia începe "CSI New York"

Criminaliştii care nu se lasă până nu rezolvă fiecare caz în parte, oricât de încurcate ar fi iţele lui, profesioniştii din CSI New York, revin din 27 octombrie, de la ora 00:00, la Pro Tv.
Liderul echipei de investigatori, Mac Taylor (Gary Sinise) şi cea la fel de dedicată acestei meserii solicitante, Stella Bonasera (Melina Kanakaredes) dezleagă misterele din spatele fiecărei crime, în fiecare seară, de luni până joi, la Pro Tv. CSI New York este unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite seriale de acest gen, iar cel de-al patrulea sezon a adunat în faţa micilor ecrane din SUA fabuloasul număr de 11.3 milioane de telespectatori. Nici nominalizările nu au întârziat să curgă, iar dintre acestea, cele mai importante au fost cele patru de la prestigioasele premii Emmy. De-a lungul timpului, pe parcursul celor şase sezoane, pragul producţiei a fost trecut de invitaţi celebri precum Ed Asner, Kid Rock, Nelly Furtado, Joey Lawrence, Sasha Cohen sau Maroon 5. În timpul filmărilor, echipa a avut parte şi de întâmplări mai puţin plăcute. La un moment dat, când se turnau câteva scene în Los Angeles, a fost descoperit un cadavru, câteva etaje mai jos de locul în care filmau. Cadavrul s-a dovedit a fi al unui chiriaş, decedat de foarte mult timp.
edit post
0 Response to 'CSI New York înlocuieşte "Supernatural"'

Trimiteți un comentariu