Jennifer Dumitraşcu vrea să fie Hannah Montana

Posted On 15:32 by Devoratorul de TV |



Concursul „Fii o vedetă Disney Channel” care i-a avut în juriu pe Smiley şi Alexandra Ungureanu s-a terminat ieri la Bucureşti, după ce a fost şi câteva oraşe ale ţării. În Bucureşti au participat peste 200 de concurenţi, printre care şi micuţa Jenifer Dumitraşcu, pe care o ştiţi din "Îngeraşii" dar şi "Aniela". Concursul naţional de talente va oferi norocosului câştigător sau câştigătoare un premiu incredibil: oportunitatea de a înregistra primul său demo profesionist şi şansa de a realiza un videoclip al piesei înregistrate, toate acestea urmând a fi transmise la Disney Channel.
Câştigătorul va beneficia de o excursie la Londra cu toate costurile incluse împreună cu un părinte sau însoţitor, în luna decembrie, pentru a participa la concertul Hannah Montana.
Concursul „Fii o vedetă Disney Channel” debutează cu cinci audiţii regionale, fiecare audiţie se va desfăşura pe parcursul a două zile, competiţia încheindu-se cu o tabără de pregătire ‘Boot Camp’ şi un show televizat al marii finale din Bucureşti. Concursul „Fii o vedetă Disney Channel” se desfăşoară odată cu difuzarea noul sezon Hannah Montana în România la Disney Channel începând cu luna septembrie.
edit post
0 Response to 'Jennifer Dumitraşcu vrea să fie Hannah Montana'

Trimiteți un comentariu