Super seriale în noiembrie la AXN

Posted On 15:55 by Devoratorul de TV |


Luna noiembrie vine la AXN cu un super serial, un reality show şi câteva continuări de senzaţie.
Flash Forward: Amintiri din viitor (foto) / Flash Forward – Sezonul 1
Din 16 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 23:00
Cu: Joseph Fiennes, John Cho, Jack Davenport, Sonya Walger, Courtney B. Vance, Brian O'Byrne, Christine Woods, Zachary Knighton şi Peyton List
SUA, dramă/acţiune, 2009
Când un eveniment misterios produce pierderea globală a cunostnței, umanitatea vede cum va arăta viitorul şi fiecare bărbat, femeie sau copil trebuie să accepte faptul că acest destin poate sau nu să se adeverească.
Serialul este o adaptare a revoluţionarului şi multi-premiatul roman al lui Robert J. Sawyer iar producătorii executivi sunt David S. Goyer (vizionarul co-scenarist al filmelor "Batman: Începuturi" şi "Cavalerul negru") și Brannon Braga ("24," "Star Trek: Enterprise"). Producția invită publicul într-o călătorie care va răspune la întrebarea: "dacă ai ştii ce-ţi rezervă viitorul, ce-ai face?"

American Idol – Sezonul 8
Din 1 noiembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 15:00, câte două episoade
SUA, Reality, 2009
În 2008 David Cook a câștigat în cadrul show-ului American Idol şi acesta i-a schimbat viaţa. Cine urmează? În cel de-al 8-lea sezon – difuzat în premieră și în exclusivitate la AXN – cel mai bun cântăreţ din Statele Unite este cautat în 8 oraşe americane. Randy Jackson, Simon Cowell, Paula Abdul și Kara DioGuardi decid care sunt cei mai talentaţi participanți şi îi aleg pe cei 12 finalişti (6 băieţi şi 6 fete). La sfarșitul fiecărei emisiuni, milioane de americani votează pentru un finalist până ce în competiţie nu va rămâne decât unul singur. Câştigătorul, desemnat drept „American Idol”, primește un contract de înregistrare în valaoare de până la 1.000.000 de dolari. Această excelentă emisiune a câștigat două Primetime Emmy și zeci de alte premii și este cea mai vizionată de peste Ocean – are de două ori mai mulți spectatori din segmentul 18-49 decât Desperate Housewives/Neveste disperate.

Răpirea / Kidnapped – Sezonul 1
Premiera: Marţi, 17 noiembrie, de la ora 23:00
Din 24 noiembrie, în fiecare marţi, de la ora 22:00, câte 2 episoade
Cu: Jeremy Sisto, Delroy Lindo, Timothy Hutton şi Dana Delany.
SUA, poliţist, 2006Viața perfectă a milionarului Conrad Cain (Timothy Hutton) și a soției sale, Ellie (Dana Delany) este distrusă când fiul lor de 15 ani, Leo, este răpit iar bodyguard-ul lui moare. Conrad apelează la Knapp (Jeremy Sisto), un detectiv ce nu respectă legea iar agentul FBI Latimer King își amână ieșirea la pensie pentru a cerceta cazul... și pentru a-și descoperi propria relație cu principalul suspect. Căutările sunt tot mai disperate pentru că timpul se scurge și șansele de a-l găsi în viață pe Leo scad. Trecutul dubios al lui Conrad și puternicele legături de familie ale lui Ellie intră în conflict cu dureroasele amintiri ale lui Knapp și cu determinarea lui King de a rezolva cazul în felul său. Leo se chinuie să rămână în viață în timp ce răpitorii vor să-l folosească drept pion într-o complicată schemă în care fiecare ușă ascunde mai multe secrete ce așteaptă să fie dezvăluite.

NCIS: Anchetă militară / NCIS – Sezonul 1
Din 16 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 22:00
Cu: Mark Harmon, Sasha Alexander, David McCallum, Michael Weatherly, Pauley Perrette
SUA, poliţist / acţiune, 2003
O echipă de agenți speciali ce operează în afara sistemului militar, trebuie să investigheze crimele ce au legătură cu personalul Marinei militare, indiferent de rang sau poziție. În fruntea NCIS (Serviciul de Investigații Criminale Navale) se află agentul special Jethro Gibbs (Mark Harmon), un talentat detectiv care va încălca legea pentru a rezolva cazul. Alături de el lucrează agenta specială Kate Todd (Sasha Alexander), fostă membră a Serviciilor Secrete, agentul Anthony Dinozzo (Michael Weatherly), fost detectiv la Omucideri în Baltimore și foarte priceput la munca de teren, criminologul Abby Sciuto (Pauley Perrette) și medicul legist Donald „Ducky” Mallard (David McCallum). Fie că au parte de un caz de crimă sau unul de spionaj, NCIS-ul străbate toată lumea pentru a rezolva cazurile ce au legătură cu Marina militară.

Joan din Arcadia / Joan of Arcadia – Sezonul 2
Din 20 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 17:00
Cu: Amber Tamblyn, Joe Mantegna şi Mary Steenburgen
SUA, dramă, 2004
În sezonul 2 al serialului, Joan își dă seama de semnificația relației ei cu Dumnezeu și în același timp realizează ce fel de consecințe poate avea „liberul arbitru” personal asupra celor din jur. Helen și Will au parte de noi provocări când cineva din trecutul lor îi silește să-şi amintească lucruri dureroase. Luke începe o neaşteptată relaţie cu cea mai bună prietenă a lui Joan, caustica şi rebela Grace Polk (Becky Wahlstrom) iar Kevin începe să se adapteze noii sale vieţi.
edit post
0 Response to 'Super seriale în noiembrie la AXN'

Trimiteți un comentariu