Aylin Mujica, actriţa de origine cubaneză care interpretează rolul Lorenei în telenovela “Fără sâni nu există Paradis”, Acasă de luni până joi de la orele 22.00 şi vineri seară, este însărcinată. Nimic neobişnuit până aici, dar faptul că actriţa încă nu este divorţată de fosta sa pereche, iar iubitul ei actual, actorul Gabriel Valenzuela este cu şapte ani mai tânăr decât ea, a pus pe jar presa latină.
Mai mult decât atât, acesta este cel de-al treilea copil al actriţei, iar niciunul dintre fiii săi nu are acelaşi tată, ceea ce face ca situa]ia lui Aylin Mujica să fie cu atât mai scandalousă în lumea latină. De curând, actriţa a confirmat faptul că este însărcinată în trei luni. “Deşi Aylin Mujica şi iubitul ei actual s-au cunoscut abia acum şase luni, actriţa este însărcinată deja în trei luni”, scrie o publicaţie din ţara natală a actriţei, în timp ce revista TV Y Novelas a anunţat surpriza pe copertă. Mujica şi Valenzuela sunt colegi pe platourile de filmare ale telenovelei “Ninos ricos, pobres padres”, iar iubirea lor a trecut de barierele ficţiunii pentru a se concretiza în realitate.
Totuşi, cele mai mari controverse s-au stârnit în jurul faptului că Aylin Mujica încă nu a încheiat procedurile de divorţ de soţul ei, producătorul de film Alejandro Gavira, care este şi tatăl băiatului ei în vârstă de opt ani, Alejandro. În plus, actriţa mai are un băiat, Mauro, în vârstă de 15 ani, fructul relaţiei ei de iubire cu cubanezul Osamu.
edit post
0 Response to 'Aylin Mujica din "Fără sâni nu există Paradis" e însărcinată'

Trimiteți un comentariu