Marian Râlea din "Aniela" e în continuare şi Magicianul

Posted On 10:45 by Devoratorul de TV |

Marian Ralea se intalneste in fiecare duminica cu copiii, intr-o noua stagiune a Teatrului National pentru copii si de fiecare data actorul trebuie sa le explice celor mici ca Magicianul are barba pentru o noua magie: rolul Nebunului Seriafim din serialul “Aniela”, difuzat ACASA, de luni pana joi, de la ora 20.30.
Incepand cu 25 octombrie, Marian Ralea a deschis o noua stagiune pentru cei mici la Teatrul National, in care le propune sa judece putin povestile: “Spectacolele sunt interactive, cei mici urca pe scena si fac parte din poveste. In fiecare duminica vom judeca cate o poveste. Poate ca Cenusareasa intentionat si-a pierdul pantofiorul. N-am uitat sa povestim nici de sarbatorile romanilor, astfel au aflat copiii povestea Sfantului Dumitru, precum si a sfintilor Mihail si Gavril. Si sa nu uitam ca in curand vine si Mos Nicolae. Sigur ca Magicianul a trebuit sa isi ceara scuze ca are barba, deoarece din cand in cand mai devine si altceva decat Magicianul. Unii copii au spus: “Tu esti Nelutu din <>!, “Ba nu, tu esti Nebunul din <>!”. Dar le-am promis ca in fecare duminica voi fi pentru ei Magicianul”, marturiseste Marian Ralea.
Invitatia de a judeca povestile a fost una inedita atat pentru copii, cat si pentru parinti si chiar daca niciunul dintre cei mici nu a vrut sa interpreteze rolul negativ, la final si-au dat seama ca raul nu este atat de rau si chiar i-au dat dreptate: “In primul spectacol am ales povestea caprei cu trei iezi. Toate fetele au vrut sa joace rolul capritelor si au urcat pe scena, insa nimeni dintre baieti nu a vrut sa intre in pielea lupului. Totusi, l-am invitat si pe lup pe scena sa vedem cine are dreptate: lupul sau capra. Astfel baietii din public au devenit jurati. <> apara capra si Magicianul apara lupul. Iar pana in final, dupa chinurile indurate de lup, deoarece manca sarmale asezat pe o groapa cu jar, copiii au spus ca intr-adevar lupul avea dreptate. Au fost 10 jurati si lupul a fost votat de catre 9 dintre ei. Am vrut sa le arat copiilor ca si personajele bune au parti rele, iar cele rele au si parti bune. Cel mai tare s-au mirat parintii, cum o judecata simpla poate face din cel rau, bun si din cel bun, rau”, adauga marele actor.
edit post
0 Response to 'Marian Râlea din "Aniela" e în continuare şi Magicianul'

Trimiteți un comentariu