Legend of the Seeker vine la SCI FI Channel

Posted On 16:25 by Devoratorul de TV |


Bucureşti – 5 august 2009 - NBC Universal Global Networks anunţă astăzi achiziţionarea serialului fantastic american, "Legenda Căutătorului" ("Legend of the Seeker") ce va fi difuzat pe SCI FI Channel în România, Polonia şi Rusia. Serialul a înregistrat un rating uimitor în Statele Unite, cu peste 4.1 milioane de telespectatori în primele două zile de la lansare şi peste 3.6 milioane de telespectatori, în medie, în prima lună.
Produs de unul dintre cei mai creativi, fascinanţi şi inteligenţi regizori de la Hollywood, Sam Raimi (Spiderman 1, 2, 3, 4) şi de forţele creatoare din spatele serialelor Hercule: Călătorii legendare şi Xena: Prinţesa Războinică, serialul a fost filmat în Nouă Zeelandă. Fiecare episod are standarde foarte înalte de producţie, cu mai mult de 100 de efecte speciale care le încântă privirea telespectatorilor.
Pilotul de 2 ore şi cele 21 de episoade de 1 ora ale serialului stiinţifico-fantastic vor fi difuzate pe SCI FI în România, Rusia şi Polonia începând din toamnă.
Această achiziţie întăreşte angajamentul NBC Universal Global Network de a difuza programe de cea mai bună calitate, seriale difuzate în premieră, pentru a favoriza creşterea portofoliului de canale din Europa Centrală şi de Est.

Este un super serial pe care eu abia aştept să îl văd, deşi nu ştiu dacă prind acel canal. Dar până-n toamnă mai este.
edit post
0 Response to 'Legend of the Seeker vine la SCI FI Channel'

Trimiteți un comentariu