Rodica Lazăr şi Mihai Călin (Josephine şi George Tannerie), cei care îi joacă pe chiriaşii din locuinţa lui Iorgu Vulturesco (Dan Condurache) care vor aduce în faţa telespectatorilor o poveste tulburătoare inspirată din realitate: "Aniela" e un proiect frumos prin îndrăzneala lui, este povestea de care lumea are nevoie. Sunt într-un rol total opus celul din "Îngeraşii", dar foarte ofertant”, spune Rodica. “Sunt convins că aşa cum multă lume se uită la filmele anilor ‘70-‘80, cele care prezentau o societate de mult apusă şi inedită, o să se uite cu foarte mare plăcere la "Aniela", adaugă Mihai Călin.
Rolul Georges Tannerie este pentru Mihai Călin o surpriză plăcută în ceea ce priveşte colabora-rea cu cei mici - Cristi Olescher şi Lili Sanboeuf, în rolurile copiiilor lui: "Copiii - Pierre şi Amelie, sunt foarte draguţi, ne înţelegem bine, raspund prompt la solicitări, sunt destul de receptivi, colaborarea deja merge foarte bine", spune Mihai Călin.
Telespctatorii vor putea vedea cum a fost prima zi de filmare pentru familia Tannerie vineri, 21 august, de la ora 22.00, în cadrul emisiunii "Poveştiri de noapte", ACASĂ.
edit post
0 Response to 'Mihai Calin si Rodica Lazar au filmat prima data pentru Aniela'

Trimiteți un comentariu