Totul despre Efect 30, noul serial de la Prima TV

Posted On 11:23 by Devoratorul de TV |

Săptămana trecută au început filmarile la “Efect 30”, cel mai nou serial de televiziune din Romania, care va fi difuzat in aceasta toamna la Prima TV. Productia prezinta vietile complicate ale femeilor aflate in jurul varstei de 30 de ani, care se lupta cu deciziile, traficul, soldurile sau barbatii intr-un oras efervescent.
“Efect 30” propune o tematica noua in contextul media autohton si spune povestea a patru prietene, reprezentantele unei noi generatii de femei. Acestea vor incerca sa faca fata problemelor si provocarilor cotidiene, dar mai ales vor incerca sa pastreze o legatura de peste 15 ani. Productia prezinta cat de importanta este prietenia, familia sau cariera in viata unei femei, si nu se axeaza neaparat pe sexualitate.
Andreea Raicu, vedeta Prima TV, va juca rolul spectaculoasei si ambitioasei Andreea, o tanara care este editor beauty la o revista celebra. Alături de ea, în rolurile principale joacă Ana-Maria Lazăr, Adriana Butoi şi Mihaela Mihăescu.
Ana-Maria Lazăr o va interpreta pe zambitoarea si extravaganta Vava, proprietara propriului salon de cosmetica. Ana-Maria a jucat in lungmetrajul “Happy-end” (r: Radu Potcoavă), în câteva scurtmetraje şi in filmele de televiziune “Adevărata dragoste” şi “Mamă cu probleme”. Ana are la activ foarte multe roluri în teatru, a prezentat o emisiune TV şi a apărut în numeroase spoturi publicitare.
Adriana Butoi va da viata Ruxandrei, copywriter într-o agenţie de publicitate, cu un CV sentimental complicat. Actriţa a jucat recent în “Ces amours là”, în regia lui Claude Lelouche, are un master în arta spectacolului la Universitatea din Paris, şi a apărut în numeroase producţii americane, franceze şi germane, de film şi televiziune (ZDF, TF 1, M6) printre care "The Elite" (Terry Cunningham), "Examen" (r : Titus Muntean), "Faraonul" (r : Sinişa Dragin) etc. A jucat în foarte multe piese de teatru, la Bucureşti şi la Paris, printre care "Cântăreaţa cheală", "Hamlet", "Intolérable", în spectacolele lui Dan Puric etc.
Mihaela Mihăescu joaca in noul serial difuzat de Prima TV rolul unei mame, sotii si prietene echilibrate si foarte zen. Actriţa a jucat în "Dincolo de America", in regia lui Marius Th. Barna şi a făcut numeroase roluri de teatru, în piese ca "Frimituri" (r: Dorina Chiriac), "Lear" (r: Andrei Şerban), "Closer" (r: Ilinca Stihi) etc.

Cei patru barbati din viata celor patru prietene sunt Vlad, Toma, Stefan si Mircea.

Dorian Boguţă il interpreteaza pe Vlad, publisher intr-un trust de presa. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale din filme de cinema, printre care “Caravana Cinematografică” (r: Titus Muntean), “Felicia” (r: Boby Păunescu), “Portretul luptătorului la tinereţe” (r: Costatin Popescu), “Hârtia va fi albastră” (r: Radu Muntean) etc., din seriale de televiziune (“Lombarzilor 8”) şi din numeroase clipuri muzicale sau publicitare.

Toma, iubitul tinar si naiv al Vavei, este interpretat de tanarul Adrian Nicolae. Actorul a jucat in lungmetrajul “Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” (r: Cătălin Mitulescu), premiat la Cannes, în scurt-metraje şi în numeroase piese de teatru, printre care "New York" (Fuckin city), de Peca Ştefan, "Platonov" (de A. C. Cehov), "Crimă şi pedeapsă", a lui Dostoievski, "Epopeea lui Ghilgameş" (r: Dragoş Galgoţiu).

George Remes va da viata fotografului Ştefan, cel care o pune pe jar pe Ruxandra. Actorul a jucat în filmele unor regizori apreciaţi de publicul şi de critica internaţională "Second Hand" (r: Dan Piţa), "Poliţist, adjectiv" (r: Corneliu Porumboiu), în producţii americane pentru canalul Sci-Fi, în nominalizatul la Oscar "Joyeux Noel" (r: Christian Carion) etc. În televiziune, George a apărut în “La urgenţă”.

Chirurugul estetician Mircea Stancu, sotul Laurei, va fi interpretat de Adrian Ciglenean. Actorul a jucat rolul principal în producţia irlandeză "What means motley? " (r: John Ketchum, John Riley), în filme de televiziune şi în numeroase piese de teatru, printre care "Triptych" (coregrafia: Ursula Mawson-Raffalt), piesă ce a primit 5 stele in cel mai important cotidian irlandez, "The Irish Times", a mai jucat în "Orfeu sau cum să te dezbraci de pene" (r: Nona Ciobanu) etc.

Regizorul serialului este Jacob Goldwasser, care are o experienta de peste 30 de ani in productiile de film si televiziune. De-a lungul carierei sale a castigat premii importante pentru productiile sale, precum Premiul Academiei de Film din Israel pentru cel mai bun regizor, pentru filmul "Me'ever Layam".
edit post
0 Response to 'Totul despre Efect 30, noul serial de la Prima TV'

Trimiteți un comentariu