Sezonul 5 din "Mediumul" în exclusivitate la Hallmark

Posted On 12:17 by Devoratorul de TV |

Patricia Arquette, câştigătoarea unui premiu Emmy pentru “Cea mai bună actriţă în rol principal, într-un serial de televiziune”, nominalizată pentru 3 premii Golden Globe şi posesoarea a încă 6 premii şi 15 nominalizări, revine cu sezonul 5 al serialului MEDIUMUL, în premieră la Hallmark Channel.
Noul sezon începe din 1 noiembrie şi se va difuza în fiecare duminică, de la ora 21.00 şi în reluare miercuri, de la 22.00. Serialul MEDIUMUL va completa seara specială de duminică, pe care Hallmark a intitulat-o Seara fetelor, alături de “Clara Sheller” şi “În mintea Ericăi”.
MEDIUMUL este serialul inspirat de viaţa mediumului real din Statele Unite, Allison Dubois, interpretată de Patricia Arquette. Allison, soţie şi mamă a trei fetiţe (Ariel, Bridgette şi Marie), este înzestrată cu un dar special: poate să comunice cu morţii şi are o intuiţie înăscută cu privire la oameni. Soţul ei, Joe (Jake Weber), îi acceptă această chemare şi o sprijină, cu atât mai mult cu cât abilităţile lui Allison sunt acum cunoscute de toată lumea.
La lucru, Allison îl ajută pe procurorul Devalos (Miguel Sandoval) în rezolvarea crimelor, folosindu-şi capacităţile paranormale. Visele ei deseori îi oferă indicii despre oamenii dispăruţi şi atunci când atinge o persoană poate vedea dincolo de aparenţe, sufletul acesteia. Fiicele ei par să dezvolte puteri similare, în special Ariel, cea mai mare dintre fete, care deseori are vise premonitorii
edit post
0 Response to 'Sezonul 5 din "Mediumul" în exclusivitate la Hallmark'

Trimiteți un comentariu